Nelíbí se mi punčocháče pro děti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13335
19.3.11 22:24

nelíbí se mi punčocháče

Ahoj holky,
asi jsem už uplně prdlá a řeším kraviny, ale opravdu se mi nelíbí punčocháče na miminkách a dětech. Miminka je mít nemusí, už tak těch vrstev mají na sobě dost, ale další zimu se tomu asi nevyhnem. Samozdřemně malému několikatery koupím, mrznout ho nenechám :lol:
Jsou tady maminy, které jsou na tom stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
19.3.11 22:25
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
17359
19.3.11 22:27

anoo, :mrgreen:

mam obrovske zasoby z kazdeho druhu oblecenia, niekolko desiatok kusok a z pancuch mam, hmm, asi tri kusy? aj to kazdy ina velkost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
19.3.11 22:28

Ahój,já s tím ani problém nemám,ale můj chlap jo :lol: :lol: .vždycky mu třeba přippravím věci,aby oblíknul malého a říká směrem k malému:jéžiš už si zase musíme vzít ty hrozný punčocháče vid?přece nejsem žádnej Harapes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Takže tě chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.3.11 22:30

Já jsem kupovala v tchibu termolegíny, bylo to někdy na podzim, ta jejich nabídka myslím jede furt dokola, tak příští rok určitě budou zase. Užili jsme maximálně.
Taky jsme využívali vlněné longies od babyidea, obzvlášť velikost L je taková nesmrtelná, ale dítěti s papírovkou dost padají.

Punčocháče jsme nějaké taky měli, ale nepřišla jsem jim na chuť, jsem zvyklá zespoda prostrčit ruku nohavicí a chytit nohu a tak obléct, což u punčocháčů jaksi nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
19.3.11 22:31

Já je také nemuusím,blééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
19.3.11 22:35

Co vám na nich vadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
19.3.11 22:38
delice píše:

normálně ani nevím,asi že jsou takové komunistické :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.3.11 22:39
delice píše:

Takové krásné žmolkované, nejlépe po 3bratrancích … malé dítko s úžasnými faldíky … vražedná kombinace :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
19.3.11 22:44

mě přijdou praktický a to převažuje :palec: ponožky na nožičce prostě dobře nedrží, no a teď v zimě doma naboso být nemůže, takže většinou je prostě v punčocháčích, ten náš frajírek :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.3.11 22:48

Taky se v nich zrovna nevyžívám, jako na nošení k sukni nebo v zimě pod gatě jsou samozřejmě super. Ale jako samostatné oblečení, třeba místo tepláků, mi to připadne prostě divný, i když trend je jinej (jak mi bylo důrazně vysvětleno ve školce :twisted: ). Ale kašlu na to, moje dítko prostě nosí gatě a tepláky, punčochy jen jak jsem popsala výše :palec: Proto jich máme taky jen zepár :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
19.3.11 22:49

A ja ich zas na deťoch milujem :mrgreen: :lol:

Najmä keď sa im na nôžke tak smiešne zosunú a majú dlhokánske chodilá :lol: :lol:

Ako malá som hrooozne mala rada, keď mi naši naprávali punčochy tak, že ma v nich celú nadvihli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2769
19.3.11 22:56

taky ne..vyřešilo se to samo..nošení ve školce..omylem jsem koupila kamašky jako zateplené silonky bez tlapiček…takže malá nosí do školky kamašky a ponožky…navrh dá riflovou sukýnku a je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.11 23:20

Mě se punčošky na dětech líbí. Dianka jich má spousty, jednobarevné, se vzory a opravdu pěkné. Často je doma nosí jen tak a k tomu delší triko.
Ale já jako malá je nesnášela :D ikdyž, to oblíkání bylo fajn. Měla jsem ráda, jak mě s něma taťka zvedl a hopsala jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.3.11 23:26

Mě se na prckovi osvědčily nejlépe…zatím…

Všechny tepláčky se mu sesouvají dolů a v tomhle může blbnout a punčchy drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat