Chlapecké oblečení pro holčičku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1227
15.3.11 10:11

Chlapecké oblečení pro holčičku?

Ahoj holky, jak se díváte na použití chlapeckého oblečení pro holčičku? Mám spoustu neobnošeného (jako nové) oblečení po synovi a váhám, jestli ho dát malé (bude mít 2 roky).
Na doma, na zahradu, k babičce na vesnici a tak to neřeším (oblíkám chlapecké), bylíme ve měste, a když vidím, jak chodí děti kolem nastrojené, tak váhám. Jasně, že mám i „holčičí“ věci, ale postupně přicházím na to, že nosíme jenom tyhle a věci po malém leží ve skříni a narazím na ně, až když vyřazuji ty, do kterých už naše princezna nevejde.
Jde mi to to, že některé věci, jsou fakt jednou, některé vůbec nošené a přijde mi líto je nechat ve skříni a kupovat nové, když by je malá mohla unosit. Co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
15.3.11 10:21

Mám holku 6 měsíců a skoro pořád jí kupuju oblečení na bazárku co je po klukách :) :)

Já moc nejsem na ty sladké růžové věci, takže asi proto jí raději koupím modré, zelené atd.

Ale až bude starší tak předpokládám že jí budu kupovat šatičky a sukýnky atd.

Já bych to neřešila :) - ale já jsem prostě taková - spíše klučičí typ a malá to se mnou bude mít těžké :)

• Citovat
  • Upravit
310
15.3.11 10:24

Ahoj, já v tom nevidím problém, záleží jen na tobě. :-) My jsme zdědili holčičí i klučičí věci. Ale i tak jsme si na syna dost věcí pořídili. Teď máme holčičku, teď je jí měsíc, ale myslím, že ji klučičí věci taky neminou :-) , i když samozřejmě bude mít i holčičí. Nebo to budu kombinovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
15.3.11 10:25

Tak my budem mít holčičku… a dostala jsem od švagrové ohromnou bednu plnou oblečení a věcí, jenže po klucích. Ale jako… no a? Pár kousků se určitě časem přikoupí, na těch poděděnejch není nikde napsáno „jsem klučičí“, a taky zrovna nejsem na to, oblíkat dítě jako barbínu nebo miniaturní miss. Tak si ponosí a jak začne mít vlastní vkus, můžem se řídit podle něj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.3.11 10:27

Tak my mame starsi holcinu,tak mala to ma po ni,ale davaji mi znamy,napr,mama po brachovi.ma 2 roky,takze kdyz jsme doma nebo na dvorku nebo jedem nekam na nastevu kde nas dobre znaji,tak ji treba strcim i modrou mikcu,ale do mesta bych ji to teda asi nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
15.3.11 10:28

Já si myslím že je to jedno.Naše malá nosí holčičí i klučičí a nevidím v tom problém. :nevim: Samozřejmě není celá v modrém,ale proč nemít modré body skombinované se žlutýma tepláčkama a tak.
Ani se mi nelíbí když je mimi celé navlečené v růžové s krajkama-to není nic pro nás :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226

Ahoj, mám sice jen syna, tak nemluvím z vlastní zkušenosti, ale neviděla bych v tom problém. Kamarádka má dcerku a obléká jí taky do chlapeckých věcí po jejích bratrancích a sluší jí to. Samozřejmě to střídá i s holčičími věcmi, ale vysloveně na růžovou nebo nějaké šatičky se nepotrpí :wink: Pokud to nevadí tvé dcerce nebo tobě, tak bych okolí neřešila.
Já mám 16m syna a od malička mu kupuji barevné oblečení a ne jen „určenou“ modrou, takže má i červené, žluté, oranžové, zelené mikiny a trička a na léto i barevné kalhoty. Jasně, růžová a fialková tam není a nejsou to žádné holčičí věci,ale nesnáším zařazení pohlaví dle barev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626

když můžou ženský chodit v džínách, mikinách s kapucí a teniskách, proč by nemohla malá holčička?? je škoda věcičky nevyužít a pokud ti nebudou říkat „Jééé vy méte krásného chlapečka.“ tak bych to vůbec neřešila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
15.3.11 10:30
petka.konecna píše:
Mám holku 6 měsíců a skoro pořád jí kupuju oblečení na bazárku co je po klukách :) :)

Já moc nejsem na ty sladké růžové věci, takže asi proto jí raději koupím modré, zelené atd.

Já bych to neřešila :) - ale já jsem prostě taková - spíše klučičí typ a malá to se mnou bude mít těžké :)

Kestli bude druhé mimi holčička, tak budeme mít to samé. Já vyrůstala jen v klučičím, protože už ve 3letech jsem dělala mamce scénu, že šaty nééééééééé :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.3.11 10:30
kacerval píše:
tak ji treba strcim i modrou mikcu,ale do mesta bych ji to teda asi nedala :lol:

Já klidně i do města, a jelikož malá ještě nemá ani náušničky, tak nám hodně lidí říká, jé vy máte krásného chlapečka :) - z toho si nic nedělám. Já prostě nerozlišuju modrou a růžovou na holce, klukovi bych růžové věci asi dala jen doma :)

• Citovat
  • Upravit
10568
15.3.11 10:31
petka.konecna píše:
kacerval píše:
tak ji treba strcim i modrou mikcu,ale do mesta bych ji to teda asi nedala :lol:
Já klidně i do města, a jelikož malá ještě nemá ani náušničky, tak nám hodně lidí říká, jé vy máte krásného chlapečka :) - z toho si nic nedělám. Já prostě nerozlišuju modrou a růžovou na holce, klukovi bych růžové věci asi dala jen doma :)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
15.3.11 10:32
Verca182 píše:
když můžou ženský chodit v džínách, mikinách s kapucí a teniskách, proč by nemohla malá holčička?? je škoda věcičky nevyužít a pokud ti nebudou říkat „Jééé vy méte krásného chlapečka.“ tak bych to vůbec neřešila :palec:

Mě by nevadilo asi ani kdyby mi říkali, že mám hezkýho kluka… :lol: Když jsem byla malá já, tak jsem byla jeden čas na ježka (kvůli vším asi), a jela jsem s mámou autobusem, jedem pán mě začal chválit, jak jsem hezkej kluk, a jak se jmenuju, tak jsem mu prej řekla, že jsem Mireček, a bavila jsem se s ním celou cestu. :lol:
BTW následky to na mě nenechalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.3.11 10:33
zoubky píše:
petka.konecna píše:

Já bych to neřešila :) - ale já jsem prostě taková - spíše klučičí typ a malá to se mnou bude mít těžké :)
Kestli bude druhé mimi holčička, tak budeme mít to samé. Já vyrůstala jen v klučičím, protože už ve 3letech jsem dělala mamce scénu, že šaty nééééééééé :oops: :lol:

Vidím v tom i výhodu toho, že věci na malé miminko mám opravdu neutrální a spíše klučičí a jestli druhé bude kluk, tak si má co oblíknout :)
Před porodem u nás doma nebyl nachystaný jediný růžový kousek oblečení (věděli jsme že čekáme holku), a teď má plnou skříň růžových oblečení co dostala :) od babiček, protože ty jsou nešťastné z toho že je furt v modrém :nevim: (no jo stará generace :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
4118
15.3.11 10:35

Já to teda vůbec neřeším. Od narození Máji mi z kočárku vykukuje hlavička v modrý čepičce s růžovým dudlíkem. Ta modrá čepička jí totiž TOLIK sluší :oops:
Babičky sice sem tam koupijou něco pro radost v růžové, ale mám tolik oblečení po Matýskovi, a tolik hezkých věcí, že počítám, že to prostě Máji budu běžně oblíkat :nevim:
Holka v modré je vždycky lepší než chlapeček v růžové. Navíc mě osobně taky většinou potkáš modře oblečenou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.3.11 10:39

No, holce když byla malá tak modrá slušela, taky jsem ji klíďo do modra oblékla a když už se mi to zdálo moc, tak jsem hodila nějakej růžovej doplněk, nebo tak něco. Asi bych to neřešila. Si myslím, že u holky v modrým se to snese,ale kluk v růžové s volánkama by byl chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat