Kde sehnat levné svatební šaty pro baculku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj mamči ♥
Ahojte holky, neznáte prosím nějakou dobrou www stránku s přijatelnýma cena max. 3000 Kč za společenské šaty nebo svatebni velikost xxl? Na baculku? Díky moc všem za snahu a ochotu poradit ♥
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj mrkni na mimibazar, určitě tam najdeš spoustu šatů i na baculku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
valtřinka píše:
ahoj mrkni na mimibazar, určitě tam najdeš spoustu šatů i na baculku
koukala jsem se ale do 3000 zadne nenasla ale dekuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se nějaké najdou…já jsem kupovala tam za 900,– Kč… nebo zkus www.bonprix.cz, tam taky měli pěkné a levné šatečky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nebo zajít někde do půjčovny šatů. pokud je potřebuješ jen na jednu příležitost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky no spise potrebuji sehnat svatebni do 3000 ale pro baculky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím že v půjčovně svatebních šatů by ses možná do těch 3000kč vlezla pokud nejsi moc náročná, nějaké jednoduché bílé určitě seženeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pokud nemas nic proti pujcovnam tak bych se poptala tam. Budouci svagrova si v pujcovne nasla prenadherny saty a myslim, ze i cenove to odpovida.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nechávám si šít od švadlenky, ona je teda levná a tak mě ty šaty vyjdou do 4tisíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
záleží co je pro Tebe levné…já mám kontakt za 6500 ale se vším všudy…botičky, doplnky do vlasu, zavoj, kabelka, rukavicky…proste vsechno co si vyberes…na pujceni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, netuším, odkud jsi, ale pokud z Prahy a blízkého okolí, mohu pouze doporučit svatební salon Petra v Hořovicích (okr. Beroun): http://www.svatby-petra.cz/
Já jsem si je tam kupovala ve výprodeji za 1500 Kč a měli spíše větší velikosti… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akelei, kamarádka se vdávala v šatech ze salonu Donát (Poděbrady, Praha), stály myslím kolem těch 3 000. není teda přímo baculka, ale Petra Donátová má dost šatů pro silnější postavy. Není to taková ta přezdobená svatební klasika, kamarádka měla šaty elegantní, střízlivé, moc hezké. Užije je určitě i při jiné příležitosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo ještě mě napadl sbazar tam by toho taky mohlo být dost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit