Second hand v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sekáč v Brně
Ahojky holky, nemáte některá dobrej sekáč v Brně na oblečení pro miminka díky za odpovědi .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, zrovna dneska jsem dostala tip na sekac v komíne, mělo by to být někde zastávku trolejbusem směrem do sídliště nad hřbitovem. Ještě jsem tam nebyla ale prý ta paní byla dřív na lesné a má tam pekný levný věci
- Citovat
- Upravit
Holky, nejlepší je v Obřanech, zastávka před konečnou šaliny č. 4, před mostem, je to v RD po pravé straně. Já tam pořídila snad 4 pytle, mívaj i slevy 50%, tj. bodyčka po 20,– apod. vše značkový, vypraný, krásný, nemusíte se v ničem hrabat, pěkně vystavené, ale malinký prostor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem sice z Brna, ale nejčastěji nakupuji na www.brumla.cz 2× týdně tam dávají nové věci a některé jsou i nepoužité. Máme odtud spoustu super oblečků za bezva ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
o klasickém sekáči nevím, ale na Merhautové kousek za zast. Jugoslávskou směrem od centra je bazárek, pak v Kr. Poli u zast. Semilasso, V č. Polích - ul. krkoškova - zrušeno, přesunuto na Merhautovu naproti ZS. Já chodím nejraději na bazárky co jsou 2× do roka v různých městských částech.
Příspěvek upraven 24.10.11 v 12:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
muzu poprosit kde je to v těch obřanech?Neo ti asi napiši soukromou zprávu ale třeba poradí někdo jiný snad to najdu já nemám orientaci něco lovit ![]()
- Citovat
- Upravit
už to vím norc.cz to vyřešit barák jsem dle mapy našla tak zítra si tam vyjedu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminky, poraďte prosím dobrý sekáč s dětskými věcmi v Brně, potřebuji aktuální info. V tom Komíně to ještě funguje? Jinak nejlíp Brno sever, včera jsem koukala na Lesné, že jsem na nic nenarazila:-(. Aby tam měli pěkné věci, třeba i Next a nebylo to extra předražené.. Díky za tipy! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jája_W píše:
Ahoj maminky, poraďte prosím dobrý sekáč s dětskými věcmi v Brně, potřebuji aktuální info. V tom Komíně to ještě funguje? Jinak nejlíp Brno sever, včera jsem koukala na Lesné, že jsem na nic nenarazila:-(. Aby tam měli pěkné věci, třeba i Next a nebylo to extra předražené.. Díky za tipy!
Já chodím na Merhautku, kousek nad školou, naproti cukrárně. Jeden je i přímo naproti škole ale tam to moc nemusím…občas zajdu do kr.pole, naproti Semilasa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit