Second hand v Brně

366
11.3.11 16:26

sekáč v Brně

Ahojky holky, nemáte některá dobrej sekáč v Brně na oblečení pro miminka díky za odpovědi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
11.3.11 16:32

ahoj, zrovna dneska jsem dostala tip na sekac v komíne, mělo by to být někde zastávku trolejbusem směrem do sídliště nad hřbitovem. Ještě jsem tam nebyla ale prý ta paní byla dřív na lesné a má tam pekný levný věci

• Citovat
  • Upravit
3627
11.3.11 16:34

Holky, nejlepší je v Obřanech, zastávka před konečnou šaliny č. 4, před mostem, je to v RD po pravé straně. Já tam pořídila snad 4 pytle, mívaj i slevy 50%, tj. bodyčka po 20,– apod. vše značkový, vypraný, krásný, nemusíte se v ničem hrabat, pěkně vystavené, ale malinký prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
11.3.11 16:36

díky holky jste super tam určo zajedu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.3.11 15:44

Ahoj, jsem sice z Brna, ale nejčastěji nakupuji na www.brumla.cz 2× týdně tam dávají nové věci a některé jsou i nepoužité. Máme odtud spoustu super oblečků za bezva ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
30.3.11 21:08

o klasickém sekáči nevím, ale na Merhautové kousek za zast. Jugoslávskou směrem od centra je bazárek, pak v Kr. Poli u zast. Semilasso, V č. Polích - ul. krkoškova - zrušeno, přesunuto na Merhautovu naproti ZS. Já chodím nejraději na bazárky co jsou 2× do roka v různých městských částech.

Příspěvek upraven 24.10.11 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.10.11 09:07

muzu poprosit kde je to v těch obřanech?Neo ti asi napiši soukromou zprávu ale třeba poradí někdo jiný snad to najdu já nemám orientaci něco lovit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.10.11 21:31

už to vím norc.cz to vyřešit barák jsem dle mapy našla tak zítra si tam vyjedu :lol:

• Citovat
  • Upravit
95
23.3.12 07:27

Ahoj maminky, poraďte prosím dobrý sekáč s dětskými věcmi v Brně, potřebuji aktuální info. V tom Komíně to ještě funguje? Jinak nejlíp Brno sever, včera jsem koukala na Lesné, že jsem na nic nenarazila:-(. Aby tam měli pěkné věci, třeba i Next a nebylo to extra předražené.. Díky za tipy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
23.3.12 12:08
@Jája_W píše:
Ahoj maminky, poraďte prosím dobrý sekáč s dětskými věcmi v Brně, potřebuji aktuální info. V tom Komíně to ještě funguje? Jinak nejlíp Brno sever, včera jsem koukala na Lesné, že jsem na nic nenarazila:-(. Aby tam měli pěkné věci, třeba i Next a nebylo to extra předražené.. Díky za tipy! :kytka:

Já chodím na Merhautku, kousek nad školou, naproti cukrárně. Jeden je i přímo naproti škole ale tam to moc nemusím…občas zajdu do kr.pole, naproti Semilasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat