Nelíbí se mi punčocháče pro děti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
22.3.11 08:15
ZelvaVeruna píše:
nikita066 píše:
delice píše:
Co vám na nich vadí :lol:
Takové krásné žmolkované, nejlépe po 3bratrancích … malé dítko s úžasnými faldíky … vražedná kombinace :lol: :oops:

Vis kolik je ted krasnejch puncoch? :lol: :lol: Zadny zmole, zadny hnedy s vytahanejma ploutvema na chodidlech, jako my driv :lol: :lol:

Naopak me deptaj teplaky, dam za ne 250 v HM a furt mu padaj, kdyz je zavazu na tkanicku, tak si je neumi rozvazat na curani, vopruz :roll:
A jak vypadaj, ten design :roll: proste pro me je problem sehnat teplaky… :mrgreen:

Puncochace nakupuju treba tady
www.benito.cz
a fakt se mi libi (a hlavne ja jsem ta kratasova, takze chodi ve skolce v puncochacich a na to kratasy a prijde mi to cool :mrgreen: ).

Jj, musim souhlasit, ja mam na malyho krasny barevny puncochacky a vubec nezmolkovati ani se nevytahavaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.12.11 14:30
ZelvaVeruna píše:
A to vim, ze hodne maminek zase nema rado ty kratasy pres puncochace, no proste jak tady nekdo psal, zalezi proste na tobe, co se ti libi a co vyhovuje a co je pro ty deti podle tebe ok :wink:
Treba kamoska zila v Anglii a cuceli na ni jak na blba, kdyz tam shanela puncochace na zimu pro kluky :mrgreen:
Jeste ji rikali „jako joo, puncochace ok, ale max pro holcicky k sukni, puncochace pro kluky a pod kalhoty, co to jeee?“ :lol: :lol:

to je fakt ze se v Anglii puhcochace pro kluky mo sehnat nedaji. A pod kalhoty uz vubec se nedavaji. Ale to taky hlavne proto, ze tu neni zima. Vetsinou jestale nad nulou..
Ale prodava se tu hodne neco na zpusob puncochacu bez slapek. Ja si to uz taky objednala. A me se to libi i ze to ma takove krasne obrazky. Navic je to delane pro deti nosici plinecky. Fakt se mi to strasne libi. Ale vetsinou se nosi misto kalhot na doma jen s trickem nebo pod kratase....... :palec: :palec:

V CR je budu davat i pod kalhoty kdyz bude velika zima..

http://www.ebay.co.uk/…220865181117?…
http://www.ebay.co.uk/…150704848303?…

ty klasicke bezove puncochace se mi taky nelibi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.12.11 18:42

Mně se naopak moc líbí - jak vzhledově, tak i funkčně. A aspoň nemusím malé dávat ponožky, ty jí pořád padaly a vypadala v nich pitomě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.10.14 15:37

Ahojte holky, co budete dávat klukům 5,6 let v zimě?? Punčocháče? :think: nebo něco jiného pod kalhoty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
1.10.14 15:39

@kvaček no uz loni mates bojoval a nechtel je
Musím koupit zase ty bez šlapek…jako by leginy pro kluky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.10.14 15:40

@Petra Z no já nevím, jestli to už neni divné :mrgreen: máma říkala, že i my nosily běžně punčocháče až nevím 8,9 letá, ale taky u těch kluků, nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
1.10.14 15:41

Taky ty punčocháče bez šlapek a nebo takové ty funkční spodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
1.10.14 15:42
@kvaček píše:
@Petra Z no já nevím, jestli to už neni divné :mrgreen: máma říkala, že i my nosily běžně punčocháče až nevím 8,9 letá, ale taky u těch kluků, nevím..

Mně je jedno, jestli je to divné, já taky nosím punčocháče, když je zima. Malej bude mít 8 a bude je zase nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.10.14 15:45

@LucaLuca já jenom řeším, jestli klasické obyčejné a nebo něco jiného.. samozřejmě něco mít bude.. to ho nenechám mrznout..
A ty spodky je co, to jsem snad ani nikde takto neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
1.10.14 15:46

@kvaček no náš je zatím ve školce a tak to bude nosit
Je to nejjednodušší treba kdyz pak jdou na procházku…jen na to natáhne kalhoty
No a ve škole---mam výhodu, jsem tam v druzině tak se muze prevlekat u mě :lol:
Jinak ja je nenosím, nesnesla bych to :mrgreen: to ma asi po mé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.10.14 15:47

@Petra Z takže to má pod oblečením školkovým ve třídě?? Něco by se mi líbilo, aby se musel pořád tak naslékat pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
1.10.14 15:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.10.14 15:51

@kvaček já zjistila, že když normálním punčocháčům odstřihnu ťapky, že se okraje jen trochu zarolují, takže mají kluci „legíny“. Ale na zimu mají flísem podšité džíny, zimní softshellky, takže to není moc potřeba, až když fakt mrzne jen praští

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181

Náš má 5,5 roku, je poslední rok ve školce, a punčocháče nosit bude, má je rád :). I mně se na dětech líbí, proč ne? Vždyť jich mají tolik, a hezkých. A jsou nejpraktičtější ;) Ve školce si přes ně natáhne kraťasy a nemusí se převlíkat (jen na spaní po o je sundá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@Daduka já to takto znám, ale myslela jsme, že je to jenom holčičí záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie