Nelíbí se mi punčocháče pro děti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My máme krásny a malymu hrozne slusi a na to mu dam jen teplacky a sup do kocarku
jako malinkej mel frote teploucky, takovy pafuňáky, a ty byly bezva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Pro nás jsou punčocháče nepraktické ještě z jednoho důvodu, mám doma poťonoha, který i když běhá jen v ponožkách, tak má opocené nohy a ponožky mokré. Takže můžu klidně převlíct ponožky a legínky, které jsou čisté, nechat.
a kdyz mu koupis funkcni ponozky, tak se mu taky poti?? muj malej mel vzdy mokry nohy i ruce, ale to ma z drazdivosti, pomalu to ustupuje. Ale ja mam taky vecne studeny a vlhky nohy. Az v jednech jedinejch ponozkach (znacce) se mi nepoti a tudiz mam i teply
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
to jistily zateplené šustáky - holt otužovačka..
Docela jsem litovala děti, co seděli v kočárkách s punčochama, na tom ještě s kalhotama - fuj pocit, ( teda hlavně pro mě - já nenáviděla i tílko pod tričkem jako nedbytečnou blbost co se muchlá).
Takže si myslím, že bez punčocháčků to v pohodě jde..
přesně, představa punčoch pod kalhotama mě naplňuje osypkama…
niKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth, já zase raději volím v tomto počasí tenké punčocháče a tenké plátěné kalhoty. Taky jsem to zkoušela jako Ty, zateplené kalhoty bez punčocháčků. Ale obě moje děti si už teď hrají na pískovišti,jezdí na zkluzavce, lezou na průlezky, jezdí na kole a tříkolce.Někdy se válejí na zemi, nebráním jim a když jdeme vyloženě ven, ne někam do města nebo divadýlka, nevadí mi, že jsou špinaví
Jen v oteplených kalhotách měly pořád vyhrnuté holé nohy.
I když byly mladší, sezení v kočárku a koukání kolem neznám a ani jsem je nenutila.
Je jasné, že způsobů oblékání je víc, každý musí najít ten svůj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A punčochy pod kalhotama ven mi nevadí, sama je nosím
Když je velká zima, moc fučí a jdeme fakt ven, ne někam na návštěvu nebo do cukrárny. Ve vytopené uzavřené místnosti bych to taky nesnesla.
A ty vyhrnuté tepláky mi vadily v zimě i doma, máme kolem 20 stupňů, hrají si na zemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jani , jasně je to o pocitu a hlavně, že jsou děti spokojené..
Moje také již sjíždí klouzačky a vrtá se v písku, i bez punčocháčů nám to fakt nevadí..Pro mě je základ aby měla teplé nohy - tedy chodidla( sněhule), netáhlo jí na krk ( nákrčník) a nechladla jí hlava ( beranice)..a pak si lajsnu i do mrazu bez punčocháčků.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám nejraději punčocháče froté,ale jinak mi nevadí žádný.Ale už aby bylo léto ![]()
Zkoušela jsem na doma i tepláky a ponožky,ale to si ty ponožky pořád sundavá,že je mu horko na nohy
A otužilec teda není,takže i pod zateplený kalhoty něco musí mít.Jinák má ty svoje podpěry na rybíz jak rampouchy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
me prijdou prakticke. na diteti se mi nelibi predevsim plenka, ale taky mi zatim prijde celkem prakticka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já jsem naopak ráda a oceňuju nejvíc, když je oblečený tak, že si ty ponažky může sundat. Jak má šlapkáče, tak si za ně tahá a já poslouchám „undáme, nende, undááááámeeee“
To ho radši párkrát dohoním s ponožkama a obleču (a chvíli ho nechám, ať si codí, jak chce
), než bych měla hlavu jak škopek ![]()
A do toho ještě poslouchat chlapa, jaký je malý chuudinka, že on ty šlapkáče tak strašně jako dítě nesnášel
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
me prijdou prakticke. na diteti se mi nelibi predevsim plenka, ale taky mi zatim prijde celkem prakticka
Fakt se ti nelíbí plenka??
Mě zas naopak strašně, takový buclatý prdýlky ![]()
Jinak i punčochy se mi líbí, teď už jsou jiný možnosti, než kdysi ty klasický béžový co jsme je tahaly ještě půl metru za sebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikita066 píše:delice píše:Takové krásné žmolkované, nejlépe po 3bratrancích … malé dítko s úžasnými faldíky … vražedná kombinace
Co vám na nich vadí![]()
Vis kolik je ted krasnejch puncoch?
Zadny zmole, zadny hnedy s vytahanejma ploutvema na chodidlech, jako my driv
![]()
Naopak me deptaj teplaky, dam za ne 250 v HM a furt mu padaj, kdyz je zavazu na tkanicku, tak si je neumi rozvazat na curani, vopruz ![]()
A jak vypadaj, ten design
proste pro me je problem sehnat teplaky… ![]()
Puncochace nakupuju treba tady
www.benito.cz
a fakt se mi libi (a hlavne ja jsem ta kratasova, takze chodi ve skolce v puncochacich a na to kratasy a prijde mi to cool
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZelvaVeruna píše:
www.benito.cz
a fakt se mi libi (a hlavne ja jsem ta kratasova, takze chodi ve skolce v puncochacich a na to kratasy a prijde mi to cool).
tak tomu říkám úlet
odkaz okouknu díky ![]()
Kubla - brácha - 2roky má punčochy po chvilce samý žmolek, ale je fakt, že je za sebou netahá jak mi kdysi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to vim, ze hodne maminek zase nema rado ty kratasy pres puncochace, no proste jak tady nekdo psal, zalezi proste na tobe, co se ti libi a co vyhovuje a co je pro ty deti podle tebe ok ![]()
Treba kamoska zila v Anglii a cuceli na ni jak na blba, kdyz tam shanela puncochace na zimu pro kluky ![]()
Jeste ji rikali „jako joo, puncochace ok, ale max pro holcicky k sukni, puncochace pro kluky a pod kalhoty, co to jeee?“
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZelvaVeruna píše:nikita066 píše:delice píše:Takové krásné žmolkované, nejlépe po 3bratrancích … malé dítko s úžasnými faldíky … vražedná kombinace
Co vám na nich vadí![]()
Vis kolik je ted krasnejch puncoch?
![]()
Zadny zmole, zadny hnedy s vytahanejma ploutvema na chodidlech, jako my driv
![]()
Naopak me deptaj teplaky, dam za ne 250 v HM a furt mu padaj, kdyz je zavazu na tkanicku, tak si je neumi rozvazat na curani, vopruz
A jak vypadaj, ten designproste pro me je problem sehnat teplaky…
www.benito.cz
a fakt se mi libi (a hlavne ja jsem ta kratasova, takze chodi ve skolce v puncochacich a na to kratasy a prijde mi to cool).
Jj, musim souhlasit, ja mam na malyho krasny barevny puncochacky a vubec nezmolkovati ani se nevytahavaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit