Jak dlouhé roll-up?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak dlouhé roll-up?
Dobré ránko
, možná mám takový hloupý dotaz, ale nemám s tím zkušenost. Vím, že jdou kalhoty roll-upky rolovat nahoru, ale nevím, jaká se kupuje velikost - větší délku kalhot než malý nosí nebo stejnou? Např. normálně má kalhoty s délkou od rozkroku 26cm, roll-upky mám koupit také 26cm nebo větší - o kolik cm delší - líbí se mi kalhoty s délkou od rozkroku 35cm, ale to už by asi bylo moc že? Děkuji za odpověď. Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
záleží, jak chceš, aby je malý nosil… Jestli vyrolované má mít opravdu jako kratší, tak pak koupit ve velikosti jakou nosí.
Ale taky jsem už třeba malé kupovala roll-upky, že je ohrnuté nosila jako dlouhé kalhoty - to pak chce koupit větší právě o to ohrnutí - nejlépe si přeměřit, nebo nechat přeměřit prodejcem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, podle mě když koupíš delší, tak po ohrnutí budou tento rok jako klasické dlouhé kalhoty a příští rok jako krátké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No v tom mi přijde právě princip rollek, že je koupíš, aby mu byly akorát vyrolované (takže ano, větší než normálně nosí), a vydrží mu na dýl, když je pak spustíš nerolované. Já kupuju oblečení na praktičnost, takže koupit rollky, aby mu byly nevyrolované akorát, by mi přišlo naprosto neekonomický ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak s délkou jde zpravidla ruku v ruce šířka v pase, takže pozor, aby mu to nebylo moc velký a nepadaly.
K těm, co mají 35 od rozkroku - pokud to nejsou vysloveně sezónní a líbí se ti, šla bych do nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit