Jdou vám vyprat fleky od banánů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
zmrzlik píše:
Dobrý večer všem.Malá už jí příkrmy,má ráda banán,i když má bryndáček,stejně skončí dost banánu i na bodýčku nebo overálku.Stahuje si bryndák a dělá různé blbinky u jídla.A i když bodýčko ihned přeperu žlučovým mýdlem a následně pak persilem v pračce,fleky černé nejdou dolů.Tak zakládám tuto diskusi,jestli některá nemáte nějaký typ,jak se fleků zbavit.Díky.
mně nešly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď se nikdy nezaflákala banánem, nebo šly vyprat=)
Peru SA8 a na fleky předpírací sprej (oboje Amway).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak me jde dolu vse taky vyrobkama od Amway jak pise pipet
uz pres rok a opravdu to sunda cokoliv
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sertrenka to resila tak ze to vyprala pokapala citronovou stavou ale ne citronkou ale vymackala cesrtvou stavu nechala prez noc a pak znova vyprala a flekz zmizely
- Citovat
- Upravit
malá včera přinesla první pampelišky..samo,že měla bundu od toho mléka špinavou…
na takové skvrny používám Vanish-růžový tekutý..ten je dámy k nezaplacení
…
trička ze školky bych mohla rovnou vyhazovat…v pátek dám do kbelíčku prášek na praní a přileju Vanish…pak napustím teplou vodu co to dá z kohoutku…v sobotu peru a nikde žádná skvrnka nic…mohu jen doporučit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sylvajs píše:
malá včera přinesla první pampelišky..samo,že měla bundu od toho mléka špinavou…
na takové skvrny používám Vanish-růžový tekutý..ten je dámy k nezaplacení…
trička ze školky bych mohla rovnou vyhazovat…v pátek dám do kbelíčku prášek na praní a přileju Vanish…pak napustím teplou vodu co to dá z kohoutku…v sobotu peru a nikde žádná skvrnka nic…mohu jen doporučit![]()
A na fleky od mrkve to taky funguje?
- Citovat
- Upravit
Vanish mám taky. Mrkev vypere (domácí, tu skleničkovou prý ne, ale to vím jen z doslechu
) ale banán ne
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se ted naštvala na flekatý bodýčka, většinou od banánu a dala jim poslední šanci. Zasypala jsem je celá solí na skvrny od Ulrycha, zalila vodou a nechala den a noc. a pak do pračky a až na jedno se vypraly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já osobně už teda Vanish nikdy, co ten mi udělal s prádlem
Viz má diskuze https://www.emimino.cz/…anish-48504/ .
Jinak mrkev mi též nejde, ani žlučovým mýdlem..Banán jsem nedávala a ještě dlouho nebudu, na ten má čas, takže u toho netuším …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer všem.Malá už jí příkrmy,má ráda banán,i když má bryndáček,stejně skončí dost banánu i na bodýčku nebo overálku.Stahuje si bryndák a dělá různé blbinky u jídla.
A i když bodýčko ihned přeperu žlučovým mýdlem a následně pak persilem v pračce,fleky černé nejdou dolů.Tak zakládám tuto diskusi,jestli některá nemáte nějaký typ,jak se fleků zbavit.Díky.