Jdou vám vyprat fleky od banánů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
poletucha poletava
2.4.11 22:25

Tim citronem cisti uplne vse a jde to krasne dolu a hezky to pradlo pak voni cim vice tim lepe

• Citovat
  • Upravit
66
3.4.11 21:25

Ahoj, taky doporučuju SA8 premium, Pre-wash a Fabric bleach od Amway. Peru v nich 10 let a není skrvrna, které bych se nezbavila. Banán, mrkev, rajče, meloun, borůvky, kolomaz atd. Zkoušela jsem i jiné jako Ariel, Vanish, ale stejně jsem se zase vrátila k Amway. Taky je mnohem šetrnější k prádlu i přírodě :wink: Mám malou 2,5 kg krabičku minimálně na 4 měsíce a peru na dvě treperendy :lol: Co mi dále vyhovuje je příjemná a nepronikavá vůně vypraného prádla. Jo a peru na 30 max na 40, teda kromě ručníků a povlečení, další výhoda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.4.11 21:28
Kejinka píše:
Ahoj, taky doporučuju SA8 premium, Pre-wash a Fabric bleach od Amway. Peru v nich 10 let a není skrvrna, které bych se nezbavila. Banán, mrkev, rajče, meloun, borůvky, kolomaz atd. Zkoušela jsem i jiné jako Ariel, Vanish, ale stejně jsem se zase vrátila k Amway. Taky je mnohem šetrnější k prádlu i přírodě :wink: Mám malou 2,5 kg krabičku minimálně na 4 měsíce a peru na dvě treperendy :lol: Co mi dále vyhovuje je příjemná a nepronikavá vůně vypraného prádla. Jo a peru na 30 max na 40, teda kromě ručníků a povlečení, další výhoda :-D
:palec: :palec: :palec:
Me ta krabicka vydrzi cca jeden rok… takze me to vyjde levneji nez cokoliv jineho :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.4.11 21:32

A můžu vědět, kolik ta krabička stojí? HLedala jsem na netu, ale všude jen katalogy, bez cen. Zajímal by mě i ten sprej na skvrny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.4.11 21:33
hkac píše:
A můžu vědět, kolik ta krabička stojí? HLedala jsem na netu, ale všude jen katalogy, bez cen. Zajímal by mě i ten sprej na skvrny.

pisnu ti SZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.4.11 21:35
Monny89 píše:
hkac píše:
pisnu ti SZ :palec:

Díky :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.4.11 21:54

já asi tak nějak ráda peru :lol: ,ale ve výsledku mě to taky vyjde nastejno, teda nejlevnější než cokoli jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.4.11 22:02
Kejinka píše:
já asi tak nějak ráda peru :lol: ,ale ve výsledku mě to taky vyjde nastejno, teda nejlevnější než cokoli jiného :lol:

vsak jo… :palec:
Ja pouzivam vsechny vyrobky od nich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.4.11 22:06

Dneska u mě byla kamarádka a asi dopadne stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544