Jdou vám vyprat fleky od banánů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj, taky doporučuju SA8 premium, Pre-wash a Fabric bleach od Amway. Peru v nich 10 let a není skrvrna, které bych se nezbavila. Banán, mrkev, rajče, meloun, borůvky, kolomaz atd. Zkoušela jsem i jiné jako Ariel, Vanish, ale stejně jsem se zase vrátila k Amway. Taky je mnohem šetrnější k prádlu i přírodě
Mám malou 2,5 kg krabičku minimálně na 4 měsíce a peru na dvě treperendy
Co mi dále vyhovuje je příjemná a nepronikavá vůně vypraného prádla. Jo a peru na 30 max na 40, teda kromě ručníků a povlečení, další výhoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kejinka píše:
Ahoj, taky doporučuju SA8 premium, Pre-wash a Fabric bleach od Amway. Peru v nich 10 let a není skrvrna, které bych se nezbavila. Banán, mrkev, rajče, meloun, borůvky, kolomaz atd. Zkoušela jsem i jiné jako Ariel, Vanish, ale stejně jsem se zase vrátila k Amway. Taky je mnohem šetrnější k prádlu i příroděMám malou 2,5 kg krabičku minimálně na 4 měsíce a peru na dvě treperendy
Co mi dále vyhovuje je příjemná a nepronikavá vůně vypraného prádla. Jo a peru na 30 max na 40, teda kromě ručníků a povlečení, další výhoda
Me ta krabicka vydrzi cca jeden rok… takze me to vyjde levneji nez cokoliv jineho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A můžu vědět, kolik ta krabička stojí? HLedala jsem na netu, ale všude jen katalogy, bez cen. Zajímal by mě i ten sprej na skvrny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
A můžu vědět, kolik ta krabička stojí? HLedala jsem na netu, ale všude jen katalogy, bez cen. Zajímal by mě i ten sprej na skvrny.
pisnu ti SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monny89 píše:hkac píše:pisnu ti SZ
Díky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já asi tak nějak ráda peru
,ale ve výsledku mě to taky vyjde nastejno, teda nejlevnější než cokoli jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kejinka píše:
já asi tak nějak ráda peru,ale ve výsledku mě to taky vyjde nastejno, teda nejlevnější než cokoli jiného
vsak jo… ![]()
Ja pouzivam vsechny vyrobky od nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kejinka píše:
Dneska u mě byla kamarádka a asi dopadne stejně
jj, u me taky kamosky taky vzdycky koukaj co to mam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tim citronem cisti uplne vse a jde to krasne dolu a hezky to pradlo pak voni cim vice tim lepe