Značka Coccodrillo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj, tak jsem ten duckling zhruba projela, ale mají tam teda dost malý výběr. Vše jen v jedné velikosti a z každé kolekce jen tak něco. To co je na Coccodrillu v kamenném obchodě perfektní je, že je vždy výběr z velikostí a hlavně sladěné kolekce - to duckling hrubě postrádá. A ty ceny nejsou až zas tak úžasný, když připočítám poštovné a hlavně riskuji, že by nám ta velikost nebyla. Máte zkušenost taky s reklamacemi, nebo výměnou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kejinka píše:
Ahoj, tak jsem ten duckling zhruba projela, ale mají tam teda dost malý výběr. Vše jen v jedné velikosti a z každé kolekce jen tak něco. To co je na Coccodrillu v kamenném obchodě perfektní je, že je vždy výběr z velikostí a hlavně sladěné kolekce - to duckling hrubě postrádá. A ty ceny nejsou až zas tak úžasný, když připočítám poštovné a hlavně riskuji, že by nám ta velikost nebyla. Máte zkušenost taky s reklamacemi, nebo výměnou?
Reklamovat jsem nikdy nic nemusela.. ale tchýně nám koupila teplý overálek, ten bychom moc nevyužili v tu dobu, tak ho pak asi za 14 dní šla vyměnit (bydlí v Ově a my v Trutnově, tak než vše dorazilo
) a bez problémů, bylo to nové, visačku jsme nesundávali, jen vyzkoušeli.. žádný problém. Myslím, že s tímhle není problém nikde, když nemáš zboží poničené a nechybí cedulky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo, to vím, v kamenných obchodech není absolutně žádný problém. Zkušenost s reklamací jako takovou nemám, ale výměny fungují 100%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a tchýně nakupovala tady v Čechách? No z Trutnova to máš do PL kousek, ale taky už je obchod v Hradci, nebyla jsi se tam už podívat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kejinka píše:
Jo a tchýně nakupovala tady v Čechách? No z Trutnova to máš do PL kousek, ale taky už je obchod v Hradci, nebyla jsi se tam už podívat?
Tchýně nakupuje buď v Ostravě nebo v Polsku.. tam to mají vůbec kousek. Už to tam máme ošéfovaný, tak nakupujem vždy tam
V HK vím, že Cocco je, kupovali jsme nějaký kousky v tý Shopping zóně nebo pak je myslím i v Kerfůru, ne? Ale jak říkám, v Ově máme vždy nakupovací horečku, takže utrácíme hlavně tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne ne, v HK je úplně novej krám v centru na Gočárově třídě a co vím, mají tam od Coccodrilla úplně všechno, protože to je obchod jen s Coccodrillem. Zatím v Hradci bylo jen pro mimi v Chiccu, ale to už tam není. Takže to je supr, protože v těch velikostech kde mi se teď pohybujeme je to vážně katastrofa teď něco sehnat. My jsme z Prahy a věřte nebo ne, tady je to taky bída ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to nevím.. my byli právě v tom Chiccu no… a na našeho bjouka nám to tam velikostně stačilo - myslím, že měli až do 92.. ale to už je na vás málo ![]()
V Ostravě je taky samostatný krámek, kde mají až pro školáky.. a jak mají sladěný ty kolekce.. no vykoupila bych to tam ![]()
V Polsku, kam jezdíme, je taky přímo krámek Cocco, takže to stejné - výběr supr.
Pak taky máme s tchýní ošéflou jednu pani, která má takovej pidi (no skoro bych řekla maringotku) hned za hranicema, což dáme pěšky asi za 10 minut. A ta má teda mix všeho, ale Cocco bere jen když na něho mají akci a to jsou potom krásný sumičky, když se něco podaří vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už párkrát jsem na syna pořídila kombinézku, docela spokojenost, ale za ty peníze, no prostě spokojenost, ale byla dražší (kč)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mayoral znam, taky paradni vecicky.
Jeste bych chtela dodat, ze coccodrillo-shop.CZ funguje uz skoro rok a ten druhy je nejaka kopie a co je dulezite nejak nema ty akce, ktere Coccodrillo porada. Priklad - ted je sleva na bundy a kabaty a to 20% takze docela pecka a o Velikonocich byla sleva na vse! Ja zustavam verna Hradci, jsou super rychli pri vyrizovani objednavek a jsou schopni doobjednavat velikosti z Polska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim si, ze Coccodrillo samo o sobe za ta léta je zárukou kvality a né nějaký eshop. Důležité je jak šlape a jak se chovají k zákazníkům.
Porovnala jsem je oba a náramně se podobají.....
coccodrillo-shop.com má hodně nedostupných fotek i když je možná malinko přehlednější ale to může být tím že je nově navržený kdežto coccodrillo-shop.cz už funguje skoro rok. Ja nakupuji v Hradci maximální spokojenost, rychlé vyřízení objednávek a vstřícnost..... To je pro mě důležité!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Vás dámy, musím taky přinést pár svých poznatků. Shodou okolností jsem byla nakupovat v Babiez v HK a byla jsem opravdu nemile překvapena. Sice obchod „parecselanc“, ale ta obsluha?!?!? A co se týče zboží Cocco… vše jen do velikostí asi tak do dvou let. Dříve tam byl mnohem větší výběr. Švagrová tam nakoupila (myslím dříve) moc pěkné věci pro své děti. Hlavně zimní bundy a oteplováky. Prý je opravdu nově otevřený obchod Coccodrilla někde ve středu města. Sama jsem se tam ještě nebyla podívat, ale co slyším od svých kamarádek, prý super. Už se tam dlouho chystám, ale ten čas je můj nepřítel. Proto jsem využila možnosti shlédnout jejich e-shop. Velká spokojenost-jenom to chci vidět naživo. Značku tak trochu znám, jsem s ní spokojena, hlavně mě vyhovují doplňky. Jak mají vše sladěné dohromady. Opravdu bych se té značky nebála. A taky sázím na vstřícnost personálu, kterého se v Babiezu asi nedočkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, chci se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost s velikostma bot z Coccodrilla. Dcera ma nohu 17cm a nosi vetsinou vel.28. Chci objednat z eshopu, protoze na kamennou prodejnu to mam docela daleko a nerada bych botky vracela. Popr. mate nekdo zkusenost s vracenim zbozi z eshopu? Vezmou ho i na prodejne nebo se musi zaslat postou?
Dekuji za pripadne info. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit