Oblečení s krtečkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
8.4.11 13:39

oblečení z krtečkem

kde se dá nějaké koupit,trička jsem sem tam někde viděla,ale je to všechno strašně velké,dcera měří 85cm,chtěla bych koupit třeba i kalhotky,ale to jsem ještě nikde neviděla a pak jsem se chtěla zeptat kde kupujete trička,přijde mi že je všichni dělají strašně krátké a dětem pak koukají záda,nosíme zatím body,ale malá začala chodit sama na nočník a při každým vyčůrání je body mokré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
8.4.11 13:41

Ahoj. Oblečení s Krtečkem nekupuju, takže konkrétně neporadím (u nás frčí spíš Princezny a Kitty :roll: ), ale něco jsem viděla v hračkářstvích. Takových těch typu Puntanela, Bambule a Pompo. Nebo zkusit na netu přímo od výrobce :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.4.11 13:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
8.4.11 13:57

Europark Štěrboholy - Puntanela ale mají to tam drahý jako sviňa, taky jsem chtěla něco koupit, protože u nás krteček frčí, ale při pohledu na cenu se mi udělalo mdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
8.4.11 14:12

Ahoj, já kupuju nažehlovačky za 35 Kč :palec: Jde koupit vše, od krtečků, jiných oblíbených dětských hrdinů, princezny i ta kittyna. My na tom zase tolik neujíždíme, ale když si děti něco přejí, jdeme vybrat a na jednobarevné tričko, bundu, tepláčky, nažehlím..
Kupujeme to ve „Švadlence“, obchod, kde se prodává vše okolo šití, pro švadleny. Kupuju v rozmezí 20 - 60 Kč, podle velikosti, popularity nažehlovačky. Není nutné nažehlovat jen na bavlnu, je možné i na směsné materiály, ale je nutné přes bavlnu. V obchodě ochotně poradí.

Rozhodně mi toto vyjde levněji, než kupovat originál oblečení čehokoliv.
Dcerka taky miluje krtečka, teď si dokonce nalepila samolepky na Enduro :mrgreen:
Nažehlovačky jsou stabilní, neničí se častým praním. Aspoň ty, co máme my. Dřív si pamatuju, za nás byl po 2 vyprání obrázek na kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.4.11 14:47

Ahoj,
tady mají hodně oblečení s Krtečkem :wink:
 http://www.dracek.cz/obleceni-krtek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.4.11 15:37
Jana206 píše:
Ahoj, já kupuju nažehlovačky za 35 Kč :palec: Jde koupit vše, od krtečků, jiných oblíbených dětských hrdinů, princezny i ta kittyna. My na tom zase tolik neujíždíme, ale když si děti něco přejí, jdeme vybrat a na jednobarevné tričko, bundu, tepláčky, nažehlím..
Kupujeme to ve „Švadlence“, obchod, kde se prodává vše okolo šití, pro švadleny. Kupuju v rozmezí 20 - 60 Kč, podle velikosti, popularity nažehlovačky. Není nutné nažehlovat jen na bavlnu, je možné i na směsné materiály, ale je nutné přes bavlnu. V obchodě ochotně poradí.Rozhodně mi toto vyjde levněji, než kupovat originál oblečení čehokoliv.
Dcerka taky miluje krtečka, teď si dokonce nalepila samolepky na Enduro :mrgreen:
Nažehlovačky jsou stabilní, neničí se častým praním. Aspoň ty, co máme my. Dřív si pamatuju, za nás byl po 2 vyprání obrázek na kusy.
:palec: Díky za tip, určitě taky vyrazím :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat