Oblečení s krtečkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení z krtečkem
kde se dá nějaké koupit,trička jsem sem tam někde viděla,ale je to všechno strašně velké,dcera měří 85cm,chtěla bych koupit třeba i kalhotky,ale to jsem ještě nikde neviděla a pak jsem se chtěla zeptat kde kupujete trička,přijde mi že je všichni dělají strašně krátké a dětem pak koukají záda,nosíme zatím body,ale malá začala chodit sama na nočník a při každým vyčůrání je body mokré
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Oblečení s Krtečkem nekupuju, takže konkrétně neporadím (u nás frčí spíš Princezny a Kitty
), ale něco jsem viděla v hračkářstvích. Takových těch typu Puntanela, Bambule a Pompo. Nebo zkusit na netu přímo od výrobce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Europark Štěrboholy - Puntanela ale mají to tam drahý jako sviňa, taky jsem chtěla něco koupit, protože u nás krteček frčí, ale při pohledu na cenu se mi udělalo mdlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já kupuju nažehlovačky za 35 Kč
Jde koupit vše, od krtečků, jiných oblíbených dětských hrdinů, princezny i ta kittyna. My na tom zase tolik neujíždíme, ale když si děti něco přejí, jdeme vybrat a na jednobarevné tričko, bundu, tepláčky, nažehlím..
Kupujeme to ve „Švadlence“, obchod, kde se prodává vše okolo šití, pro švadleny. Kupuju v rozmezí 20 - 60 Kč, podle velikosti, popularity nažehlovačky. Není nutné nažehlovat jen na bavlnu, je možné i na směsné materiály, ale je nutné přes bavlnu. V obchodě ochotně poradí.
Rozhodně mi toto vyjde levněji, než kupovat originál oblečení čehokoliv.
Dcerka taky miluje krtečka, teď si dokonce nalepila samolepky na Enduro ![]()
Nažehlovačky jsou stabilní, neničí se častým praním. Aspoň ty, co máme my. Dřív si pamatuju, za nás byl po 2 vyprání obrázek na kusy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tady mají hodně oblečení s Krtečkem ![]()
http://www.dracek.cz/obleceni-krtek/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana206 píše:
Ahoj, já kupuju nažehlovačky za 35 KčJde koupit vše, od krtečků, jiných oblíbených dětských hrdinů, princezny i ta kittyna. My na tom zase tolik neujíždíme, ale když si děti něco přejí, jdeme vybrat a na jednobarevné tričko, bundu, tepláčky, nažehlím..
Kupujeme to ve „Švadlence“, obchod, kde se prodává vše okolo šití, pro švadleny. Kupuju v rozmezí 20 - 60 Kč, podle velikosti, popularity nažehlovačky. Není nutné nažehlovat jen na bavlnu, je možné i na směsné materiály, ale je nutné přes bavlnu. V obchodě ochotně poradí.Rozhodně mi toto vyjde levněji, než kupovat originál oblečení čehokoliv.
Dcerka taky miluje krtečka, teď si dokonce nalepila samolepky na Enduro
Nažehlovačky jsou stabilní, neničí se častým praním. Aspoň ty, co máme my. Dřív si pamatuju, za nás byl po 2 vyprání obrázek na kusy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit