Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky potřebovala bych vymyslet pár vtipných poukázek pro manžela k narozeninám, poradíte? Klasika sex, masáž, jídlo do postele samozřejmě vím, jde mi o něco originálního ![]()
Ahojky, jedna diskuze už tady je a nějaké tipy v ní určo najdeš
![]()
co třeba naplánovat nějaké představení v divadle…„návštěva divadla“
„společná večeře, oběd v oblíbené restauračce“
„nedělní moučník na přání“
@Kotatko03 píše:![]()
![]()
co třeba naplánovat nějaké představení v divadle…„návštěva divadla“
„společná večeře, oběd v oblíbené restauračce“
„nedělní moučník na přání“
A tohle má být přesně vtipný pro koho? ![]()
@Tunrida píše:
A tohle má být přesně vtipný pro koho?
@AstraG neomezený návrat z hospody v limitu 24h, víkendová pánská jízda, nejoblíbenější nedělní oběd, poukázka do oblíbeného obchodu(např. Bauhaus).Vyvaruj se prosím poukázce k holiči. Zakoupila jsem mu kdysi poukázku na pánské střihání do jednoho lepšího kadeřnictví, podotýkám, že tam stříhají ženy i muže, ale on tam prostě nepude. Nezbývá mi nic jiného, než při svém příštím střihání je poprosit, jestli mi ji neodečtou z mojí ceny.
@Tunrida píše:
A tohle má být přesně vtipný pro koho?
no, ja si moc nedokazou predstavit zadnou „poukazku“ pro manzela, ktera by fakt vtipna byla… to uz radeji ty nevtipne na oblibene jidlo atd. kdyz teda vubec ![]()
Poukázka na „svatý klid“ od manželky i dětí na celé dopoledne nebo odpoledne (tato poukázka zaručuje naprostý klid od manželky i dětí, tuto poukázku lze uplatnit kdykoliv, vyjma narozenin, svátků, oslav, vánoc).
Poukázka na dálkový ovladač k tv - 24 hodin.
Dnes máš poslední slovo.
Popravdě odpovím, co se děje.
Hodina ticha.
Ukončení hádky.
Můžeš spát jak dlouho chceš.
Holky, nemafe nekrera odkaz na poukazku na NIC.
Nekolik let posloucham, na otazku co by jsi chtel, chtela… odpoved NIC, vsechno mam nebo si koupim…
@xjuklickova To nemám, ale táta nám taky pořád opakoval, že nechce nic, tak jsme mu jednou dali opravdu „ho.no“ a dostal kýbl sloního trusu z pražské zoo (ale on je nadšený zahrádkář a má smysl pro humor, tak ho to pobavilo).