Dárek pro chlapa

Anonymní
26.10.15 12:52

dárek pro chlapa

Zdravím, ani nevím jak bych začala ale asi tím že mám pocit že mně přítel využívá! Jsme spolu krátce pul roku má mít narozeniny a on by rád nový telefon! Jelikož ten co má musí dát do opravny. Dnes se mu odešel uplně, a napsal že má náhradní telefon. A když jsem mu řekla že at ten zničený dá dát tedy na reklamaci tak on údajně neví kde dal paragon atd.Co si o tom myslet? Přijde vám to normální aby chlap se tak choval a ještě když jsme spolu krátce tak takový dárek? Vy osobně koupili by jste telefon nebo nikoliv. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
26.10.15 12:56

Tak pokud by mu stačil nějakej do 2000 kč tak možná jo, ale dražší určitě ne. A i tak by mi to přišlo dost drahý po tak krátké době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16329

Ani náhodou, ale to musíš vědět ty, jak drahé dárky je zase zvyklý nejen dostávat, ale i dávat on. Zkus mu říct, že k Vánocům potřebuješ nové lyže a výbavu, jestli s tím od něj můžeš počítat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992

Na takové dárky máte moře času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.10.15 12:57

Záleží, jaký telefon chce. Ale asi takhle - pokud vyděláváš dobré prachy, tak co by ne. Ovšem mi by třeba chlap neřekl, že chce telefon - koupí si ho prostě sám. Máme fin. strop, co se dárků týče, protože vydělávám mnohem míň, že můj chlap.. Osobně by se mi to zrovna nelíbilo, pokud nepatříte k takovým, u kterých je dárek za 10 tis směšná záležitost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.10.15 12:57

Je jedno, jestli po pulroce nebo po 5 letech. pokud si chlap sam od sebe diktuje, co chce za darek a jeste takovy v ramci tisicu, tak je neco spatne.
po pul roce je to vylozene drzost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
26.10.15 12:58

Je telefon a telefon. Známá si koupila takovou příjemnou Nokii za 700 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855

Určitě bych ho po tak krátké známosti nekupovala. A divím se, že mu není blbé si o něj říct. 8o Koupila bych mu třeba tričko a počkala si na reakci. Podle toho bych se potom rozhodla co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15439

Tak, že neví, kde má paragon, by mi ani divné nepřišlo.
A on Tobě dává dárky jaké hodnoty? Pokud jsi od něj sama dostala auto nebo drahý prsten, tak mu ten telefon kup :lol:. Jinak mi to připadá dost divné, si takhle říkat o hodnotný dárek a nekoupila bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
26.10.15 12:59

No a k postupu tvého přítele - nelíbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.15 12:59

@xkoup21 No právě a to ještě tvrdil že když dostane nový telefon :zed: tak ten co se pokazil tak dá na reklamaci a dnes napsal že neví kde má paragon :pocitac: nemám ráda když ze mně dělá někdo idiota fakt nevím co dělat a jak mu napsat nebydlíme zatím spolu totiž. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33012
26.10.15 13:00

Po půl roce takový dárek ani náhodou. Natož když by si o to vyloženě řekl.
Já mám obyč telefon za 1200, ale v životě bych ho nechtěla jako dárek od partnera, a to jsme spolu mnohem déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.10.15 13:00

Nekoupila bych mu ho. To si nedovolím ani k vlastnímu manželovi, říct mu co chci koupit k narozeninám. A po půl roce je to vyčůranost. Docela by mě zajímalo, jak by reagoval, kdyby jsi mu řekla, že mu ho nekoupíš. Kdyby se naštval, dávala bych si na něj pozor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.15 13:01

@Ignácie Triko dostal tedy vybral si sám a já koupila ale stálo 200kč a poděkoval tak fakt nevím telefon co se našel má hodnotu 3 200kč :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33012
26.10.15 13:01
@Anonymní píše:
@xkoup21 No právě a to ještě tvrdil že když dostane nový telefon :zed: tak ten co se pokazil tak dá na reklamaci a dnes napsal že neví kde má paragon :pocitac: nemám ráda když ze mně dělá někdo idiota fakt nevím co dělat a jak mu napsat nebydlíme zatím spolu totiž. :nevim:

Jakože s tím najisto počítá, že mu ho koupíš?
No, napsala bych mu, že ti to nepřijde jako vhodný osobní dárek z lásky k narozeninám, že tyto věci předpokládáš, že si budete kupovat sami sobě podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný