Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak pokud by mu stačil nějakej do 2000 kč tak možná jo, ale dražší určitě ne. A i tak by mi to přišlo dost drahý po tak krátké době.
Ani náhodou, ale to musíš vědět ty, jak drahé dárky je zase zvyklý nejen dostávat, ale i dávat on. Zkus mu říct, že k Vánocům potřebuješ nové lyže a výbavu, jestli s tím od něj můžeš počítat ![]()
Záleží, jaký telefon chce. Ale asi takhle - pokud vyděláváš dobré prachy, tak co by ne. Ovšem mi by třeba chlap neřekl, že chce telefon - koupí si ho prostě sám. Máme fin. strop, co se dárků týče, protože vydělávám mnohem míň, že můj chlap.. Osobně by se mi to zrovna nelíbilo, pokud nepatříte k takovým, u kterých je dárek za 10 tis směšná záležitost ![]()
Je jedno, jestli po pulroce nebo po 5 letech. pokud si chlap sam od sebe diktuje, co chce za darek a jeste takovy v ramci tisicu, tak je neco spatne.
po pul roce je to vylozene drzost ![]()
Je telefon a telefon. Známá si koupila takovou příjemnou Nokii za 700 Kč.
Určitě bych ho po tak krátké známosti nekupovala. A divím se, že mu není blbé si o něj říct.
Koupila bych mu třeba tričko a počkala si na reakci. Podle toho bych se potom rozhodla co dál.
Tak, že neví, kde má paragon, by mi ani divné nepřišlo.
A on Tobě dává dárky jaké hodnoty? Pokud jsi od něj sama dostala auto nebo drahý prsten, tak mu ten telefon kup
. Jinak mi to připadá dost divné, si takhle říkat o hodnotný dárek a nekoupila bych ho.
@xkoup21 No právě a to ještě tvrdil že když dostane nový telefon
tak ten co se pokazil tak dá na reklamaci a dnes napsal že neví kde má paragon
nemám ráda když ze mně dělá někdo idiota fakt nevím co dělat a jak mu napsat nebydlíme zatím spolu totiž. ![]()
Po půl roce takový dárek ani náhodou. Natož když by si o to vyloženě řekl.
Já mám obyč telefon za 1200, ale v životě bych ho nechtěla jako dárek od partnera, a to jsme spolu mnohem déle.
Nekoupila bych mu ho. To si nedovolím ani k vlastnímu manželovi, říct mu co chci koupit k narozeninám. A po půl roce je to vyčůranost. Docela by mě zajímalo, jak by reagoval, kdyby jsi mu řekla, že mu ho nekoupíš. Kdyby se naštval, dávala bych si na něj pozor ![]()
@Ignácie Triko dostal tedy vybral si sám a já koupila ale stálo 200kč a poděkoval tak fakt nevím telefon co se našel má hodnotu 3 200kč ![]()
@Anonymní píše:
@xkoup21 No právě a to ještě tvrdil že když dostane nový telefontak ten co se pokazil tak dá na reklamaci a dnes napsal že neví kde má paragon
nemám ráda když ze mně dělá někdo idiota fakt nevím co dělat a jak mu napsat nebydlíme zatím spolu totiž.
Jakože s tím najisto počítá, že mu ho koupíš?
No, napsala bych mu, že ti to nepřijde jako vhodný osobní dárek z lásky k narozeninám, že tyto věci předpokládáš, že si budete kupovat sami sobě podle potřeby.
Zdravím, ani nevím jak bych začala ale asi tím že mám pocit že mně přítel využívá! Jsme spolu krátce pul roku má mít narozeniny a on by rád nový telefon! Jelikož ten co má musí dát do opravny. Dnes se mu odešel uplně, a napsal že má náhradní telefon. A když jsem mu řekla že at ten zničený dá dát tedy na reklamaci tak on údajně neví kde dal paragon atd.Co si o tom myslet? Přijde vám to normální aby chlap se tak choval a ještě když jsme spolu krátce tak takový dárek? Vy osobně koupili by jste telefon nebo nikoliv.