Dárek pro chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
855
26.10.15 18:13
@Anonymní píše:
@andelka83 No ale včera když jsem nevěděla jak se to platí přes učet hned tak víte co mi řekl ofot mi udaje z karty já to udělám :zed: co ted mi k tomu řeknete?

Holka, z tebe to leze jak z chlupatý deky. Tak ty mu nabízíš telefon, ukazuješ mu ho a už je téměř zaplacenej a ty chceš cuknout? Nebo co? Nějak mi to začíná unikat. Chceš mu ten telefon koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15446
26.10.15 18:15
@Anonymní píše:
@andelka83 No ale včera když jsem nevěděla jak se to platí přes učet hned tak víte co mi řekl ofot mi udaje z karty já to udělám :zed: co ted mi k tomu řeknete?

K tomu Ti řeknu jen jedno, žádné údaje o platební kartě bych mu nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.15 18:15

@Ignácie není nic zaplaceno!!! ON chtěl at to zaplatím a mně to nešlo takže mi řekl at mu ofotím udaje z karty moje a pošlu to do zpravy na faceboku a on to udělá říkám nic posílat tak nebudu je to socialní sít a prostě ne!

• Citovat
  • Upravit
15446
26.10.15 18:16
@Ignácie píše:
Holka, z tebe to leze jak z chlupatý deky. Tak ty mu nabízíš telefon, ukazuješ mu ho a už je téměř zaplacenej a ty chceš cuknout? Nebo co? Nějak mi to začíná unikat. Chceš mu ten telefon koupit?

Taky mi to začíná připadat čím dál víc zamotaný :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.15 18:16

@ivašot. Taky že nedám mně by to taky nenapadlo se tak chovat a chtít ty udaje je někde mimo chlapec nebo nevím ale mrzí mně to ale lepší vědět dřív než se pak spálit

• Citovat
  • Upravit
855
26.10.15 18:17
@Anonymní píše:
@Ignácie není nic zaplaceno!!! ON chtěl at to zaplatím a mně to nešlo takže mi řekl at mu ofotím udaje z karty moje a pošlu to do zpravy na faceboku a on to udělá říkám nic posílat tak nebudu je to socialní sít a prostě ne!

píšu téměř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15446
@Anonymní píše:

Tak ještě jednou, Ty už jsi seděla u PC a objednávala ten telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@ivašot. Psala jsem že jsem nic neplatila a platit nehodlám po tom všem i jak to chtěl udělat z tou platební kartou navíc se za celí den skoro neozval asi se přepočítal že mu to nevyšlo mně oškubat a neozval se a urazil :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.15 18:20

@monrom Chovaní má divné

• Citovat
  • Upravit
33035
26.10.15 18:21

Máte to mezi sebou nějaké divné. Vztah kde se podezírá není dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
26.10.15 18:21
@Anonymní píše:
@Anonymní No on očekává peníze za dva tři měsíce práce dělá sám na sebe. Ale taky neříkám platil ale víc bych asi řekla že dávám do toho vztahu já :zed:

Presne jak radi holky, zkus at se taky snazi i on. Otoc to, ze kdyz ma ted nahradni, tak vydrzi bez noveho. Jestli ted nema penize, tak pochybuju ze se to zmeni. Chlap ma myslet na budoucnost. Kdyby te nemel, tak co? Verim, ze jsi hodna, ale nenech se vyuzit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
9.11.15 00:19
@Anonymní píše:
@monrom Chovaní má divné

Jak to pokracuje? Chova se uz lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.17 14:24

Ahoj, dovolím si oživit diskuzi. Potřebuji vymyslet nějaký dárek pro muže (znám ho sice dlouho, vím že má rád pivo, ale třeba nevím jakou čokoládu má rád nebo jestli vůbec:-))Prostě pro ženu bych věděla co jí dá a nápadů bych měla plno, ale u chlapa je to těžké - napiště jakékoliv tipy -já už snad něco vyberu.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
12067
8.8.17 14:32

Mototovou pilu, grilovaci kamen, kutilske nářadí, zážitek…kazdy jsme jiny, ja ted budu kupovat sverak a prekvapilo me jak je to drahé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6881
8.8.17 14:33
@Anonymní píše:
Ahoj, dovolím si oživit diskuzi. Potřebuji vymyslet nějaký dárek pro muže (znám ho sice dlouho, vím že má rád pivo, ale třeba nevím jakou čokoládu má rád nebo jestli vůbec:-))Prostě pro ženu bych věděla co jí dá a nápadů bych měla plno, ale u chlapa je to těžké - napiště jakékoliv tipy -já už snad něco vyberu.
Díky

Proč anonym? :think:
Jinak slaná kytice, či dort, sud piva, už se dají koupit diáře na 2018…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný