Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já myslím že by jsi to měla více specifikovat přeci jenom Jižní čechy jsou poměrně velké. Když jsme koukali po místě my líbil se mi statek v Sedlčanech, Samota u houpacího koně -Tábor a Hezký byl i Újezd u Plánice ale to už je jiný kraj ![]()
@Zupa píše:
Já myslím že by jsi to měla více specifikovat přeci jenom Jižní čechy jsou poměrně velké. Když jsme koukali po místě my líbil se mi statek v Sedlčanech, Samota u houpacího koně -Tábor a Hezký byl i Újezd u Plánice ale to už je jiný kraj
Jižní čechy obecně. Jsme z ČB ale Budějce nejsou podmínkou.
Nebyt toho ze jsme se brali v rijnu bych to klidne udelala na zahrade. To musi byt supr. Ale jinak jsme se nakonec rozhodli pro Borovansky zamek. Je to tam krasny. Nadherny sal, moc hezky park. A hlavne to v tu dobu nebylo proflaknute. Byli jsme jedna z prvnich 10 svateb. A me se libilo ze narozdil od Hluboke tam nebyli nechteny cumilove, nikdo nikam nechvatal. Proslov jeden z nejhezcich co jsem na svatbe slysela. A pani matrikarka me premluvila i k svatebnimu slibu, coz vsude taky nemaji. Ve vyberu u nas byl jeste zamecek u Temelinu.
Já se vdávala v Jižních čechách, ale místo tu psát nebudu, pokud máš zájem napiš mi SZ ![]()
Dobrý večer,
píši Vám ohledně naši plánované svatby. Prohlíželi jsme si Vás a velmi jste se nám zalíbili.
Jednalo by se nám o svatbu menší, cca kolem čtyřiceti až padesáti lidí.
Máme představu něčeho jednoduchého, obřad - poté oběd o třech chodech, předkrm, polévku a hlavní jídlo.
Dort bychom měli svůj, pokud by to nebyl problém.
Večer bychom chtěli volný bufet. Během odpoledne případně venku pečené prase.
Potřebujeme pro širší rodinu ubytování na jednu noc, vyšlo by to zhruba na čtyři až pět pokojů, vše bych upřesnila.
Pokud by byl problém, živou hudbu bychom měli svou.
Prosím o nějakou finanční kalkulaci.
Děkuji a s přáním pěkného večera
Něco málo jsem tu sesmolila rozpošlu to na místa co se nám zalíbila. ![]()
Rady a tipy, dík
Dobrý den, my měli svatbu na zámku Mitrowicz. Obřad jsme měli civilní a konal se v zámecké zahradě. Oběd, který jsme měli zajištěný od budějovické restaurace byl výborný a byl v hlavním sále zámku. Večerní zábavu jsme se rozhodli uspořádat v přízemí, kde se nachází nová kuchyň a velmi hezký bar.
Zámek velice doporučuji. Skvělý přístup zaměstnanců zámku mne ohromil.
![]()
Dobrý den Anonymní, mohla byste mi, prosím, napsat? Také plánujeme svatbu na zámku Mitrowicz. Děkuji ![]()
Ahoj,
obnovuji téma, bral jste se někdo v jižních Čechách? Zajímaly by mě tipy na místa, ale klidně i na nějakou dobrou kordinátorku/agenturu… prostě vše kolem, až po půjčovnu šatů, kadeřnici apod. Přemýšlíme o okolí Českých Budějovic, ale nebráníme se i něčemu o kousek dál
Díky za tipy ![]()
Jestli je prihodne i okolí Písku tak vím o dvou bezva lokalitach…
Čau ženy,

nechci aby známý věděli, prosím anonymně.
Plánujeme s partnerem svatbu a mám se rozmyslet, kde ji chci.
Máme chalupu v Jižních Čechách, ke které mám opravdu krásný vztah, osobní, a ve vsi je hospoda, restaurace opravená, pěkná, ale taková knajpa vesnická, jak to mám v paměti z mládí. Ale mám k tomu místu vztah a oslavu bych chtěla tam. Uvnitř je to velké, pěkné.
Nechci někde neutrálně, kde jsme třeba ani nikdy nebyli.
Byli jsme nedávno na tetině svatbě a měli to moc pěkné. Ani ne nijak nákladné. V penzionu, aby měli kde hosti spát, ty zdaleka, dole restaurace, venku terasa, uvnitř nekuřácké. Jídlo měli pěkné, pěkný dort, potom bufet k večeři. Živou hudbu, vážně pěkné
Napadá Vás nějaké pěkné místo v JČ kraji? Nebo originální svatbu, měl někdo na zahradě?