Dárek pro chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15450
26.10.15 14:26
@Ignácie píše:
V tom případě bych koupila něco v podobné hodnotě. Třeba nějaký poukaz nebo tak něco.

Hračkový mobil za 3 stovky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
26.10.15 14:39

Proč mu neřekneš narovinu, že si má nový telefon koupit? Pokud chce telefon jen za 3200, tak jako chlap by si ho mohl koupit sám. Nebo je na tom tak špatně a u tebe koukají peníze z každé kapsy? Přijde mi to jak vyžírka. Pokud si nijak nedáváte dárky, tak bych se zamyslela nad vztahem.
Nebo mu řekni, že sis pro něj vyhlídla telefon za 8000 a bude tě nosit na rukou, to je pak jasný, jak moc tě má rád… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
26.10.15 14:40
@ivašot. píše:
Hračkový mobil za 3 stovky :D

Dneska jsem viděla růžový s barbie, stál stovku. A dokonce byl i s bonbonama. To by mohlo mít úspěch a ještě by na tom zakladatelka ušetřila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
26.10.15 14:48

@Ignácie hihi, chtěla bych být u toho, kdyby mu ho fakt dala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.15 17:32

@akasha143 Ono to bylo tak zeptala jsem se ho co by rád k narozeninám. Věděla jsem že má v háji telefon tak jsem se zeptala jestli by chtěl telefon. Řekl že ne že nemám utrácet. A že pokud by ho dostal šla bych ho vrátit. A pak se mu začal kazit víc a víc a jeho sestra mněla na faceboku stránku levnou ohledně telefonu, jsem mu to ukázala a on tedy že by ho bral. A já na něj k narozeninám :zed: ale pak mi to vrtá hlavou když ted může reklamovat telefon tak najednou neví kde má od koupi papír atd. a to ten telefon mi pak chtěl dát pro dceru nevím prostě. :zed: takže už by nám ho asi nedal když je nefunkční protože nemá papíry od toho že :nevim: Miluji ho moc ale tohle né :( bylo mi řečeno ze strany mojí rodiny že mně asi využivá a zkouší. Jsem dost z toho špatná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.15 17:33

@monrom Za celí den čekám až mi napíše a ono zatím nic :nevim: no mám z toho všeho divný pocit. :nevim: ale tak uvidíme vím že pracuje no tak asi nemá i čas.

• Citovat
  • Upravit
855
26.10.15 17:39
@Anonymní píše:
@akasha143 Ono to bylo tak zeptala jsem se ho co by rád k narozeninám. Věděla jsem že má v háji telefon tak jsem se zeptala jestli by chtěl telefon. Řekl že ne že nemám utrácet. A že pokud by ho dostal šla bych ho vrátit. A pak se mu začal kazit víc a víc a jeho sestra mněla na faceboku stránku levnou ohledně telefonu, jsem mu to ukázala a on tedy že by ho bral. A já na něj k narozeninám :zed: ale pak mi to vrtá hlavou když ted může reklamovat telefon tak najednou neví kde má od koupi papír atd. a to ten telefon mi pak chtěl dát pro dceru nevím prostě. :zed: takže už by nám ho asi nedal když je nefunkční protože nemá papíry od toho že :nevim: Miluji ho moc ale tohle né :( bylo mi řečeno ze strany mojí rodiny že mně asi využivá a zkouší. Jsem dost z toho špatná.

No jo, to je pak jiná situace. Podle tohoto příspěvku to vypadá, že mu ten telefon vnucuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.15 17:43

@Ignácie? vnucuji a jak?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.15 17:53

@monrom ANO mám dceru no ale on má obyčejný a chtěl i na internet no. A že pak napsal tak budu nefunkční a pak si ho koupím sám. A já jen na to NJ a taky se mi to moc extra nezdá :nevim: protože víkend jsme byli spolu pryč a já to platila i ubytovaní i o kolo věci čeká totiž na peníze z práce ale to nevyčítám to jsem řekla jestli pojede semnou že to zaplatím to je zase jiná věc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.15 17:54

@monrom ANO přišla jsem z nabídkou a asi je fakt že se toho hodně chytl no :zed: z tím že pak ten telefon nechá opravit co má a dostane ho dcera. I když ona ho stejně nepotřebuje má 5 let :D takže bych to neřešila ale stejně by se mněl on pozastavit a prostě říct nekupuj to koupím si to sám a HOTOVO!

• Citovat
  • Upravit
3220
26.10.15 17:55
@Anonymní píše: @Ignácie? vnucuji a jak?

Tak ted si myslim, ze toho chce vyuzit, kdyz jsi mu to nabidla. Neco jineho je, kdyby ti dal ten starsi tel pro dceru. Ale takhle? No holka, mas to tezke. Urcite dej na svoje pocity a intuici. Sice ho mas rada, ale pravy chlap by to nechtel. Se svym jsme tri roky a je to obracene. On by mi koupil i modre z nebe a ode me nechce nic. Ale i tak vzdy neco dostane. Ale je to o charakteru. Mozna je jen setrilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
26.10.15 17:56

Zakladatelko, ale tvůj první příspěvek vyzněl v tom duchu, že po tobě chce tlf. a ty teď přemýšlíš, co s tím, když může reklamovat starý :jazyk: Najednou z tebe vypadne, že ses ho ptala a i obrázek ukázala. No, tak proč by ho nechtěl, že! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.15 17:57

@akasha143 :( víš čeho se bojím že mně využívá a zjištuje že jsem tak hodná až blbá :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.15 17:58

@Anturie ANO moje chyba na druhou stránku mně mrzí že on neřekne NE! ale jak bylo psáno využil by té situace každý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.15 17:58

Správný chlap by měl umět hospodařit s penězi a mít i před výplatou. Nechte ho příští výlet zaplatit, aby to bylo spravedlivé. Pokud nemá žádné závazky (výživné…) a předpokládám, že ani hypotéku, tak je na povážení, co s chlapem, kterému nestačí výplata ani pro sebe a neumí si našetřit ani na mobil za 3tis.
S jednim velmi podobným jsem kdysi chodila a byla to tragedie. I výlet k mým rodičům na 4 dny, abych ho představila, jsem musela zaplatit kromě výdajů i jemu ušlou výplatu. Stejně mi pak zdrhnul. Už bych to nikdy neudělala, platit za někoho ušlou výplatu. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný