Fotodárek pro babičku

Tunrida
24.10.15 20:34

Fotodárek pro babičku

Ahoj holky :mavam:
Obracím se na vás s prosbou o pomoc. V těchto věcech se moc neorientuju, nějak mě to nebere, takže potřebuju poradit. Manželova mamka se nechala slyšet, že narozdíl ode mě a mojí rodiny :mrgreen: se jí ty fotokokotinky líbí. Tak bych jí chtěla k Vánocům něco takového udělat. No ale nevím co :nevim: Asi to budou opakovací dárky, tak abych se nevyčerpala hned na začátku :mrgreen: Z čeho tedy mají vaši rodiče, prarodiče nebo vy samy radost? Co se tak jako využije, dobře to s tou fotkou vypadá, něco to vydrží a nejlíp, nevyžaduje to sáhodlouhé přebírání fotek :mrgreen:
Budu ráda za každý váš tip a předem mockrát děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
24.10.15 20:39

Hrnek, kalendář jsem dělala jednou a už nikdy více, tchyně je šťastná ale už žádný jiný odemne nedostane, na hrnek šoupneš jednu fotku a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
24.10.15 20:40

Dělám fotokalendář k Vánocům babičkám a prababičkám a prababičky taky dostaly ke kulatým narozeninám polštářek s fotkou vnučky. Jinak bývají taky oblíbené hrnky. Já pro sebe/děti nechávám dělat fotoknihy, vždy za celý rok, ale to je časově náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
24.10.15 20:40

Kdyz si udelas dobre kalendar (existuje spousta freeware programu primo na to, nebo photoshop ) nemusi to vypadat az tak zle a potrebujes na to 12 fotek coz neni tak moc, navic je to docela uzitecne
Ja taky nejsem na fotodarky, ale moje rodina si to taky „vyzadala“ tak jsem udelala nekolik kalendaru, vicemene jednoduchych, ktere jsou zalozene na cernobilych fotografiich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.10.15 20:41

Kalendář nebo fotoknihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.10.15 20:41

Nebo hodiny s fotkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
24.10.15 20:42

@medunka23 Tak nemyslím, že je takový problém vybrat 12 fotek na kalendář, alespoň je vidět, že si s tím dal člověk trošku práce. Mě to teda i baví, víc než běhat po obchodech a vybírat hadříky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.10.15 20:42

Už jsem nechávala dělat pexeso, puzzle, fotodeku, kalendáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.10.15 20:49

Já jsem se taky zamyslela nad tím kalendářem, že to aspoň k něčemu teda bude, ale váhám nad tím, jaké typy fotek tam dát. Na nějaká profi focení nechodíme, děláme prostě momentky podle toho, co se zrovna děje a to taky ne nějak pravidelně. Tak jestli tam jakoby nějak zpětně dávat fotky vlastně o rok mladší z toho měsíčního období nebo jenom vybrat nějaký slušný „pózovací“ fotky nebo se přemoct a zařídit nějaký to focení :think: Jediný štěstí je, že na mě a asi ani na manžela na těch fotkách moc zvědavá není, tak by snad měl stačit syn :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29350
24.10.15 20:49

Největší úspěchy slaví hrnky… a z nabídky fotodárků by ten hrníček s fotkou vnučky potěšil i mne… na rozdíl od kalendářů, ty bych nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
24.10.15 20:52

Já vybírala fotky za celý rok nebo hlavně ty „nejmladší“, tam, kde byla dcera dobře vidět, ale určitě ne nějaký pózovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
24.10.15 20:55

@Tunrida Dávám fotky z předešlého roku, kde jsou děti dobře vidět, nikdy jsem nenechávala dělat nějaké profi fotky, až letos nám švagrová, co se focením částečně živí, nějaké fotky udělala, ale dám jich tam pár, rozhodně to není o tom, že za hodinu nebo dvě focení uděláš 12 různých fotek, vystřídali jsme max. 2 oblečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
24.10.15 21:04

U nas pro babicku vedl fotokalendar:-)

• Citovat
  • Upravit
102382
24.10.15 21:07

@xstrasilka Tak mě třeba ten měsíční kalendář přijde k ničemu… já nechávám dělat ten týdenní, ano, musí se vybrat 54 fotek, ale zas tehle typ kalendáře u nás v rodině lidi fakt používají.

@Tunrida Já pravidelně dělám týdenní stolní kalendář, jako jednorázovka jsou super ty hrnky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
24.10.15 21:11

A co me ted napadlo co.ma manzel v praci
http://www.darky-foto.com/…y-p-187.html?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný