Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Ignácie Triko dostal tedy vybral si sám a já koupila ale stálo 200kč a poděkoval tak fakt nevím telefon co se našel má hodnotu 3 200kč
tak bych mu přispěla 500 kč, ať si ho koupí
přijde mi to jako „vychcanost“, sorry..
Po půl roce dárek za 3200? A ty hodně vyděláváš, nebo on ti taky kupuje běžně dárky, jen tak nebo k nějaké příležitosti v podobných hodnotách? Koupí ti k vánocům kabelku, parfém, boty za tisíce?
Jak psaly holky zalezi na cene. Da se poridit mobil za 1.000 a za 30.000. Taky zalezi jakym zpusobem si o nej rekl. Jestli ses ho zeptala co by chtel a on vyslovil prani mobilu ( pokorne ne nejak " chci mobil " ) tak v tom nevidim problem. Ja dostala drahy mobil po 3 mesicich, ale nevedela jsem o nem a nikdy by me nenapadlo, ze neco takovyho dostanu darem po tak kratke znamosti.
Ja nevím… Ale my jsme spolu byli cca 2 měsíce a mě taky odešel telefon a přítel mi koupil nový… Ale já si o něj nerekla jen jsem si řekla o půjčku do výplaty. Nakonec mi ho koupil sám v hodnotě cca 3000.. Každej má hodnoty jinak ale aby mi diktoval co mu koupit a co ne… To bych asi couvla.
@Anonymní píše:
@Ignácie Triko dostal tedy vybral si sám a já koupila ale stálo 200kč a poděkoval tak fakt nevím telefon co se našel má hodnotu 3 200kč
Mně se na tom nelíbí hlavně to, že si ho vlastně poručil. Kdyby ses rozhodla sama, že mu ho chceš dát, tak je to něco jiného. On ti dává dárky? V jaké hodnotě?
@Ignácie ON platí utratu obědy a dal mi jen řetízek. A spíš takové klasické věci.
Tak mu řekni, že už pro něj dárek vymyšlený máš a mobil ať si koupí sám. Jinak my si s přítelem ze začátku dárky taky vymýšleli ale teď po x letech si už většinou řekneme o něco konkrétního do nějaké normální částky. Když se mě zeptá co bych chtěla tak mu to řeknu, pokud se nezeptá tak čekám co dostanu ![]()
@Ignácie píše:
Mně se na tom nelíbí hlavně to, že si ho vlastně poručil. Kdyby ses rozhodla sama, že mu ho chceš dát, tak je to něco jiného. On ti dává dárky? V jaké hodnotě?
No to mě právě taky zajímá, jestli je tohle první dárek ve vztahu nebo jestli už nějaké dárky proběhly a jak drahé?
A pak jde o to, jestli se zakladatelka ptala, co by si přál a on se zmínil o mobilu, protože ví, že to pro ni není finančně problém
![]()
@Anonymní píše:
@Ignácie ON platí utratu obědy a dal mi jen řetízek. A spíš takové klasické věci.
Tak i řetízek může být v řádu tisíců až desetitisíců.
@ivašot. píše:
Tak i řetízek může být v řádu tisíců až desetitisíců.
@Anonymní píše:
@ivašot. v hodnodě 300kč
A je to tady
Vůbec bych se nějakým mobilem pro přítele nezabývala. Je to jeho věc.
Manželovi jsem ted koupila hodně drahý tablet, ale po roční známosti bych to nedělala ![]()
A ano, přijde mi to hodně vyčurané. Pokud tedy nevyděláváte statisíce.
@Anonymní píše:
@ivašot. v hodnodě 300kč
V tom případě bych koupila něco v podobné hodnotě. Třeba nějaký poukaz nebo tak něco.