Vtipné vánoční přání nebo PF

5199
13.11.15 09:05

Vtipné vánoční přání nebo PF

Zdravím.
prosím kohokoli, koho něco napadne, o pomoc. Rádi bychom letos rodině poslali vánoční přání nebo PF s fotkou našeho dítěte. Bohužel mě nenapadá nic vtipného, žádný úsměvný doprovodný text, hláška. Na obrázku je naše miminko ve vánoční čepici. Máme dvě verze fotky: 1)Dítě se na ní mračí 2)Dítě má neutrální výraz

Myslela jsem, že bych použila tu fotku, kde se dítě mračí a doplnila vtipným komentářem. Ale klidně můžeme použít i tu fotku s neutrálním výrazem. Mě nic nenapadá. Zřejmě díky dlouhodobému nočnímu kojení a měsícům nevyspání mi odumřely všechny mozkové buňky, co by mi mohly pomoci. Fakt mám vymeteno. :-) Proto prosím vás, komu to pálí, zkuste něco navrhnout.

Děkuju moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
927
13.11.15 09:39

Kolik je dítěti, už nějaké Vánoce zažilo? Pises, že kojíš, předpokládám tedy, že je to mimi. Co třeba „Nechápu, jak takové škvrně jako já utáhne stromeček, kapra, dárky pro maminku, tatínka, babičku, dědu a hlavně tu horu darů pro mne, já mám dost sam-sama se sebou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
13.11.15 09:40

Já dělala jeden rok koláž, vybrala jsem 6 fotek synka a ke každému obrázku psala hodící se přání. Na úvod bylo - do nového roku Vám přejeme - ať máte stále úsměv na rtech, ať máte radost ze života…prostě podle toho, co na fotce dělal ;) Sklidilo to celkem úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
13.11.15 09:49

@barbarossa Děkuju za tip. Je to sedmiměsíční miminko, takže to budou první Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
13.11.15 09:50

@mial To je dobrej nápad do budoucna (bude víc fotek ;) ), díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
10.12.15 03:10

Krásné a příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do Nového roku 2016,stejně jako pevné zdraví a pohodu po celý rok všem uživatelům, uživatelkám! A teď již psst a vychutnejte si altánek.. :) -klikej dle instrukcí na monitoru.. 8) :kytka: - KRÁSNÉ VÁNOCE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
10.12.15 08:49

Co třeba s tou mracici: Proč si ten Jezisek vybral za pomocníka zrovna me? Tak aspoň vám preju klidne Vánoce :)
Edit:je, koukám, ze uz asi pozdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat