Vtipný trest pro chlapa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
26.11.13 00:52

@Dabera no kam se ja na tebe hrabu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
26.11.13 00:52

Já si teda neumi představit, že by chlap splnil nějaký takový „trest“. Asi jsem suchar, ale přijde mi to trapné a ponižujicí. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
26.11.13 00:58

Tak asi pokud mu to bude vadit, tak nic z toho dělat nebude. A jestli bude, určitě si pak beztak smlsne na zakladatelce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
26.11.13 06:22
@nikol.ondrášovka píše:
Neprdet

Se bavím, fakt super diskuse! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.11.13 08:40
@mischelinmisa píše:
Já si teda neumi představit, že by chlap splnil nějaký takový „trest“. Asi jsem suchar, ale přijde mi to trapné a ponižujicí. :nevim: :nevim:

Me by se slovy at se nechovam jak decko poslal daaaaleko :nevim: asi jsem na to stara nebo nudna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
26.11.13 08:43

Bré ráno teda
Dabera tak to jsem se teď nasmála. To mátě vymysleli s mamkou originální lest. Asi bych se smíchy neudržela. Fakt :-D :-D.
Miachelinmisa to jste nikdy nehráli doma nějakou hru. Přeci to není pro ponížení ale pro zábavu. On můj chlap pořád vymýšlí nějaký blbiny. Vlastně ani nemusí je takový vtipálek. Protože jsem doma nestíhala vařit tak měl v práci třikrát po sobě poslal mi ten poslední den sms : oběd byl výborný stejně jako včera a předevčírem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.11.13 09:11

Ted jsem si vzpomnela, jak moje mami jednou prisla domu a manzel lezel v predsini, zakrvaceny, se zabodnutym nozem. Ona byla na infarkt, on se za chvili mohl smichy potrhat: kecup a nuz v podpazi. Bylo mu pres 45 a byl zcela normalni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
26.11.13 12:04
My jsme doma taky takové mršky, že na sebe furt cosi vymyšlíme, když je příležitost. No největší potvůrka je moje mamka, takže většinou se spiknu s ní.
Mamka má přítele, který je takový protiva. No a nedávno, jak měl před noční a šel se ještě prospat, řekl mamce, ať ho vzbudí. Jak spal, tak mamka vzala vosk na vlasy a udělala mu na hlavě bodliny. Prý mu o tom chtěla říct než odejde. Samozřejmě ho vzbudila o pár minut později než měla a on byl za to na ni tak protivný, že si řekla: „tak a kašlu tě!“, a nechala ho jít tak… Jenže největší perla byla, že ho kousek od baráku zastavili policajti a jak ho viděli, tak mu řekli: „Prosím Vás, jeďte!“ 8o :lol: :lol: V tu chvíli musel být nasratý, ale jak nám to s mamkou vyprávěli, taky brečel smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Proto mě napadl ten trest s vlasy :oops: ;) )
@zuzameduza píše:
Bré ráno teda
Dabera tak to jsem se teď nasmála. To mátě vymysleli s mamkou originální lest. Asi bych se smíchy neudržela. Fakt :-D :-D.
Miachelinmisa to jste nikdy nehráli doma nějakou hru. Přeci to není pro ponížení ale pro zábavu. On můj chlap pořád vymýšlí nějaký blbiny. Vlastně ani nemusí je takový vtipálek. Protože jsem doma nestíhala vařit tak měl v práci třikrát po sobě poslal mi ten poslední den sms : oběd byl výborný stejně jako včera a předevčírem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
26.11.13 21:07

Kolik mu je let a bodliny na hlavě. To si ty policajti museli myslet že je páskem na hlavu. Asi se mu taky chechtali. Já ho vodit bych taky brečela smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
26.11.13 21:11

Moji bráchové když byli malý tak někde našli klaksón od lokomotivy. A když náš táta spal tak si dali špunty do uší a vlezli pod postel s tím klaksónem. Zahoukali no a táta malém dostal infarkt honil je a řval že je zabije. No a oni se mohli počůrat smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
26.11.13 21:25

Já jsem jednou doma přeřídila hodiny - všechny. Byla to docela sranda :-) Bylo to v zimě, takže byla brzo tma. Den předtím (pátek) volal příteli kamarád, asi ve 22hod., jestli nepůjde na pivo, tak říkal, že druhý den, ale ať zavolá dřív. No, v sobotu si šel na chvíli lehnout a usnul. Bylo asi 7 večer, já hodiny přeřídila na půlnoc - všechny. V PC, na mobilech, na zdi, na mikrovlnce, prostě všude :-) No a do toho volal opět kamarád, jestli půjde drahouš na pivo :lol: Tak mu řekl že ne a ťukal si na čelo, jestli je normální, když mu volá po půlnoci :lol: No a pak přišel ještě jeho brácha, co budem dělat, že on jde ven. Tak si opět ťukal na čelo, co se to děje, že všichni jdou někam tak pozdě :lol: :lol: :lol: Nechala jsem ho v tom asi ještě 10minut :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
517
26.11.13 21:28

@Ve-ru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ROFL!!! tak tos zabila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.11.13 21:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
26.11.13 21:44

Tak to musim zkusit to je pěkný s téma hodinama. Můj chlap si jde občas zdřímnout na hodinu po práci tak bych ho mohla vzbudit že musí vstávat do práce že už je ráno když je ta tma ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
26.11.13 21:47

@zuzameduza Jojo, to by mohlo zabrat :lol: :lol: :lol: Mně to vyšlo tak hezky, že mu do toho volal ten kamarád a ještě přišel ijeho brácha. Fakt se mi to sešlo hezky :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak