Vůbec mě nebolí prsa

Anonymní
19.1.25 16:38

Vůbec mě nebolí prsa

Ahoj holky, možná takový divný dotaz :D ale, vyšel mi duch na testu, menstruace má být ve čtvrtek. Cítila jsme se už nějakou dobu jinak, tak jsem zkusila a každý den sílí. Ničemné, nebolí mě vůbec prsa a hned vysvětlím proč mi to přijde divné :D
Nepočítám, že to vyjde, snažíme se už 7 měsíců a 1 potrat, moc nemám naději. No každopádně, každy cyklus mám v toto období, zhruba týden před menstruací hroznou bolest prsou, fakt masakr. Začátkem menstruace pomalu bolest ustupuje. Pak při prvním otěhotnění to samé, ve 5 tt ale plod odešel. Bolest pak hned ustála.
No a teď teda necítím nic a přijde mi to děsně divné :D pak ten test a duchové na každém. Myslíte, že pokud to teda vyšlo, tak prsa prostě nebolí? :D že by to bylo dobré znamení? Protože mě to přijde jako špatné znamení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.25 17:14

Každý to má jinak, mě prsa bolely až po zpoždění a natekly alespoň o 1 velikost do 5 dnů od zpoždění. :D
Někdo říká, že když nebyl žádný příznak, bylo to právě těhu, někdo to poznal dle příznaků velmi brzy. Je to opravdu individuální. :nevim:
4 dny před ms je velmi brzo testovat (počítám 10 dpo), počkej to do toho čtvrtka a uvidíš. Nebo za 2 dny a pak ve čtvrtek, když už to opravdu nevydržíš. Pak už nebudeš zkoumat sílícího ducha, ale jasnou čárku.
Já testovala 12 dpo a už nebylo o čem, každý den zesílení, naprosto viditelné.
I kdyby ale testy sílily, nic nezaručuje, že ms nedorazí buď ve čtvrtek nebo později…
Přeji hodně štěstí, klidně vlož fotky testů a pak napiš jak dopadl další test :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4383
19.1.25 17:35

„Nepozoruj se tolik. Buď to vyjde, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 18:59

Mně prsa nebolela nikdy a to už jsem byla těhotná 4 x ;)

• Citovat
  • Upravit
76577
19.1.25 19:02

Přesně - bolest nebo nebolest prsou vůbec nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.25 19:22

Mě taky prsa vůbec nebolela, ani trošku. Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
19.1.25 21:36

Já otehotněla v dubnu, prsa bolely jako :cert: už několik dní před testem/očekávanou menstruací :oops:. Bohužel zamlklé těhotenství, prsa přestala bolet až tak dva dny po revizi.
Teď v prosinci znovu otěhotnění a prsa nejdřív nic… až tak po týdnu zpoždění začala ;).
Myslím že je to pokaždé individuální a šance je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 05:15
@Anonymní píše: Více

Dnes ráno dělaný test, udělám zase další za dva dny a jsem zvědavá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 07:57

Já na tom testu ani po 2 rozkliknutí nic nevidím… :think:
Kde tu čárku druhou vidíte? Podle mě bohužel jasně negativní test.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 08:51

Vidět je, bohužel nemám na telefonu makro, aby to šlo vidět pořádně. Zkusila jsem to oříznout a upravit sytost tak třeba teď to bude vidět lépe :zed: ale čárka tam opravdu je, i manžel ji viděl :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 08:58

Ja to na telefonu vidím, ale jak to přidám sem, tak kvalita jde do kytek :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 09:51

Já tam teda taky nic nevidím :/ počkala bych alespoň do toho čtvrtka, ono stejně i když je před ms čárka, může to odejít :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 10:00

Zkusím za 2 dny, třeba zesílí a nebo přijde menstruace :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 11:00

Mě vždycky platilo, že když to musím upravovat, hledat, nejde to v telefonu vidět, nic to nebylo.
Až když to bylo těhu, 12 dpo čárka tak jasná, že fakt nebylo o čem. Když to dáte do filtru, většinou prosvítne duch. Je to ale jen barvivo či ryska. Viděla jsem to často, těhu to nebylo.
Už netestujte, počkejte, až ms vynechá. Tihle “ne”duši nemají moc cenu… takhle to budou dohady. Počkejte prostě na dobu, kdy už má čárka být krásně vidět a nebudete stresovat, či to jde nebo nejde vidět.

• Citovat
  • Upravit
758
20.1.25 20:57

Jako kdyz se posnazim tak na te prvni fotce naznak najdu ale jak pisou holky, je to brzo na jakykoli zaver.Ja mela 3 dny pred ms hezkou carku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí