Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Každý to má jinak, mě prsa bolely až po zpoždění a natekly alespoň o 1 velikost do 5 dnů od zpoždění. ![]()
Někdo říká, že když nebyl žádný příznak, bylo to právě těhu, někdo to poznal dle příznaků velmi brzy. Je to opravdu individuální. ![]()
4 dny před ms je velmi brzo testovat (počítám 10 dpo), počkej to do toho čtvrtka a uvidíš. Nebo za 2 dny a pak ve čtvrtek, když už to opravdu nevydržíš. Pak už nebudeš zkoumat sílícího ducha, ale jasnou čárku.
Já testovala 12 dpo a už nebylo o čem, každý den zesílení, naprosto viditelné.
I kdyby ale testy sílily, nic nezaručuje, že ms nedorazí buď ve čtvrtek nebo později…
Přeji hodně štěstí, klidně vlož fotky testů a pak napiš jak dopadl další test ![]()
Já otehotněla v dubnu, prsa bolely jako
už několik dní před testem/očekávanou menstruací
. Bohužel zamlklé těhotenství, prsa přestala bolet až tak dva dny po revizi.
Teď v prosinci znovu otěhotnění a prsa nejdřív nic… až tak po týdnu zpoždění začala
.
Myslím že je to pokaždé individuální a šance je ![]()
@Anonymní píše: Více
Dnes ráno dělaný test, udělám zase další za dva dny a jsem zvědavá ![]()
Já na tom testu ani po 2 rozkliknutí nic nevidím… ![]()
Kde tu čárku druhou vidíte? Podle mě bohužel jasně negativní test.
Vidět je, bohužel nemám na telefonu makro, aby to šlo vidět pořádně. Zkusila jsem to oříznout a upravit sytost tak třeba teď to bude vidět lépe
ale čárka tam opravdu je, i manžel ji viděl ![]()
Ja to na telefonu vidím, ale jak to přidám sem, tak kvalita jde do kytek ![]()
Já tam teda taky nic nevidím :/ počkala bych alespoň do toho čtvrtka, ono stejně i když je před ms čárka, může to odejít ![]()
Zkusím za 2 dny, třeba zesílí a nebo přijde menstruace ![]()
Mě vždycky platilo, že když to musím upravovat, hledat, nejde to v telefonu vidět, nic to nebylo.
Až když to bylo těhu, 12 dpo čárka tak jasná, že fakt nebylo o čem. Když to dáte do filtru, většinou prosvítne duch. Je to ale jen barvivo či ryska. Viděla jsem to často, těhu to nebylo.
Už netestujte, počkejte, až ms vynechá. Tihle “ne”duši nemají moc cenu… takhle to budou dohady. Počkejte prostě na dobu, kdy už má čárka být krásně vidět a nebudete stresovat, či to jde nebo nejde vidět.
Jako kdyz se posnazim tak na te prvni fotce naznak najdu ale jak pisou holky, je to brzo na jakykoli zaver.Ja mela 3 dny pred ms hezkou carku
Ahoj holky, možná takový divný dotaz
ale, vyšel mi duch na testu, menstruace má být ve čtvrtek. Cítila jsme se už nějakou dobu jinak, tak jsem zkusila a každý den sílí. Ničemné, nebolí mě vůbec prsa a hned vysvětlím proč mi to přijde divné 
pak ten test a duchové na každém. Myslíte, že pokud to teda vyšlo, tak prsa prostě nebolí?
že by to bylo dobré znamení? Protože mě to přijde jako špatné znamení 
Nepočítám, že to vyjde, snažíme se už 7 měsíců a 1 potrat, moc nemám naději. No každopádně, každy cyklus mám v toto období, zhruba týden před menstruací hroznou bolest prsou, fakt masakr. Začátkem menstruace pomalu bolest ustupuje. Pak při prvním otěhotnění to samé, ve 5 tt ale plod odešel. Bolest pak hned ustála.
No a teď teda necítím nic a přijde mi to děsně divné