Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
My mame holku, kluka, holku. U poslednich 2 tehu jsem mela skoro stejne chute/nechute. Spis mi bylo i vic nevolno, ze vsech 3 tehu. Neblila jsem, ale do 3mes mi bylo tak divne kazdy den. Aby jsi to dobre pocitala, kdyz jsi 4+4 je to 5.tt. Ono, ze mas ted energii neznamena, ze ji budes mit i za tyden
u 1.tehu s dcerou jsem pred poz testem byla v lidlu a meli zrovna zabijackovy den, tak jsem si koupila skvarky, tak jsem na ne mela chut a to je normalne vubec nejim 🤦♀️ a prestaly mi chutnat nudle od cinana, co jsme jedli s manzelem dost casto, tak jsem vedela, ze se neco deje 😁 jinak dalsi 2 tehu mi bylo divne asi od 7.tt. Vzdy jsem mela na neco hroznou chut, tak jsem to uvarila na 2dny a druhy den uz jsem to nemohla videt 🤦♀️
Každé těhotenství je jiné. U synů mi nic nebylo, ale byla jsem hodně unavená, měla jsem chuť na sladké, u dcery mi bylo hodně na zvracení a unavená, chutě na zeleninu a teď mi do 8.tt nic nebylo, ani únava, pak zhruba měsíc nevolnosti, sladké jsem nemohla ani cítit, taky jsem jedla furt…a teď po dalším měsíci super. Přibíraní bylo 12 kg, 12 kg, 16 kg, všechno šlo v pohodě zpátky na původní váhu, takže já bych se nebála.
Ahojky jen mám takový dotaz mám doma už dvě holky už je to doba a my čekáme třetí přírůstek
naježená po 5minutach cítím opět hlad, kolem 4. ráno mě budí bolest břicha hlady.Moje porodní váha byla u obou 58,5 kg

Jsem teprve 4+4tt od lékaře mám vše potvrzené jen čekám na ultrazvuk.
Moje těhotenství s oběma dcerami začalo zvracením vždy jsem tak poznala že těhotná jsem. Trvalo cca od 3tt do 12tt. Chute jsem většinou neměla, když už ano tak na sladké nebo ovoce. Bříško u obou holek nešlo snad do 5mesice ani vidět.
Nini těhotenství nemám žádné nevolnosti přijde mi že mám naopak energie na rozdávání a přijde mi že na tak málo týdnů mám dost velké oteklé cca jako u holek ve 3mesici.
Chutě mám hodně na takové tučné jako je pizza, jarní závitky, omáčky maso a podobně.
A hlavně když sním oběd tak i když jsem
Nini jelikož jsem brala antikoncepci a po ní přibrala mám 60kg jestli to takhle bude pokračovat tak nevím nevim
Měl jste někdo takové začátky? Přijde mi na to hrozně brzy.
Děkuji předem za každou odpověď