Vůně a čistič WC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
27.3.13 09:39

Vůně a čistič WC

Ahoj,
jaké používáte čističe a jak dlouho vydrží při jak velké rodině a zda jste doma? Jak dlouho vydrží Bref duo aktiv - gel a Bref power aktiv - to jsou kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
27.3.13 09:42

Já používám jenom ty kuličky a jsem s nimi spokojená. Vydrží tak cca měsíc a navíc hezky provoní WC, ale kupuju normálně v drogerii ne u vietnamců :-) A čistím savem - tím navoněným :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.3.13 09:47

@SarkaLo
Na www.zapakatel.cz jsou v akci za 25,–. Já je mám taky, tedy ne na měsíc, nám vydrží (koupeno zatím v albertu) cca 1,5týdne, ale jsem doma se dvěma dětma :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.3.13 09:53

@valkil
Nám se taky usazuje, ale když tam něco nemám, tak je tam takový divný puch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.3.13 09:56

Na mytí WC používám Bref WC a jako závěs Bref kuličky, vydrží mi to tam cca 3 týdny. Nedávno jsem si koupila v Lidlu takové tablety na čistění WC, hází se to rovnou do mísy a vyčistilo mi to krásně všechny spáry a usazeniny za pár kaček :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.3.13 09:58

Nejlepší na vodní kámen je ocet a horká voda - tím to jde perfektně. A co taky hezky voní je Duck - ty lepící pásky, ale mě dlouho nevydržely..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.3.13 10:04

@valkil Tak to nepochybně :-) Já si občas připadám, jak ta ženská v tý reklamě - kde má kolem pasu milion výrobků na čištění Wc a v rukách štětky a podobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
@valkil píše:
@SarkaLo
nejlepší je hrubá síla :)

Tak to jsem si taky myslela, když jsem drhla nedostupná místa starým kartáčkem na zuby :lol: No, ale stejně to bylo prd platné. Ty Lidl tablety vyžraly vše, co nešlo ručně vyčistit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243

Díky, tak koukám, že všichni nejspokojenější taky s kuličkama.
Kdyžtak jsou v akci na www. zapatakel.cz

Dávala jsem gel v takové pistolce nedávno, jenže při umytí WC po… se to smývalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.3.13 10:06

@SarkaLo
Jenže ji to asi pomáhá - dá do WC a hned je to čisté a vydrží náramně dlouho. Já to tam dám, nic čisté není a za chvíli vůně pryč :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.3.13 10:06
@Osmanka píše:
Díky, tak koukám, že všichni nejspokojenější taky s kuličkama.
Kdyžtak jsou v akci na www. zapatakel.cz

Taky jsem na to koukala, akorát jich musíš koupit víc ks. Poslední dobou je kupuju u Vietnamců za stejnou cenu :pankac: V obchodech se na tu cenu nedostanou ani když je akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.3.13 10:09

@MUFICE A voní nebo spíš vydrží stejně jako ty z drogerky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.3.13 10:24

@MUFICE
To zvládnu, strčím do skříně. Alespoň budu dávat. Když to mám koupit za 50,–, tak pak spíš nedávám, než dávám :-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.3.13 10:30
@SarkaLo píše:
@MUFICE A voní nebo spíš vydrží stejně jako ty z drogerky?

Jsou úplně stejné jako z drogerie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
27.3.13 10:57

Ty kuličky mi taky moc nevydrží vonět. Čistim Domestosem 2× týdně celé WC, takže smrad ze špíny určitě nemám, aby to tu vůni mohlo přehlušit :mrgreen: Spokojená jsem s Bref gel závěsem(růžový) a na denní údržbu s WC net Intense gel. Ten fakt hodně provoní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný