Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
jaké používáte čističe a jak dlouho vydrží při jak velké rodině a zda jste doma? Jak dlouho vydrží Bref duo aktiv - gel a Bref power aktiv - to jsou kuličky.
Já používám jenom ty kuličky a jsem s nimi spokojená. Vydrží tak cca měsíc a navíc hezky provoní WC, ale kupuju normálně v drogerii ne u vietnamců
A čistím savem - tím navoněným ![]()
@SarkaLo
Na www.zapakatel.cz jsou v akci za 25,–. Já je mám taky, tedy ne na měsíc, nám vydrží (koupeno zatím v albertu) cca 1,5týdne, ale jsem doma se dvěma dětma
.
@valkil
Nám se taky usazuje, ale když tam něco nemám, tak je tam takový divný puch.
Na mytí WC používám Bref WC a jako závěs Bref kuličky, vydrží mi to tam cca 3 týdny. Nedávno jsem si koupila v Lidlu takové tablety na čistění WC, hází se to rovnou do mísy a vyčistilo mi to krásně všechny spáry a usazeniny za pár kaček ![]()
Nejlepší na vodní kámen je ocet a horká voda - tím to jde perfektně. A co taky hezky voní je Duck - ty lepící pásky, ale mě dlouho nevydržely..:-/
@valkil Tak to nepochybně
Já si občas připadám, jak ta ženská v tý reklamě - kde má kolem pasu milion výrobků na čištění Wc a v rukách štětky a podobně ![]()
@valkil píše:
@SarkaLo
nejlepší je hrubá síla
Tak to jsem si taky myslela, když jsem drhla nedostupná místa starým kartáčkem na zuby
No, ale stejně to bylo prd platné. Ty Lidl tablety vyžraly vše, co nešlo ručně vyčistit ![]()
Díky, tak koukám, že všichni nejspokojenější taky s kuličkama.
Kdyžtak jsou v akci na www. zapatakel.cz
Dávala jsem gel v takové pistolce nedávno, jenže při umytí WC po… se to smývalo.
@SarkaLo
Jenže ji to asi pomáhá - dá do WC a hned je to čisté a vydrží náramně dlouho. Já to tam dám, nic čisté není a za chvíli vůně pryč
.
@Osmanka píše:
Díky, tak koukám, že všichni nejspokojenější taky s kuličkama.
Kdyžtak jsou v akci na www. zapatakel.cz
Taky jsem na to koukala, akorát jich musíš koupit víc ks. Poslední dobou je kupuju u Vietnamců za stejnou cenu
V obchodech se na tu cenu nedostanou ani když je akce.
@MUFICE
To zvládnu, strčím do skříně. Alespoň budu dávat. Když to mám koupit za 50,–, tak pak spíš nedávám, než dávám :-.
@SarkaLo píše:
@MUFICE A voní nebo spíš vydrží stejně jako ty z drogerky?
Jsou úplně stejné jako z drogerie ![]()
Ty kuličky mi taky moc nevydrží vonět. Čistim Domestosem 2× týdně celé WC, takže smrad ze špíny určitě nemám, aby to tu vůni mohlo přehlušit
Spokojená jsem s Bref gel závěsem(růžový) a na denní údržbu s WC net Intense gel. Ten fakt hodně provoní..