Vůňe do dětského pokoje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
7.7.16 21:09

Vuňe do dětského pokoje

Dobrý den maminky, ženy, mám dotaz, nevíte některá o nějaké vhodné vůni do dětského pokoje? kde je malé dítě, nějaká která samozřejmě nedrazdi a je neškodná, ve zbytku bytu používám svíčky yankee candle, milují když v bytě hezky voní, jemnou vůní a ráda bych to i v dětském pokoji. (Ale ne svičku) Děkuji za komentáře a popřípadě nějaký typ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21895
7.7.16 21:19

No to je tezke..osobne bych do decaku dala aromalapmu s prirodnim, esencialnim olejem - levandule, tea tree, medunka..ale svicku nechces.Nic jineho, nechemickeho neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.16 21:29
@Eemii píše:
No to je tezke..osobne bych do decaku dala aromalapmu s prirodnim, esencialnim olejem - levandule, tea tree, medunka..ale svicku nechces.Nic jineho, nechemickeho neznam.

Dal by se použít difuzér, nebo to na něco nakapat, ale muselo by to být hodně vysoko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.7.16 21:29

V dětském pokoji používám vůni do zásuvky, takovou tu „placku“ a taky jen jemnější vůni, nic agresivního… Stejně jako Ty si potrpím na „voňavý“ byt, tak jsem ráda, že v tom nejedu sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
7.7.16 21:33

Já kapu vonné oleje na kousek látky, kterou uvážu na kliku u okna, krásně to provoní byt a intenzitu si uděláte množstvím nakapaného oleje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
7.7.16 21:35

Přes léto provonět květinami, teď mi v pokoji voní levandule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.16 21:35

@Heivka Fajn nápad, nebo něco vycpaného závěsného…
@Xiraxinek Na to bacha, to bude nějaký sajrajt, ne? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.7.16 21:43
@ireeenka píše:
@Heivka Fajn nápad, nebo něco vycpaného závěsného…
@Xiraxinek Na to bacha, to bude nějaký sajrajt, ne? :-O

To Ti úplně nevim, ale mají to v zásuvce za komodou a ještě jsem vybírala fakt vůni, aby to lehce provonělo, ale nemlátilo přes nos… Teď tam mají levanduli…
Ale líbí se mi nápad @Heivka, to je super, hnedka zítra to prubnu :) :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.16 21:52
@Xiraxinek píše:
To Ti úplně nevim, ale mají to v zásuvce za komodou a ještě jsem vybírala fakt vůni, aby to lehce provonělo, ale nemlátilo přes nos… Teď tam mají levanduli…
Ale líbí se mi nápad @Heivka, to je super, hnedka zítra to prubnu :) :kytka: :kytka: :kytka:

Prubni, a chemku raději zahoď… ;) Přece jen i tak je toho všude dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.7.16 22:07
@Heivka píše:
Já kapu vonné oleje na kousek látky, kterou uvážu na kliku u okna, krásně to provoní byt a intenzitu si uděláte množstvím nakapaného oleje :palec:

To je super nápad :palec:.Mohu se zeptat, jaké používáš oleje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.7.16 22:14

Určitě esenciální oleje. Kupuju Saloos. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.7.16 22:32
@ireeenka píše:
Prubni, a chemku raději zahoď… ;) Přece jen i tak je toho všude dost.

To máš pravdu, velký souhlas… Zítra na to hnedka vlítnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.7.16 22:47

Ja mam takovou keramickou placicku.na tu kapnes olejicek a hezky to voni..mam levanduli.je to myslim z nobilisu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.7.16 00:38

@bob80 Nevím teď značku, ale jsou to takové nejběžnější co mívají v prodejnách s bylinkami a čaji.
Ještě jsem zkoušela značku přímo z DM a to nebyly snad ani přírodní oleje, ale chemický smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný