Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den maminky, ženy, mám dotaz, nevíte některá o nějaké vhodné vůni do dětského pokoje? kde je malé dítě, nějaká která samozřejmě nedrazdi a je neškodná, ve zbytku bytu používám svíčky yankee candle, milují když v bytě hezky voní, jemnou vůní a ráda bych to i v dětském pokoji. (Ale ne svičku) Děkuji za komentáře a popřípadě nějaký typ ![]()
No to je tezke..osobne bych do decaku dala aromalapmu s prirodnim, esencialnim olejem - levandule, tea tree, medunka..ale svicku nechces.Nic jineho, nechemickeho neznam.
@Eemii píše:
No to je tezke..osobne bych do decaku dala aromalapmu s prirodnim, esencialnim olejem - levandule, tea tree, medunka..ale svicku nechces.Nic jineho, nechemickeho neznam.
Dal by se použít difuzér, nebo to na něco nakapat, ale muselo by to být hodně vysoko ![]()
V dětském pokoji používám vůni do zásuvky, takovou tu „placku“ a taky jen jemnější vůni, nic agresivního… Stejně jako Ty si potrpím na „voňavý“ byt, tak jsem ráda, že v tom nejedu sama ![]()
Já kapu vonné oleje na kousek látky, kterou uvážu na kliku u okna, krásně to provoní byt a intenzitu si uděláte množstvím nakapaného oleje ![]()
Přes léto provonět květinami, teď mi v pokoji voní levandule.
@Heivka Fajn nápad, nebo něco vycpaného závěsného…
@Xiraxinek Na to bacha, to bude nějaký sajrajt, ne? ![]()
@ireeenka píše:
@Heivka Fajn nápad, nebo něco vycpaného závěsného…
@Xiraxinek Na to bacha, to bude nějaký sajrajt, ne?
To Ti úplně nevim, ale mají to v zásuvce za komodou a ještě jsem vybírala fakt vůni, aby to lehce provonělo, ale nemlátilo přes nos… Teď tam mají levanduli…
Ale líbí se mi nápad @Heivka, to je super, hnedka zítra to prubnu
![]()
@Xiraxinek píše:
To Ti úplně nevim, ale mají to v zásuvce za komodou a ještě jsem vybírala fakt vůni, aby to lehce provonělo, ale nemlátilo přes nos… Teď tam mají levanduli…
Ale líbí se mi nápad @Heivka, to je super, hnedka zítra to prubnu![]()
![]()
![]()
Prubni, a chemku raději zahoď…
Přece jen i tak je toho všude dost.
@Heivka píše:
Já kapu vonné oleje na kousek látky, kterou uvážu na kliku u okna, krásně to provoní byt a intenzitu si uděláte množstvím nakapaného oleje
To je super nápad
.Mohu se zeptat, jaké používáš oleje?
@ireeenka píše:
Prubni, a chemku raději zahoď…Přece jen i tak je toho všude dost.
To máš pravdu, velký souhlas… Zítra na to hnedka vlítnu ![]()
Ja mam takovou keramickou placicku.na tu kapnes olejicek a hezky to voni..mam levanduli.je to myslim z nobilisu. ![]()
@bob80 Nevím teď značku, ale jsou to takové nejběžnější co mívají v prodejnách s bylinkami a čaji.
Ještě jsem zkoušela značku přímo z DM a to nebyly snad ani přírodní oleje, ale chemický smrad.