Vybarvení oči miminka

Anonymní
9.8.22 10:41

Vybarvení oči miminka

Přeji dobrý den, malej mel dlouho miminkovska ocicka a teď se mu začala trochu měnit se mi zdá zrovna měl 5mesicu. Je možné že z této barvy bude tmavá zelená? Jako má manžel? Modré už to asi nebudou že? Maminky děti se zelenýma očima kdy jste si všimli takové radikálnější změny? :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
9.8.22 10:45
@Anonymní píše:
Přeji dobrý den, malej mel dlouho miminkovska ocicka a teď se mu začala trochu měnit se mi zdá zrovna měl 5mesicu. Je možné že z této barvy bude tmavá zelená? Jako má manžel? Modré už to asi nebudou že? Maminky děti se zelenýma očima kdy jste si všimli takové radikálnější změny? :*

Syn má zelené oči až od dvou let, do té doby taková divně modrá a až po tom druhém roce zezelenaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
9.8.22 11:34

Dcera mela 6 let nadherne modre průzračné oci a prave az v 6ti letech ji zezelenaly. Kdybych to nevidela na ni, tak tomu neuverim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.8.22 12:11

Moje starsi dite ma takove sedozelene, zmenily se uz nekdy v prubehu prvniho roku. Po narozeni mel absolutne azurove modre, ted ma 100%kopii jeho otce. Ja mam hnede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5966
9.8.22 12:25

Dcera měla modré do půl roku, teď má v 7m zelené, ale s manželem máme oba hnědé, takže předpokládám, že to ještě půjde do tmava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
9.8.22 12:31

Mám dvouletého a má náběh mít hnědozelené oči po mně, ale pořád to ještě není ono pořád se mu ta barva mění. Zároveň už ale ani není šedá jako má manžel. Takže asi to vybarvování může trvat opravdu dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
9.8.22 12:32

Dcera do dvou let modré, už jsme mysleli že jí to zůstane, manžel je modrooký. Ale ve dvou a půl letech najednou měla zelenkavé, ani nevíme jak a kdy zezelenaly. Kluk modrooké miminko, pak se mu měnily oči do zelena všelijak, dnes má oči zelenozlatavé. Muž modrooký, já zelenooká, tak proto mají ty oči tak zvláštní asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
9.8.22 12:41

Pozoruju to na svých vnoučatech. Jako miminka tmavomodrožedé a kolem roku se začnou měnit a všechny nakonec zelenoočky po mě. :mrgreen: Jejich rodiče mají tmavě hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
9.8.22 12:45

Nejstaršímu začaly zelenat mezi 2-3 rokem. Dalsi děti mají hnědé a tam to bylo jasné už brzo už někdy kolem 4 měsíce. Nejmladsi má pořád modré a má dva a půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí