Vybarvovací tašky pro slečny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5570
24.11.14 18:48

Vybarvovací tašky pro slečny

Ahoj,

moje devítiletá ségra „napsala Ježíškovi“ že by chtěla vybarvovací tašku. Byla inspirovaná letákem z Wiki.

Chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s jakoukoliv vybarvovací taškou, jestli byste ji doporučili - jde mi i o praktickou část - jestli něco vydrží, nepáře se, dá se dobře zavřít a dala by se fakt někam nosit. Ráda bych jí dala něco co trošku vydrží…

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15406
24.11.14 18:58

Dcera má 2, vybarvení i cca po 2 letech vypadá pěkně. Jedna je úplně malá na zip přes rameno, tu nosí třeba do kina. Druhá větší s klopou taky přes rameno, nosí ji na gymnastiku. Určitě je nepoužíva každý den, ale taky neleží jen ve skříni a obě až překvapivě drží. Já můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
24.11.14 19:02

Já ji kupovala pro kamarádčinu dcerku, po roce vypadá pořád hezky :). Mrkněte na Aukro a MMB, tam je měli mnohem levnější než ve Wiky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
24.11.14 19:03

Dcera - 6 let - jednu má, takovou střední, nosí ji pravidelně do kroužku tance. Někdy si ji vezme jen tak. Kabelka je v pohodě, nepáře se, je docela pevná.
Akorát ty fixy, kterými si ji vymalovala, nejsu dešti vzdorné, kdysi jsem se od ní celkem nabarvila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
24.11.14 19:32

Moje sedmiletá dcera má batoh od loňských vánoc a teď dostala ještě kabelku. Barvy drží skvěle, a šití také v pohodě. Tu kabelku jsem kupovala tuším v Bambuli a měli tam docela velký výběr typů, velikostí, obrázků…
Za mě dobrý nápad :palec:

@Alichi píše:
Akorát ty fixy, kterými si ji vymalovala, nejsu dešti vzdorné, kdysi jsem se od ní celkem nabarvila. :lol:

To mě docela překvapuje. Já batůžek přemáchla v ruce a barvy držely dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.11.14 19:55

Diky holky, potesily jste me :D

mrknu kde co maji

@tterka jo napad super, jsem rada, ze si sama prala, je to pro me jako pro matku kluka mnohem jednodussi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí