Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
moje devítiletá ségra „napsala Ježíškovi“ že by chtěla vybarvovací tašku. Byla inspirovaná letákem z Wiki.
Chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s jakoukoliv vybarvovací taškou, jestli byste ji doporučili - jde mi i o praktickou část - jestli něco vydrží, nepáře se, dá se dobře zavřít a dala by se fakt někam nosit. Ráda bych jí dala něco co trošku vydrží…
Díky
Dcera má 2, vybarvení i cca po 2 letech vypadá pěkně. Jedna je úplně malá na zip přes rameno, tu nosí třeba do kina. Druhá větší s klopou taky přes rameno, nosí ji na gymnastiku. Určitě je nepoužíva každý den, ale taky neleží jen ve skříni a obě až překvapivě drží. Já můžu doporučit.
Já ji kupovala pro kamarádčinu dcerku, po roce vypadá pořád hezky
. Mrkněte na Aukro a MMB, tam je měli mnohem levnější než ve Wiky ![]()
Dcera - 6 let - jednu má, takovou střední, nosí ji pravidelně do kroužku tance. Někdy si ji vezme jen tak. Kabelka je v pohodě, nepáře se, je docela pevná.
Akorát ty fixy, kterými si ji vymalovala, nejsu dešti vzdorné, kdysi jsem se od ní celkem nabarvila. ![]()
Moje sedmiletá dcera má batoh od loňských vánoc a teď dostala ještě kabelku. Barvy drží skvěle, a šití také v pohodě. Tu kabelku jsem kupovala tuším v Bambuli a měli tam docela velký výběr typů, velikostí, obrázků…
Za mě dobrý nápad ![]()
@Alichi píše:
Akorát ty fixy, kterými si ji vymalovala, nejsu dešti vzdorné, kdysi jsem se od ní celkem nabarvila.
To mě docela překvapuje. Já batůžek přemáchla v ruce a barvy držely dobře ![]()
Diky holky, potesily jste me ![]()
mrknu kde co maji
@tterka jo napad super, jsem rada, ze si sama prala, je to pro me jako pro matku kluka mnohem jednodussi