Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silky123 píše:
Zdravím.Žijeme ve svém panelákovém bytě. Manžel celý byt zrekonstruoval, byl vybydlený na panel. Nábytek jsme postupně nahrazovali, jak jsme měli peníze. Z předchozího bydlení jsme věděli, že nám vadí umakart, dřevotříska apod. Neberte to prosím jako hanění, prostě se nám líbí bytelné věci, klidně letité, staré, vyřazené. Ale prostě nám dělá dobře dřevěný nábytek a ten pocit spojení.
Nicméně když projdu bytem, nepůsobí to na mě útulně. Není to stylem, prostě mi tam „něco“ chybí.
Nevíte, kde hledat inspiraci? Dle čeho se řídit? Asi pro to nemáme cit. Děkuji.
Já to znám, vím co myslíš! U nás stačilo více sladěných drobných doplňků. A hodně udělá i správná žárovka
jestli nemáte moc bílé světlo…
A co dodat nejakou fotku pro predstavu? Nam trvalo nekolik let, nez jsme si to tu aspon trochu zutulnili, porad nejsem spokojena, stale nemame dodelan, ale uz se citim jako doma. Mame velky obyvak, manzel dovezl vzrostle palmy a hned to tam krasne ozilo
Pro mě je nekonečným zdrojem inspirace Pinterest (pinterest.com). Zadej si tam do vyhledávání třeba „wood interior“ a uvidíš sama…
Registrace je nejlepší přes fcb, jestli máš.
Jinak co píšou holky, světlo je hodně důležité. Více teplých světelných zdrojů (malých).
Bylo by spoustu tipů, ale to záleží, co preferuješ.
Hodne udelaji take koberce, kdyz sme bydleli v byte byli skoro vsude a ted v baracku je nemame kvuli psovi a kocce a je to takove strohe (nabytek mame srejny, jen trochu neco pribylo)
Světla, doplňky, textilie, kytky, obrázky, fotky, svíčky, tyto věci dokáží byt zútulnit, záleží na vkusu.
Ženy, díky.
Světlem to bude určitě, máme všude světla do bíla, spořivky, protože svítíme a nezhasínáme…, tak to manžel nevydržel. Malé dítě nám vyběhne, rozsvítí a už nezhasne.
Koberce ani záclony nemáme (máme pouze žaluzie), manžel je totiž alergik a stačí, když jede na návštěvu třeba ke svým rodičům, kteří mají rádi honosné a dlouhé záclony, hodně polštářků, a už pšiká, všude ho svědí, pálí oči.
Barvy by se nám líbily, to ano, jen aby to bylo duši lahodící, jestli víte, co myslím.
Děkuji za tipy na odkazy, určitě tam mrknu.
Zdravím.
Žijeme ve svém panelákovém bytě. Manžel celý byt zrekonstruoval, byl vybydlený na panel. Nábytek jsme postupně nahrazovali, jak jsme měli peníze. Z předchozího bydlení jsme věděli, že nám vadí umakart, dřevotříska apod. Neberte to prosím jako hanění, prostě se nám líbí bytelné věci, klidně letité, staré, vyřazené. Ale prostě nám dělá dobře dřevěný nábytek a ten pocit spojení.
Nicméně když projdu bytem, nepůsobí to na mě útulně. Není to stylem, prostě mi tam „něco“ chybí.
Nevíte, kde hledat inspiraci? Dle čeho se řídit? Asi pro to nemáme cit. Děkuji.