Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Michaela, Karin, Laura, Violeta, Diana, Nina, Tereza, Agnes, Adéla, Elena, Karla, Stela, Beata. Máš tam dost jmen, ze kterých taky budu vybírat, pokud se ukáže holka ![]()
Z těch jmen se mi nelíbí ani jedno, ale kdybych se joooo měla pro některé z nich rozhodnout, tak snad jedině Beata
@Anonymní píše:
Ahoj maminky i nemaminky..
Tak mě napadlo - Mohly byste, prosím, z každé dvojice vybrat podle vás hezčí jméno? Máme takovou vyřazovací strategii. Děkuji.
![]()
- Lucie x Michaela
- Ester x Karin
- Sofie x Laura
- Valentýna x Violeta
- Klaudie x Diana
- Zita x Nina
- Tereza x Petra
- Dagmar x Agnes
- Eliška x Adéla
- Ema x Elena
- Karla x Karolína
- Stela x Nela
- Beata x Bibiana
Michaela, Karin, Sofie, Violeta, Klaudie, Nina, Tereza, Agnes, Eliška, Ema, Karolína, Nela, Bibiana…
Lucie, Karin, Sofie, Violeta, Diana, Nina, Tereza, Dagmar, Eliška, Elena, Karolína, Nela, Beata ![]()
Lucie, Adéla, Karolína. Víc bych nevybrala. Pochybuju ale, že ti naše vyřazovací metody pomůžou… Když jsme vybírali my, tak jsme měli pro holčičku tři jména. Rozhodli jsme se podle délky, možností oslovení a charakteristiky. Celkem rychlovka.
Michaela
Karin
Laura
Valentýna
Diana
Nina
Petra
Agnes
Eliška
Elena
Karla
Stela
Beata
@Anonymní píše:
Tak mě napadlo - Mohly byste, prosím, z každé dvojice vybrat podle vás hezčí jméno? Máme takovou vyřazovací strategii. Děkuji.
![]()
- Lucie x Michaela
- Ester x Karin
- Sofie x Laura
- Valentýna x Violeta
- Klaudie x Diana
- Zita x Nina
- Tereza x Petra
- Dagmar x Agnes
- Eliška x Adéla
- Ema x Elena
- Karla x Karolína
- Stela x Nela
- Beata x Bibiana
Lucie, Ester, Laura, Violeta, Klaudie, Nina, Tereza, Agnes, Adéla, Elena, Karolína, Nela, Beata… Většina se mi teda nelíbí, ale Nina a Elena jsou moc krásný
..taky jsme je měli ve výběru ![]()
@Anonymní píše:
![]()
- Lucie x Michaela
- Ester x Karin
- Sofie x Laura
- Valentýna x Violeta
- Klaudie x Diana
- Zita x Nina
- Tereza x Petra
- Dagmar x Agnes
- Eliška x Adéla
- Ema x Elena
- Karla x Karolína
- Stela x Nela
- Beata x Bibiana
Me se nejvic libi Ester, Violeta, Zita, Nina, Petra, Karla, Nela a Beata.
Naopak hrozny je Tereza, Sofie, Eliska, Adela, Ema…to jsou uz tak ojeta jmena, ze cloveka napadne jestli maji rodice trosku fantazie 😄
@Anonymní píše:
![]()
- Lucie x Michaela
- Ester x Karin
- Sofie x Laura
- Valentýna x Violeta
- Klaudie x Diana
- Zita x Nina
- Tereza x Petra
- Dagmar x Agnes
- Eliška x Adéla
- Ema x Elena
- Karla x Karolína
- Stela x Nela
- Beata x Bibiana
Lucie, Ester, Laura, Violeta(ovšem pro mě by byla lepší podoba Viola), Klaudie a Diana ani jedna, Zita a Nina obě, Petra, Dagmar a Agnes ani jedna, Eliška a Adéle ani jedna, Ema a Elena ani jedna, Karla, Stela, Beata
Michaela, Ester, Petra, Karla a Beata. Ty se mi i líbí. Ty ostatní se mi nelíbí, ale kdybych měla vybrat jedno lepší, tak Laura, Valentyna, Diana, Zita, Dagmar, Eliška, Elena a Stela.
. Děkuji. 
Tak mě napadlo - Mohly byste, prosím, z každé dvojice vybrat podle vás hezčí jméno? Máme takovou vyřazovací strategii