Výběr koberce do obýváku a miminko

72
9.9.13 09:43

Vyber koberce obyvak a miminko

Mile maminky,
Chcela by som poprosit o radu. Vyberame koberec do obyvaku/jidelny kde sa bude hrat miminko. Neviem aky typ vybrat tak aby bol prijemny pre miminko, prakticky na udrzbu a zapadol do interieru. A kde kupit koberec, zijeme v Prahe. Podlaha su klasicke parkety viz foto. Zvazujem nasledovne - shaggy typ a detsky little village. Uvitam aj ine typy.
 Diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
9.9.13 09:48

Tak já myslela že máme vybrat i miminko. Jinak určitě né to s těma dlouhejma chlupama ;).Ho mám. Když už tam něco zapadne, nikdy se to nedá vyndat :mrgreen: (už sem ho radši vyhodila, v tom něco určitě i žilo) a mimčo se tam bude zasekávat.
Máme jen lino a mimčo v pohodě.
Jinak máme koberec v pokojíčku ten ze silnicí z ikey a je superr, zvolila bych ten. Děti si s tim vyhrajou a nacpu ho i do pračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.9.13 09:48

Já jsem dala obýváku ten se silnicema, dobře se udržuje a následujících pár let tam stejně bude víc herná, než obývák… Mám obšitý 2,5×1,2m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.9.13 09:49

:lol: :lol: :lol: sorry malyma dva tydny mozek je mimo… :zed:

@Kamča.dalmatinka píše:
Tak já myslela že máme vybrat i miminko. Jinak určitě né to s těma dlouhejma chlupama ;).Ho mám. Když už tam něco zapadne, nikdy se to nedá vyndat :mrgreen: (už sem ho radši vyhodila, v tom něco určitě i žilo) a mimčo se tam bude zasekávat.
Máme jen lino a mimčo v pohodě.
Jinak máme koberec v pokojíčku ten ze silnicí z ikey a je superr, zvolila bych ten. Děti si s tim vyhrajou a nacpu ho i do pračky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.9.13 09:53

My máme u kluka tento http://aukro.cz/…4122478.html a nechali jsme se zaslat i kousek jiného, co by nám barevně pasoval do obýváku a od tohoto prodejce je to stejné provedení. ten koberec je úžasný, perfektně se udržuje, fakt hrozně dobře, kvalita super, pod přebalovákem- máme velké šuplata a plná, byl slehlý, stěhovala jsem šuplata jinam a do hodiny nebylo vidět, kde stál. A ta údržba, fakt perfektní. auta bych si do jídelny nedávala, máme jen malej s autama a je to moc barevné, myslím si, že by tě to rozčilovalo. Ty dlouhé chlupy bych nebrala, dítě ti tam nacyntá a blbě se to čistí, nám kluk rozšlapal housku a i jiné mňamky a šlo to nadherně vytřít vlhkým hadrem :palec: :pankac:

Příspěvek upraven 09.09.13 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678

V obyvaku mame hraci koutek s kobercem se silnici o rozmeru 1,5×1,5 metru a pak mame jeste dalsi koberec s nizkym chlupem, koberec s dlouhym chlupem bych nedavala, ten jsme ouvodne meli a zrusili jsme ho, jednak do neho zapadavaly male veci a navic, kdyz na neho neco ukapne, tak se blbe cisti :mrgreen: Takze za me klidne ty silnice :-) stejne se byt po narozeni ditete meni v hernu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
9.9.13 09:59

Tak my máme v obýváku béžoý chlupatý koberec, malá je na něm od malička a nijak neutrpěl, pořád je jako nový.
Koberec máme 5let a malá na něm řádí cca 1 rok.
ale u nás se na koberci nejí, jí se v jídelním koutě, kde je lino. Malá jí vždy v židli jinak né, ale to je o tom jak si ho naučíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
9.9.13 10:01

Dlouhy chlup k mimcu urcite ne, vecne bude ublinkavat, drobit do toho a blbe se to cisti. A detsky koberec mi do obyvaku moc nesedi, ale to je na vas, urcite zvolte kratky chlup.

Jeste se zeptam - budete pokladat cely obyvak nebo chcete kusovy koberec?

Ja jsem loni resila koberce v dome, mame plovoucku a v zime tu bylo chladno od podlahy. Dceri jsme koupili jeden kus do pokojicku. Jenze kusovky na plovoucce hrozne klouzou, takze doporucuju koupit pod nej gumovou podlozku (prodava se takova mrizka) nebo specialni sprej, co vytvori protiskluz, pripadne koupit rovnou pogumovany koberec, coz je docela problem sehnat.

Do obyvaku jsem take chtela kusovy, vybirala jsem si dvoubarevny, s geometrickymi vzory, mame moderni domacnost, tak by detsky koberec vypadal dost blbe. Nakonec jsem po prvni zkusenosti s tim, jak to klouze, koberec nekoupila a poridila jsem penove puzzle, ktere ji tam pokladam pri hrani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.9.13 18:10
@Lussye píše:
Tak my máme v obýváku béžoý chlupatý koberec, malá je na něm od malička a nijak neutrpěl, pořád je jako nový.
Koberec máme 5let a malá na něm řádí cca 1 rok.
ale u nás se na koberci nejí, jí se v jídelním koutě, kde je lino. Malá jí vždy v židli jinak né, ale to je o tom jak si ho naučíš.

No to bych psala ve věku tvého dítěte taky. jen počkej :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
9.9.13 18:28
@araw píše:
My máme u kluka tento http://aukro.cz/…4122478.html a nechali jsme se zaslat i kousek jiného, co by nám barevně pasoval do obýváku a od tohoto prodejce je to stejné provedení. ten koberec je úžasný, perfektně se udržuje, fakt hrozně dobře, kvalita super, pod přebalovákem- máme velké šuplata a plná, byl slehlý, stěhovala jsem šuplata jinam a do hodiny nebylo vidět, kde stál. A ta údržba, fakt perfektní. auta bych si do jídelny nedávala, máme jen malej s autama a je to moc barevné, myslím si, že by tě to rozčilovalo. Ty dlouhé chlupy bych nebrala, dítě ti tam nacyntá a blbě se to čistí, nám kluk rozšlapal housku a i jiné mňamky a šlo to nadherně vytřít vlhkým hadrem :palec: :pankac:Příspěvek upraven 09.09.13 v 09:55

Ten je pěknej, asi do něj taky pujdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
10.9.13 13:52

Mockrat vam dakujem za prispevky kupime nieco s kratkym vlasom,, do shagggy s dlhym vlasom teda nejdeme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný