Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, pořídila jsem si BleskMobil, ale nějak už přes měsíc bojuju s převedením mého čísla u Vodafonu. Potřebovala bych se domluvit s operátorem BleskMobilu, nevíte někdo číslo a zda je to zpoplatněné? Na netu jsem četla, že jo (20kč/min), to neexistuje nezpoplatněné číslo? Díky za vaše reakce.
Přes net : http://bleskmobil.blesk.cz/…neseni-cisla
nebo máš samoobsluhu.. Bezplatné Volání
BLESKmobil zajišťuje bezplatné volání na čísla tísňových linek 112, 150, 155, 156 a 158, dále pak na Linku bezpečí 116111, Hlasovou samoobsluhu *61, na informační linky v ČR s předvolbou 800 a v zahraničí s předvolbou +800. Na telefonní čísla s předčíslím 800 je možno volat pouze pokud není vyčerpán Kredit.
Volání za zákaznickou linku BLESKmobil je zpoplatněno částkou 20 Kč (včetně DPH) za hovor.
Ahoj, moje mamka taky přecházela od Vodafonu k Blesku. Musíš si nejdřív zavolat na Vodafone, řekneš že chceš přejít, oni ti musí poslat tuším 14ti místný kód a pak si najedeš na odkaz co poslala Jalemina, vstoupíš do samoobsluhy a pak tě to bude navádět dál. Přenesení trvalo 4 dny ![]()
Bohužel já čekala měsíc (udělala jsem to dle návodu v samoobsluze), ale nic se nedělo, a tak jsem volala znovu na Vodafone a oni mi dali nový 14ti místný kod, jenže ted to v tý samoobsluze už nejde změnit, mají tam zapsanej už ten první, co mi vodafone poslal ![]()
Tak jedině ještě zkusit tu hlasovou linku *61… pak ti nezbude asi teda nic jiného než operátorovi zavolat ![]()
@jalemina teď jsem volala na *61 a bohužel tam není skoro nic na výběr, takže tam budu muset opravdu asi volat za prachy ![]()
http://bleskmobil.blesk.cz/…y-a-odpovedi
zkus to ještě tady pročíst. jinak tu blesk kartu máš teda aktivovanou?? ![]()
Jo teď koukám že to mají 20,– kč za Hovor… takže s nima můžeš kecat půl hodiny a víc jak20,– kč by ti strhnout neměli. ![]()
Aktivovanou bych jí měla mít, když z ní normálně posílám smsky i volám. Díky za info, ted o víkendu tam nikdo není, prý mám zavolat v prac. dny, tak zítra volám! Snad mi víc nestrhnou, dám vědět, díky moc! Snad už se to vyřeší, už mě to fakt štve ![]()
Tak jsem tam teď volala a kupodivu za min hovoru mi nestrhli nic
A problém byl vyřešen ![]()