BleskMobil - hovor operátorovi

1266
8.9.13 08:08

BleskMobil-hovor operátorovi

Dobrý den, pořídila jsem si BleskMobil, ale nějak už přes měsíc bojuju s převedením mého čísla u Vodafonu. Potřebovala bych se domluvit s operátorem BleskMobilu, nevíte někdo číslo a zda je to zpoplatněné? Na netu jsem četla, že jo (20kč/min), to neexistuje nezpoplatněné číslo? Díky za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2816
8.9.13 09:09

Přes net : http://bleskmobil.blesk.cz/…neseni-cisla

nebo máš samoobsluhu.. Bezplatné Volání
BLESKmobil zajišťuje bezplatné volání na čísla tísňových linek 112, 150, 155, 156 a 158, dále pak na Linku bezpečí 116111, Hlasovou samoobsluhu *61, na informační linky v ČR s předvolbou 800 a v zahraničí s předvolbou +800. Na telefonní čísla s předčíslím 800 je možno volat pouze pokud není vyčerpán Kredit.

Volání za zákaznickou linku BLESKmobil je zpoplatněno částkou 20 Kč (včetně DPH) za hovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.9.13 09:16

Ahoj, moje mamka taky přecházela od Vodafonu k Blesku. Musíš si nejdřív zavolat na Vodafone, řekneš že chceš přejít, oni ti musí poslat tuším 14ti místný kód a pak si najedeš na odkaz co poslala Jalemina, vstoupíš do samoobsluhy a pak tě to bude navádět dál. Přenesení trvalo 4 dny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.9.13 09:28

Bohužel já čekala měsíc (udělala jsem to dle návodu v samoobsluze), ale nic se nedělo, a tak jsem volala znovu na Vodafone a oni mi dali nový 14ti místný kod, jenže ted to v tý samoobsluze už nejde změnit, mají tam zapsanej už ten první, co mi vodafone poslal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
8.9.13 09:39

Tak jedině ještě zkusit tu hlasovou linku *61… pak ti nezbude asi teda nic jiného než operátorovi zavolat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.9.13 09:41

@jalemina teď jsem volala na *61 a bohužel tam není skoro nic na výběr, takže tam budu muset opravdu asi volat za prachy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
8.9.13 09:45

http://bleskmobil.blesk.cz/…y-a-odpovedi

zkus to ještě tady pročíst. jinak tu blesk kartu máš teda aktivovanou?? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
8.9.13 09:46

Jo teď koukám že to mají 20,– kč za Hovor… takže s nima můžeš kecat půl hodiny a víc jak20,– kč by ti strhnout neměli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.9.13 10:08

Aktivovanou bych jí měla mít, když z ní normálně posílám smsky i volám. Díky za info, ted o víkendu tam nikdo není, prý mám zavolat v prac. dny, tak zítra volám! Snad mi víc nestrhnou, dám vědět, díky moc! Snad už se to vyřeší, už mě to fakt štve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
9.9.13 08:19

Tak jsem tam teď volala a kupodivu za min hovoru mi nestrhli nic :-) A problém byl vyřešen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný