Výběr konferenčního stolku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4984
20.1.15 01:04

Výběr konferenčního stolku

Ahoj. Potrebuji radu/inspiraci. :)
Porizujeme tuto sedacku https://www.sconto.cz/…laga-10.html
a potrebovala bych k ni poridit ladici stolek. Ale vsechny jsou klasika drevo a pohovka je seda tak mi to k tomu neladi.
Bily taky moc nechci a hlavne schanim „dvoupatrovy“ tj. aby mel polici dole a nejlip i s kulatymi rohy. A ted babi rad. :mrgreen:

Edit: a skleneny taky urcite ne (kvuli detem)

Diky :kytka:

Příspěvek upraven 20.01.15 v 01:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
20.1.15 01:20

Ma predstava je neco takoveho
http://jysk.cz/…x120-cm-bila

Ale tam je ta bila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
20.1.15 04:19

Jsme par měsíců úplně bez stolku a ja se nemuzu nabazit toho prostoru co tam vznikl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
20.1.15 06:37

@Kofolová ono dost záleží na celym obýváku takhle se těžko radí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
20.1.15 06:39
@Krčka píše:
Jsme par měsíců úplně bez stolku a ja se nemuzu nabazit toho prostoru co tam vznikl :pankac:

my zase měli v obýváku velkou obývací stěnu a rozhodli jsme se že chceme jen nějakou malou, pak jsme zjistili že v tý stěně přes celý obývák jsou jen nepotřebný krámy…vyházeli jsme z ní několik pytlů věcí a na ten zbytek jsme prostor měli tak jsme jí vyhodili s tím že časem si sem něco vybereme…a já změnila názor…to je najednou místa :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
20.1.15 06:41

Já jsem zastánce skla. Koukni na internet na celoskleněné.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.1.15 07:44
@viccca píše:
Já jsem zastánce skla. Koukni na internet na celoskleněné.. :jazyk:

sklo k malýmu dítěti 8o 8o :roll: To měli naši, když jsem byla malá. Dodnešku nikdo s rodiny nechápe, jak jsme to přežili bez pořezání (sklo jsme totoiž s bráchou hodněkrát rozbili).

• Citovat
  • Upravit
lucenka
20.1.15 07:45
@Kofolová píše:
Ma predstava je neco takoveho
http://jysk.cz/…x120-cm-bilaAle tam je ta bila :zed:

ten je hezkej… jdu si ho uložit :D nemohl by ti ho někdo přelakovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
524
20.1.15 08:08
@lucenka píše:
sklo k malýmu dítěti 8o 8o :roll: To měli naši, když jsem byla malá. Dodnešku nikdo s rodiny nechápe, jak jsme to přežili bez pořezání (sklo jsme totoiž s bráchou hodněkrát rozbili).

Dneska už jsou i speciální tvrzené skla… máme doma skleněný už asi 7 let..zažil tolik návštěv s dětli a opilými dospěláky a přežil úplně vše…jen už je trochu poškrábaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
20.1.15 08:21
@lucenka píše:
ten je hezkej… jdu si ho uložit :D nemohl by ti ho někdo přelakovat? :think:

To je celkem draha sranda, pokud se k tomu vůbec někdo uvoli. muselo by se to zbrousit, což je piplacka.
Jaky máte ostatní nábytek v místnosti? Kromě dřeva, lamina, skla už moc možností není a určitě doporučuji sladit s necim v místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.1.15 08:38
@kadlina píše:
To je celkem draha sranda, pokud se k tomu vůbec někdo uvoli. muselo by se to zbrousit, což je piplacka.
Jaky máte ostatní nábytek v místnosti? Kromě dřeva, lamina, skla už moc možností není a určitě doporučuji sladit s necim v místnosti.

ještě se vyrabeji z dlazby, teda povrch-deska stolu je z dlazby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.1.15 08:48

@Kofolová Žádný stolek, dobrý stolek :mrgreen: :mrgreen: My ho odstěhovali, malá akorát brala všechno co bylo na něm, i pod ním v polici. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.1.15 08:53

Nechces sklo, drevo, bilou… Co teda chces?
Naopak si mysim, ze drevo k nemu pujde perfektne. Seda je studena, drevo teple, krasne se doplni.
Ale neznam zbytek prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.1.15 08:55

Ja ted planuju cely obyvaci prostor s kuchyni a dominovat tomu bude prave seda (vysoky lesk) v kombinaci s prirodnim dubem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.1.15 09:56

My máme v obýváku konferenční stůl šedý, taky jsme měli původně mít šedý gauč. Ale nevypadá jak ta tvá představa. Je čtvercový a bez spodní poličky. Ale máme šedé prvky na ostatním nábytku (stříbrné lišty) a stříbrnou elektroniku plus šedou v koberci, tak to vypadá sladěně. Stůl je dřevěný, polepený šedou dýhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný