Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den (ahoj) maminky a tatínkové, ráda bych poprosila o rady, jaké čepičky (kloboučky) nejlépe s UV kupujete a hlavně kde. Synovi budou brzy dva roky, tak shaníme, jak jen to je možné, ale všude mají jen malé velikosti. Prosím o info, kde nejlépe pokoupit, ideální by byl kamenný obchod (Praha, Mělník, Teplice, Ústí nad Labem), ale nebráním se ani internetovému. Také prosím o Vaše zkušenosti, co je nejlepší, zda klobouček, nebo kšiltovka i s tím „chráničem“ na krček..nevím si rady
děkuji moc ![]()
@kaculka_ul my kupujeme zn. Dráče, vyrábí se v Liberci. Má je už spousta obchodů. Dělají různé druhy čepiček, od kšiltovek po klobouky. My jsme zdědili po synovcích kšiltovku s krytem na krk a ještě je na zavazování, takže super.
My mame Sterntaler - jednu z bazaru jednu vloni novou… jsou fajn ale drahe… maly je po me - blondacek co sr hned spali takze u nas nutnost
@Martia007 ahoj, prosím tě a je v lbc nějaký konkrétní obchod kde je mají? Já na netu nemůžu nic moc najít… Děkuji ![]()
Já bych tady nerada rozpoutala nějakou hádku zda je zbytečné používat čapku s UV či ne, je to naše rozhodnutí, prcek je blonďáček, kterej miluje běhat na sluníčku, takže bych ho ráda před slunkem alespoň trochu chránila
zatím děkuji za rady určitě to omrknu ![]()
@Inaris píše:
Holky, a nepřeháníte to trošku? Miliony lidí vyrostly (a jsou zdraví) i bez čepiček s UV.
No tak pokud bude pařit slunko, tak se s děckem dá jít na chvíli do stínu, ne?
A ja bych se zeptala, proc ne s UV? Jako kdyby ta moznost nebyla, tak ok, ale kdyz je? Proste beru to nejlepsi, co je dostupne, ne? A ta moznost jit do stinu mne prijde hodne usmevna.
@kaculka_ul Za sebe radim Sterntaler, maji i internetovy obchod a velikosti po 2 cm az do 53 cm, v Praze jsou v Kotve a v Edenu.
@Mimis2017 píše:
@Martia007 ahoj, prosím tě a je v lbc nějaký konkrétní obchod kde je mají? Já na netu nemůžu nic moc najít… Děkuji
Obchod je v OC Nisa. Hodně jich je na mimibazaru apod.
@Mimis2017 zavolejte si do prodejny, zda už mají letní zboží
777 212 446, info@drace.cz