Jak vybrat matraci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14376
26.4.19 09:42

Doporučuji jít do speci obchodu a matraci si alespoň trochu vyzkoušet, my koupili polotvrdou a pro mě byla strašně měkká. Úplně jsem se do ní propadla. A bolela mě z ní záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
263
26.4.19 10:19

Určitě vyzkoušet a vícekrát, mně nakonec vyhovovala wellpur f30 z jysku nemá zóny. V obchodě je měkčí, protože si ji vyzkouší hodně lidí. Peníze jsem neresila prostě tahle sedla nejlépe je tvrdší. Dát na své pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.4.19 10:21

Pozitivní zkušenost s https://www.jelinek.eu/…UR-pena.html ;)
Naopak negativní zkušenost s línou/studenou pěnou - není pro každého (já na ní nemohu spát a brní mě končetiny) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
26.4.19 11:37

Moje doporučení - nekoukat na recenze na internetu, ale fakt si ji vyzkoušet v obchodě, pořádně na ní zaskákat, ideálně zkusit i na jiných roštech, nebo stejné rošty koupit i domů - i na nich hodně záleží.. Všude sice deklarují vrácení do 90 dní, ale kdo se s tím chce namáhat - vždyť dá člověk skoro větší náklady za vrácení.
Já nedám dopustit na IKEU. - Matrace Sultan, Latex (ale bohužel ten konkrétní typ už asi nenabízejí). Kupovali jsme jí tak před osmi lety a spí se na ní fakt parádně pořád. Po rozchodu jsem si koupil na netu nejlépe hodnocenou široko daleko, ale není to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.19 12:22

Taky jsme to teď řešili a nakonec koupili v Purtexu, po oběhnutí několika obchodů, nám zde přišla kvalita x cena ideální. Pravda je, že už jsem od nich matrace měla a mají je i naši rodiče, takže člověk věděl, ale stejně jsme oběhali další obchody pro srovnání.
 https://matrace.purtex.cz/…-pena-Tamara?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný