Výběr obkladu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5696
7.4.15 08:26

Výběr obkladu

Ahoj, rekonstrukce domu je na spadnutí a nejsme rozhodnuti pro obklad. Mně se líbí tyto 2 obklady:
http://www.siko.cz/…elny/wenge-r
nebo
 http://www.siko.cz/…ny/selection

Wenge je klasika, trošku mi na tom vadí čtvercová dlažba, která se nám nebude konceptem hodit ke zbytku domu, zase je výraznější a stylově se nám bude hodit ke zbytku domu, kde bude vládnout částečně také wenge dekor.
Druhá Selection je taková nadčasovější, má jemnější strukturu, možná lepší na údržbu, ty pásky vodorovné jsou ve vysokém lesku, jako kdyby metalické. Zase na tom bude víc vidět voda atd. Do celkového konceptu se bude hodit dlažba více, je obdélníková, zbytek domu bude podlaha bělený dub vinyl resp. dlažba v zimní zahradě. Domem se budou prolínat červené doplňky. Drív jsem se přikláněla více k wenge, teď maličko víc k Selection. Wenge je Rako, Selection je Pilch. Váhám, váhám. Jedná se o obklady do prádelno-koupelny a WC (jiná místnost). Druhou koupelnu v patře už máme hotovou, patro máme více barevné, tak jsme kdysi před více než 5 lety volili Rako Salsa a zdá se mi, že kvalita Rako není valná (nasáká vodu, nedokonalý tisk - vady, různé rozměry stejných obkladů…).
Co Vy na to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
7.4.15 08:30

Za mě Selection. Líbí se mi víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.4.15 08:38

Mě se taky líbí víc to druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.4.15 08:47

Víc se mi líbí varianta č.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
7.4.15 08:48
@mexxx píše:
Víc se mi líbí varianta č.2

Díky, taky si to myslím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
7.4.15 09:00

Za me ani jedno. Mam koupelnu v bilem a sedo-hnedem lesku a nikdy vic bych do toho nesla. Bila je v pohode, ale ta tmava je na udrzbu doslova strasna, fakt toho lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
7.4.15 11:06
@Bibi82 píše:
Za me ani jedno. Mam koupelnu v bilem a sedo-hnedem lesku a nikdy vic bych do toho nesla. Bila je v pohode, ale ta tmava je na udrzbu doslova strasna, fakt toho lituju.

Jo, jenže ono je na údržbu těžký jak tmavý, tak světlý a nějaké barvy moc nechceme, takže už fakt nevím, co bychom dali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí