Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, prosim nejake tipy, kde bychom se mohli podivat na postylky a ne jen online? V okoli Moravskoslezky kraj+Polsko?
A nebo nejake doporuceni na postylku? Moje predstava byla postylka k nasi posteli, ale ty, co jsou primo pristavne, tak se mi zdaji male. Chtela bych “klasicky” rozmer 120×60. Ale aby de bud dala cela bocnice dat pryc a melo by to nekolik poloh a nebo aspon dat stahnout bocnici, ale zas tak at je to pod urovni matrace - at mezi moji matraci a postylkou neni zadna pricka.
Nebo mate prosim nejake jine tipy/zkusenosti s postylkami?
Jinak neco jsem nasla, ale 10 tisic za postylku mi prijde trochu moc a nejsem si jista, jestli se to tedy vubec vyplati.
Dekuji
Nevyplatí. Popravdě, já jsem koupila v bazárku za tisícovku dubovou postýlku se stahovací bočnicí, tu jsem dala pryč a měla postýlku jako přístavnou. Po šesti letech a dvou dětech jsem ji zase za tisícovku prodala. Za mě je nová postýlka zbytečnost.
Já jsem měla postýlku po sobě, první dcera v ní občas spala, pak už ne a druhá dcera měla chvíli košík s monitorem jako nedonošená a postupně jsem zrušila i to a postýlka je dál na půdě…starší má skoro 6 let a teprve možná půjde spát do pokoje, chystáme ji novou postel 120×200…tak uvidíme…
@Janli píše: Více
někdo ty nové musí kupovat abychom my mohli kupovat na bazárcích
![]()
Já jsem koupila Ikeu, bočnici jsme nedali. Má tuším dírky na dvě pozice a přítel byl připravený vyvrtat další dírky tak, aby matračky byly ve stejné rovině. Nakonec to nebylo třeba, seděla nám perfektně ta pozice z výroby. IKEA slibuje i zpětný odkup, tak uvidíme.
Já jsem u obyčejné postýlky sundala jednu bočnici a pomocí truhlářských svorek jsem jí připevnila k naší posteli. Pozor - je potřeba mezi ně dát něco měkkého, aby se nepoškodil povrch postele.