Smysluplný kolotoč nad postýlku

316
22.6.25 06:41

Smysluplný kolotoč nad postýlku

Ahoj, dívala jsem se na internet na kolotoče nad postýlku a nenašla jsem žádný, který by mi dával smysl. Dají se někde pořídit kolotoče s tvary/postavičkami orientovanými k miminku v postýlce a ne ke všem kolemjdoucím?

Jsem ve fázi, kdy zvažuju, že si prostě udělám nějaký vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
298
22.6.25 07:14

První dceru to nebavilo a druhá měla jen chvíli pojízdný košík s monitorem a následně jsme zrušili i ten…to máš lepší je dát pod hrazdu, kde si můžou zvedat ruce a nohy a snažit se o pohyb…naštěstí byl vypůjčený a šel vrátit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
22.6.25 07:19

V Ikei mají postavičky a tvary otočeny k miminku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.6.25 09:38

@Furzhilda Dětské kolotoče by se dětem neměly dávat, rozptyluje to pozornost, nenaučí se být samy se sebou. Můžou si hrát s rukama nebo koukat na okolí postýlky a tak. Je to vlastně první krok k tomu, jak dětem narušovat soustředění a schopnost zabavit se samy (další kroky jsou např. neustálé vymýšlení programu pro děti, zahrnování hromadami hraček, zabavování mobilem/tabletem atd.)
Narazila jsem na to v nějaké knížce jako na doporučení, ale ani mě to tehdy nepřekvapilo, protože mi to už tehdy dávalo naprostý smysl žádný kolotoč nepořizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6916
22.6.25 10:10

Žádný, za mě nesmysl. Když už, dítě koukalo na nějaké obrázky.. Pak už bylo větší a mělo jiných milion vjemů a zájmů. Navíc v noci se u nás spí, je tma, i přes den jsem se snažila dělat co největší šero. Před spaním jsem zpívala. později četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15548
22.6.25 10:30

Smysluplný kolotoč neexistuje. Je to totální kravina. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16354
22.6.25 10:34
@Šmoulice píše: Více

Moje řeč, nikdy jsem nepochopila smysl toho. Jedině, že to třeba hraje, ale na to jsou lepší věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
22.6.25 11:43

Když byla dcera mimčo, tak kolotoč většinu času ignorovala. Ale byl u ní každou chvíli kočičák, tak měla rozptýlení u něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí