Výběr sedačky do obývacího pokoje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
30.7.12 20:20

výběr sedačky do obývacího pokoje

Holky, neporadíte mi prosím:-) přestěhovali jsme se do nového domečku, ale finance jak to tak bývá jsou už napjaté… nemáte někdo nějaký typ na pěknou sedačku do obývacího pokoje? dívala jsme se na sedačky Phase jsou moc pěkné přesně takovou nějakou bych si představovala, ale vychází kolem 40 000 a to už je na náš rozpočet hodně:-( nemáte někdo nějaký typ moooc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
30.7.12 20:28

Co Ikea?

nebo jestli mas nejakou vyhlidnutou a je drazsi, ale proste se perfektne hodi, tak bych na ni setrila a nedalala kompromis, proste budete bez sedacky.

my kompromis udelali a ted mame furt jednoduchou a nevime co s ni, a potrebujeme lepsi a rozkladaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
30.7.12 20:56

Podívej se na sedačky v kika..jsou tam krásné..já mám třeba úplně novou za pět tisíc, rozkladací, rohovou..jsem spokojená, ale věděla jsem, že si ji beru tak na tři čtyři roky jelikož se budu stěhovat do většího, ale jsou tam i hezčí lepší a propracovanější..měla jsem předtím z ikei, ale spokojená jsem nebyla, hodně rychle se roztrhl šev a byla vidět molitanová výplň..a k tomu mi příjdou z ikei všechny stejné..ale jinak na ikeu nedám dopustit..nebo se ti můžou líbit i ze sconto nábytek..jsou fajn, ale počítej, že za pět let novou-otci se propadla.ale šlo jen o příčku takže oprava reálná. Určitě nekupuj z orfy, drahé a polské(sconto je myslím taky polák), kamarád tam dělá a rozhodně nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
30.7.12 21:06

My si pořídili krásnou sedačkou, cena je fuk. Máme mimčo a já furt řeším, aby na ni neslintal, aby nevylil, neomatlal od jogurtu. Sousedi prozíravě koupili úplně levnou, s tím, že se o ni nemusí tak obávat, až děti odrostou, tak si pořídí pěknou.

Příspěvek upraven 26.04.16 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
30.7.12 21:13

Nedá mi to a musím napsat. Nedávno jsme kupovali novou a už teď vím, že bychom se rozhodli jinak.
V sedačkách Phase jsme taky byli a vybrali bychom si, ale ty ceny. Nakonec jsme si koupili u nás ve městě, kde bydlíme, je to český výrobce, jméno nepamatuju. Ale kupovali jsme si ji z letáku a to byla ta chyba. Když přišla a my ji postavili, tak jsem to obrečela. Teď už je to lepší, upravili jsme koberec, koupili rolety, ušila jsem polštáře a ubrus ze stejné látky a už je to mnohem lepší. Je pohodlná, určitě bude kvalitní, ale asi bychom byli šťastnější za tu, co byla o cca. o 5tisíc dražší.
Jinak máme roční dceru a kočku, takže jsme byli výběrem malinko omezenější, ale vybrat se dá.
A vybírali jsme ji tak, že jsme nechtěli nic polského, chtěli jsme českého výrobce a co se pohodlí týče, vybrali jsme určitě dobře.
Jinak, na ikeu nedám dopustit, ale sedačky se nám tam jednak nelíbily a jednak to není asi moc kvalitní. Tam jde o výplň a hlavně o tu konstrukci, která u těch levnějších sedaček bývá z méně kvalitního dřeva.
Za mě, vyber si tu, co se ti líbí a jestli je to ta Phase, tak našetři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
30.7.12 21:13

Nedá mi to a musím napsat. Nedávno jsme kupovali novou a už teď vím, že bychom se rozhodli jinak.
V sedačkách Phase jsme taky byli a vybrali bychom si, ale ty ceny. Nakonec jsme si koupili u nás ve městě, kde bydlíme, je to český výrobce, jméno nepamatuju. Ale kupovali jsme si ji z letáku a to byla ta chyba. Když přišla a my ji postavili, tak jsem to obrečela. Teď už je to lepší, upravili jsme koberec, koupili rolety, ušila jsem polštáře a ubrus ze stejné látky a už je to mnohem lepší. Je pohodlná, určitě bude kvalitní, ale asi bychom byli šťastnější za tu, co byla o cca. o 5tisíc dražší.
Jinak máme roční dceru a kočku, takže jsme byli výběrem malinko omezenější, ale vybrat se dá.
A vybírali jsme ji tak, že jsme nechtěli nic polského, chtěli jsme českého výrobce a co se pohodlí týče, vybrali jsme určitě dobře.
Jinak, na ikeu nedám dopustit, ale sedačky se nám tam jednak nelíbily a jednak to není asi moc kvalitní. Tam jde o výplň a hlavně o tu konstrukci, která u těch levnějších sedaček bývá z méně kvalitního dřeva.
Za mě, vyber si tu, co se ti líbí a jestli je to ta Phase, tak našetři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.7.12 21:27

Dám jednu radu ohledně sedaček. Koupili jsme ze Sconta, značku ani výrobce nevím, jenom vím že je z německa. Má zvedací područky bílá lůže, byla tam dost dlouho vystavená a my se do ní zamilovali. Krásně měkká, pohodlná a hlavně krásná, máme sestavu 2× 2,5 sedák + jeden čtverhraný a jeden obdelníkový bobík, bílá umělá kůže. Cena byla kolem 60tis. a v akční víkend byla o 30% levnější. Přivezli jsme jí domů, já na ní hupsla a narazila jsem si řiť. Je ukrutně tvrdá a v tom spočívá moje rada, pokud zkoušíte tvrdost sedačky tak berte v podtaz to, že ty vystavené jsou prosezené a tudíž měkčí než tu co koupíte vy :lol: Každého to asi napadne, ale nás to netrklo. Ted už jí máme tři roky a at dělám co dělám (skáču na ní, spala jsem na ní po porodu, spí na ní pes)a je pořád tvrdá, vím že to asi značí kvalitu, ale není to moc pohodlné. Pořád doufám, že ji změkčí dítě, až na ní bude blbnout. Jinak matroš se super čistí vanišem a kdyby kocour nebyl debil :mrgreen:, tak ani neni moc zničená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
30.7.12 21:53

Zkus se podívat sem, jestli by sis nevybrala http://aukro.cz/…ing/user.php?… , dávám tento odkaz, protože jsme od této firmy sedací soupravu koupili, stála 32000,– a jsme max. spokojeni a to nejen s kvalitou zboží, ale i s komunikací, dovozem, ochotou vynést sedací soupravu až do bytu (bydlíme ve 4patře a sedačku museli vynést po schodišti), navíc byla opravdu precizně zabalená a ve skutečnosti hezčí než na obrázku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
30.7.12 22:22

IKEA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
30.7.12 22:33

Děkuji moc za názory a odkaz mrknu! Máte asi pravdu, že je lepší našetřit, ale kdy to bude?:-) Začne se řešit venek, plot atd a sedačka bude tak za 5 let:-))) ach jo chtělo by to vyhrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný