Co za internet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jančakecalka
29.7.12 19:32

Co za internet?

Zdravím.
Potřebovala bych poradit jaký vybrat internet.
Nyní máme cca tři roky od O2,ale je to poslední dobou na prd.Je to líný a navíc se nemůžu pokaždý někam dostat na adresu a nebo nejdou odesílat emaily. Platíme za to 750,– měsíčně a je to děs a tak bychom to rádi změnili. Tento máme 8 giga nebo jak se to jmenuje-moc tomu nerozumím.
Děkuji za vaše typy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
29.7.12 19:39

My máme už léta net přes kabelovku a chválím - rychlost, spolehlivost, výpadky fakt minimální. Ale musí holt být možnost toho kabelu, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
29.7.12 19:42

Já si teda na O2 nemůžu stěžovat, nám to běhá krásně :nevim:
Jinak stačí zavolat na rušení smluv, že máte lepší nabídku připojení - nechají to pak na rok za 500 měsíčně a každoročně to jde prý obnovovat, alespoň paní mi tam říkala, že na to máme jako stálí zákazníci právo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
29.7.12 19:42

@Machalka Ahoj,děkuji za příspěvek. Kabelovku nemáme a ani o jejím pořízení nijak neuvažujeme, my bychom to stejně ani nevyužili. Takže pořizovat jí jen kvůli netu mi příde zbytečný, škoda, no, dík :mavam:

• Citovat
  • Upravit
337
29.7.12 19:44

Až budeš volat do O2 a budeš to chtít zrušit, tak se určitě dostaneš na o dost nižší cenu. My teď platíme 400,– Jestli přece jen to zrušit, hledala bych nějakýho menšího poskytovatele v místě bydliště, bývají levnější s vyšší rychlostí. Rodiče mají od UPC vyšší rychlost tedy, ale připadá mi, že to dost vypadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
29.7.12 19:44

@Jitulinek26 Zdravím,no, manžel už tam asi před měsícem volal, ale nic takového mu neřekli, že by to dali za 500,–Asi tam byla zrovna operátorka, která to nechtěla řešit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
29.7.12 19:48

@kklarysek Ahoj,no, my už měli vybranýho poskytovatele netu tady u nás, ale známí nám to zase rozmluvil, že prý je to ještě horší, než to O2,takže já fakt nevim, co teda vybrat, ale asi fakt nějakého menšího poskytovatele, než ty mezinárodní.

• Citovat
  • Upravit
12127
29.7.12 19:49

@Jančakecalka a odkudpak jsi? Jak píše Kklarysek, hledala bych něco v místě bydliště. Já jsem z Českých Budějovic a mám místní starnet za 250kč měsíčně a bezproblémový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
29.7.12 19:51

Taky máme s „kabelovkou“ za 400,–, neomezená rychlost (dle vytíženosti, ale i když je špička, tak jde na běžné užití rychle, jen to není na stahování filmů) káblík na tv jsme jeste nepoužili :mrgreen: zkus zjistit jestli máte možnost a za jakých podmínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
29.7.12 19:51

My, když volali o zrušení, tak tam byla jedna operátorka taky strašně příjemná a hned nás přepojila na technika, který nám to měl zrušit :-D Už jsme se lekli, jelikož jinou možnost internetu tu nemáme :-D no pan technik, nám nakonec dal slevu. A 400,– platíme jelikož užíváme jejich 3 služby. O2 je sice dost stabilní, skoro bez výpadků, ale ta rychlost 8Mb je strašná a ještě za ty prachy. Tak nízkou rychlost nenabízí snad nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
29.7.12 19:53

@Jančakecalka já tam volala dokonce 3×, zkoušela jsem to i po dobrým, jestli by teda neměli lepší nabídku, ale neměli, vždycky mě akorát vytočili do ruda :cert:.
Chce to vážně přímo na rušení smluv a prostě se dožadovat zrušení smlouvy, žádný diskuze s nima. Prý i když to nenabídnou hned, že se určitě ozvou s nižší nabídkou, než skončí ta měsíční výpovědní lhůta. Ale mně se paní ptala hned, z jakýho důvodu to chci zrušit, já na to, že mám lepší nabídku a ona hned sama, že když mi nabídnou nižší cenu, tak jestli u nich zůstanu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
29.7.12 19:57

Opravdu to chce říct, že to zrušíte. Pomůže si i vymyslet, že můžete mít od jinýho operátora lepší nabídku. My platíme o dost níž, než je ceníková cena. Ale teda museli jsme se upsat nově na 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
29.7.12 20:04

@kklarysek já se to taky bála zrušit „natvrdo“. Od O2 využívám ADSL, mobilní tarif, mobilní internet a internet v mobilu, takže na všem je nějaká ta sleva a sumasumárum když jsem koukala ke konkurenci, tak by mi to nabídli přeci jen za víc :oops:.
I když… když jsem odcházela od T-Mobilu, tak mi taky nabízeli hory doly :mrgreen:. Oni to umí zlevnit asi všichni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
29.7.12 20:10

… záleží na regionu, my máme 10 (nevím čeho) za 200 měsíčně, do minulého měsíce jsme měli za 200 Kč měsíčně jen 8 (stejných jednotek). ;)
Zkus nějakou regionální síť, bývají spolehlivé a rychlé. A samozřejmě bez omezení dat. Až se mi nechce věřit, že by někdo chtěl osm stovek za 8 (nevím čeho). Vyděrači :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.7.12 20:11

Ahojky taky máme starnet :-DDDD a první 3m připojení máme za 95kč a pak 250,– za měsíc a zatím žádný problém. Taky jsem chtěla od O2 ale jako ta cena se mi zdála šílená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný