Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme už léta net přes kabelovku a chválím - rychlost, spolehlivost, výpadky fakt minimální. Ale musí holt být možnost toho kabelu, no ![]()
Já si teda na O2 nemůžu stěžovat, nám to běhá krásně ![]()
Jinak stačí zavolat na rušení smluv, že máte lepší nabídku připojení - nechají to pak na rok za 500 měsíčně a každoročně to jde prý obnovovat, alespoň paní mi tam říkala, že na to máme jako stálí zákazníci právo ![]()
@Machalka Ahoj,děkuji za příspěvek. Kabelovku nemáme a ani o jejím pořízení nijak neuvažujeme, my bychom to stejně ani nevyužili. Takže pořizovat jí jen kvůli netu mi příde zbytečný, škoda, no, dík ![]()
Až budeš volat do O2 a budeš to chtít zrušit, tak se určitě dostaneš na o dost nižší cenu. My teď platíme 400,– Jestli přece jen to zrušit, hledala bych nějakýho menšího poskytovatele v místě bydliště, bývají levnější s vyšší rychlostí. Rodiče mají od UPC vyšší rychlost tedy, ale připadá mi, že to dost vypadává.
@Jitulinek26 Zdravím,no, manžel už tam asi před měsícem volal, ale nic takového mu neřekli, že by to dali za 500,–Asi tam byla zrovna operátorka, která to nechtěla řešit. ![]()
@kklarysek Ahoj,no, my už měli vybranýho poskytovatele netu tady u nás, ale známí nám to zase rozmluvil, že prý je to ještě horší, než to O2,takže já fakt nevim, co teda vybrat, ale asi fakt nějakého menšího poskytovatele, než ty mezinárodní.
@Jančakecalka a odkudpak jsi? Jak píše Kklarysek, hledala bych něco v místě bydliště. Já jsem z Českých Budějovic a mám místní starnet za 250kč měsíčně a bezproblémový ![]()
Taky máme s „kabelovkou“ za 400,–, neomezená rychlost (dle vytíženosti, ale i když je špička, tak jde na běžné užití rychle, jen to není na stahování filmů) káblík na tv jsme jeste nepoužili
zkus zjistit jestli máte možnost a za jakých podmínek
My, když volali o zrušení, tak tam byla jedna operátorka taky strašně příjemná a hned nás přepojila na technika, který nám to měl zrušit
Už jsme se lekli, jelikož jinou možnost internetu tu nemáme
no pan technik, nám nakonec dal slevu. A 400,– platíme jelikož užíváme jejich 3 služby. O2 je sice dost stabilní, skoro bez výpadků, ale ta rychlost 8Mb je strašná a ještě za ty prachy. Tak nízkou rychlost nenabízí snad nikdo.
@Jančakecalka já tam volala dokonce 3×, zkoušela jsem to i po dobrým, jestli by teda neměli lepší nabídku, ale neměli, vždycky mě akorát vytočili do ruda
.
Chce to vážně přímo na rušení smluv a prostě se dožadovat zrušení smlouvy, žádný diskuze s nima. Prý i když to nenabídnou hned, že se určitě ozvou s nižší nabídkou, než skončí ta měsíční výpovědní lhůta. Ale mně se paní ptala hned, z jakýho důvodu to chci zrušit, já na to, že mám lepší nabídku a ona hned sama, že když mi nabídnou nižší cenu, tak jestli u nich zůstanu ![]()
Opravdu to chce říct, že to zrušíte. Pomůže si i vymyslet, že můžete mít od jinýho operátora lepší nabídku. My platíme o dost níž, než je ceníková cena. Ale teda museli jsme se upsat nově na 2 roky.
@kklarysek já se to taky bála zrušit „natvrdo“. Od O2 využívám ADSL, mobilní tarif, mobilní internet a internet v mobilu, takže na všem je nějaká ta sleva a sumasumárum když jsem koukala ke konkurenci, tak by mi to nabídli přeci jen za víc
.
I když… když jsem odcházela od T-Mobilu, tak mi taky nabízeli hory doly
. Oni to umí zlevnit asi všichni ![]()
… záleží na regionu, my máme 10 (nevím čeho) za 200 měsíčně, do minulého měsíce jsme měli za 200 Kč měsíčně jen 8 (stejných jednotek). ![]()
Zkus nějakou regionální síť, bývají spolehlivé a rychlé. A samozřejmě bez omezení dat. Až se mi nechce věřit, že by někdo chtěl osm stovek za 8 (nevím čeho). Vyděrači
![]()
Ahojky taky máme starnet
a první 3m připojení máme za 95kč a pak 250,– za měsíc a zatím žádný problém. Taky jsem chtěla od O2 ale jako ta cena se mi zdála šílená!!!
Zdravím.
Potřebovala bych poradit jaký vybrat internet.
Nyní máme cca tři roky od O2,ale je to poslední dobou na prd.Je to líný a navíc se nemůžu pokaždý někam dostat na adresu a nebo nejdou odesílat emaily. Platíme za to 750,– měsíčně a je to děs a tak bychom to rádi změnili. Tento máme 8 giga nebo jak se to jmenuje-moc tomu nerozumím.
Děkuji za vaše typy.