Jak na smůlu ve vlasech?

1069
28.7.12 11:19

Jak na smůlu ve vlasech?

Ahoj. Nemáte, prosím, někdo radu, jak na smůlu ve vlasech? Dcera má dlouhé vlasy a má opravdu hodně velkou část pokapanou smůlou a nejde to vyčesat ani vymýt šampónem. Stříhat chci až v krajním případě. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
28.7.12 11:21

Ze psa to tu někdo sundával mastným - sádlo, olej… tak bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
28.7.12 11:28

A co zkusit naledovat já tak sundávám žvykačky z oblečení, smůla by šla možná taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.7.12 11:50

Ahoj mě se zamotaly mé dlouhé vlasy do mucholapky a to dost, sundala sem to obyčejným mýdlem a pak sem na vlasy nanaesla masku na vlasy…a do dobrý, vymývala sem to asi hodinu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.7.12 12:30

Urcite olejem, tohle se stalo jednou jedne dlouhovlase holcicce na tabore, vyzadali jsme si olej z kuchyne, nalili na vlasy, promnuli, snad procesali a umyli. Slo to dolu a nic se strihat nemuselo. Taky toho nemala malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
28.7.12 12:40

Na smulu urcite mastnym, drzim pesti, at to date dolu a krasne dlouhe vlasy se nemusi strihat, to by byla skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
28.7.12 12:58

Ženy, díky za rady :mrgreen: Zkusila jsem pro jistotu více věcí. Namastila pořádně sádlem, nechala působit, pak umyla tekutým i normálním mýdlem a pak pánským šampónem, aby šla dolů i ta mastnota a zatím to vypadá dobře, tak uvidím, až jí vlasy uschnou. Kdyžtak to zopakuju. Moc díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka smile
28.8.12 18:13

Mucholapka ve vlasech....

Tak jsem si před chvilkou chytla dlouhý vlasy do mucholapky… Pomohlo dvojité promytí jarem, pak jedno promnutí olejem a znovu jar… Na tohle by měli psát na krabičku první pomoc :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný