Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Nemáte, prosím, někdo radu, jak na smůlu ve vlasech? Dcera má dlouhé vlasy a má opravdu hodně velkou část pokapanou smůlou a nejde to vyčesat ani vymýt šampónem. Stříhat chci až v krajním případě. Díky.
Ze psa to tu někdo sundával mastným - sádlo, olej… tak bych zkusila.
A co zkusit naledovat já tak sundávám žvykačky z oblečení, smůla by šla možná taky
Ahoj mě se zamotaly mé dlouhé vlasy do mucholapky a to dost, sundala sem to obyčejným mýdlem a pak sem na vlasy nanaesla masku na vlasy…a do dobrý, vymývala sem to asi hodinu ![]()
Urcite olejem, tohle se stalo jednou jedne dlouhovlase holcicce na tabore, vyzadali jsme si olej z kuchyne, nalili na vlasy, promnuli, snad procesali a umyli. Slo to dolu a nic se strihat nemuselo. Taky toho nemala malo.
Na smulu urcite mastnym, drzim pesti, at to date dolu a krasne dlouhe vlasy se nemusi strihat, to by byla skoda.
Ženy, díky za rady
Zkusila jsem pro jistotu více věcí. Namastila pořádně sádlem, nechala působit, pak umyla tekutým i normálním mýdlem a pak pánským šampónem, aby šla dolů i ta mastnota a zatím to vypadá dobře, tak uvidím, až jí vlasy uschnou. Kdyžtak to zopakuju. Moc díky ![]()
Tak jsem si před chvilkou chytla dlouhý vlasy do mucholapky… Pomohlo dvojité promytí jarem, pak jedno promnutí olejem a znovu jar… Na tohle by měli psát na krabičku první pomoc ![]()