Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě si zkus najít poskytovatele na facebooku a přečti si, co tam ostatní píšou. Jestli si stěžují a jak moc.
@petula.bir píše:
Ahojky taky máme starneta první 3m připojení máme za 95kč a pak 250,– za měsíc a zatím žádný problém. Taky jsem chtěla od O2 ale jako ta cena se mi zdála šílená!!!
nazdárek
taky jsem měli první tři měsíce nějakou slevu, ale už ho máme nějakej pátek
No vlastně skoro 3 roky a jestli byly za celou dobu 2 výpadky a to vždy krátkodobý, třeba hodinu, fakt spokojenost ![]()
@Blešík
My ho máme asi taky něco okolo 3.let ale jak jsem se stěhovali tak se to rušilo a zase jsem se k nim vrátila - jak píšeš žádnej výpadek ani nic jinýho
prostě
![]()
@petula.bir píše:
@Blešík
My ho máme asi taky něco okolo 3.let ale jak jsem se stěhovali tak se to rušilo a zase jsem se k nim vrátila - jak píšeš žádnej výpadek ani nic jinýhoprostě
![]()
![]()
![]()
Holky a ten starnet je po cele ČR? plati se za pripojeni, nebo za nejaky ten pristroj? kolik? ![]()
@Jančakecalka Kabelovka nabízí i čistě síťové tarify. Ale obvykle bývá nejlevnější nějaký místní poskytovatel pevného internetu. Ale dost záleží, kde bydlíš. Někde je prostě k mání jen O2 a nějaké mikrovlny ![]()
@blorchi píše:
Holky a ten starnet je po cele ČR? plati se za pripojeni, nebo za nejaky ten pristroj? kolik?
ty já si ti myslím, že jen Budějce, ale jistá si nejsem. Nic jsme za instalaci neplatili, ale je fakt, že bydlím v činžáku a už tu byla ta krabička instalovaná
jen nějakej pakatel za kabel, který nám do bytu dotáhnul instalatér, ale to bylo do stovky ![]()
@kklarysek píše:
My, když volali o zrušení, tak tam byla jedna operátorka taky strašně příjemná a hned nás přepojila na technika, který nám to měl zrušitUž jsme se lekli, jelikož jinou možnost internetu tu nemáme
no pan technik, nám nakonec dal slevu. A 400,– platíme jelikož užíváme jejich 3 služby. O2 je sice dost stabilní, skoro bez výpadků, ale ta rychlost 8Mb je strašná a ještě za ty prachy. Tak nízkou rychlost nenabízí snad nikdo.
8M -tu snad nenabízí ani O2 - teď je 16 a 25 Mb. ![]()
@A-lexa Máš pravdu, jsem se koukala na jejich ceník, mají 4Mb, 16Mb a 25Mb. Nicméně, my máme 8Mb, který nám jdou 6. A těch 25Mb je jen na pár místech v ČR.
Ještě když půjdete na jejich stránky O2.cz dáte internet, internet na doma. Tak na pravé straně, je ověřit rychlost. Tak nám vyšlo, že zde je internet Optimal, který jde 6Mb.
Platíme za to 400,– se samýma slevama a to se mi zda opravdu hodně. http://www.o2.cz/…nternet.html
Doporučuju nějakou místní síť. Většinou má výborné pokrytí a cenu.
@Jančakecalka píše:
@Blešík Jsem z Jablonce
aj, tak to neporadím, třeba se tu najde nějaká Jablončanda ![]()
Starnet je po jižních čechách pokrytí Starnet. My jsme na malé vesnici u Týna nad Vltavou a taky frčíme 16Mbps za 250kč/měs a naprostá spokojenost. Ne že by nebyl občas nějaký výpadek (tak jednou měsíčně na jednu dvě hoďky - u nás je to vidět hned protože počítač běží cca 18 hod denně
), ale rychlost, reakce zákaznické linky a v neposlední řadě cena jsou vynikající
@kklarysek píše:
@A-lexa Máš pravdu, jsem se koukala na jejich ceník, mají 4Mb, 16Mb a 25Mb. Nicméně, my máme 8Mb, který nám jdou 6. A těch 25Mb je jen na pár místech v ČR.
Souhlas - 25Mb není zatím tak rozšířené (zastaralé ústředny) a také záleží jak daleko jste od ústředny. ![]()