Co za internet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
29.7.12 20:12

Ještě si zkus najít poskytovatele na facebooku a přečti si, co tam ostatní píšou. Jestli si stěžují a jak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.7.12 20:17
@petula.bir píše:
Ahojky taky máme starnet :-DDDD a první 3m připojení máme za 95kč a pak 250,– za měsíc a zatím žádný problém. Taky jsem chtěla od O2 ale jako ta cena se mi zdála šílená!!!

nazdárek :mrgreen: taky jsem měli první tři měsíce nějakou slevu, ale už ho máme nějakej pátek :pankac: No vlastně skoro 3 roky a jestli byly za celou dobu 2 výpadky a to vždy krátkodobý, třeba hodinu, fakt spokojenost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.7.12 20:19

@Blešík
My ho máme asi taky něco okolo 3.let ale jak jsem se stěhovali tak se to rušilo a zase jsem se k nim vrátila - jak píšeš žádnej výpadek ani nic jinýho :-D prostě :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
29.7.12 20:32
@petula.bir píše:
@Blešík
My ho máme asi taky něco okolo 3.let ale jak jsem se stěhovali tak se to rušilo a zase jsem se k nim vrátila - jak píšeš žádnej výpadek ani nic jinýho :-D prostě :palec: :palec: :palec: :palec:

Holky a ten starnet je po cele ČR? plati se za pripojeni, nebo za nejaky ten pristroj? kolik? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15051
29.7.12 20:51

Bydlíš jinde, tak nepomůžu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.7.12 20:54

@Jančakecalka Kabelovka nabízí i čistě síťové tarify. Ale obvykle bývá nejlevnější nějaký místní poskytovatel pevného internetu. Ale dost záleží, kde bydlíš. Někde je prostě k mání jen O2 a nějaké mikrovlny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.7.12 21:24
@blorchi píše:
Holky a ten starnet je po cele ČR? plati se za pripojeni, nebo za nejaky ten pristroj? kolik? :kytka:

ty já si ti myslím, že jen Budějce, ale jistá si nejsem. Nic jsme za instalaci neplatili, ale je fakt, že bydlím v činžáku a už tu byla ta krabička instalovaná :nevim: jen nějakej pakatel za kabel, který nám do bytu dotáhnul instalatér, ale to bylo do stovky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
30.7.12 00:02
@kklarysek píše:
My, když volali o zrušení, tak tam byla jedna operátorka taky strašně příjemná a hned nás přepojila na technika, který nám to měl zrušit :-D Už jsme se lekli, jelikož jinou možnost internetu tu nemáme :-D no pan technik, nám nakonec dal slevu. A 400,– platíme jelikož užíváme jejich 3 služby. O2 je sice dost stabilní, skoro bez výpadků, ale ta rychlost 8Mb je strašná a ještě za ty prachy. Tak nízkou rychlost nenabízí snad nikdo.

8M -tu snad nenabízí ani O2 - teď je 16 a 25 Mb. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.7.12 08:19

@A-lexa Máš pravdu, jsem se koukala na jejich ceník, mají 4Mb, 16Mb a 25Mb. Nicméně, my máme 8Mb, který nám jdou 6. A těch 25Mb je jen na pár místech v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.7.12 08:26

Ještě když půjdete na jejich stránky O2.cz dáte internet, internet na doma. Tak na pravé straně, je ověřit rychlost. Tak nám vyšlo, že zde je internet Optimal, který jde 6Mb. :nevim: Platíme za to 400,– se samýma slevama a to se mi zda opravdu hodně. http://www.o2.cz/…nternet.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
30.7.12 09:38

Doporučuju nějakou místní síť. Většinou má výborné pokrytí a cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.7.12 15:16

@Blešík Jsem z Jablonce

• Citovat
  • Upravit
12127
30.7.12 15:18
@Jančakecalka píše:
@Blešík Jsem z Jablonce

aj, tak to neporadím, třeba se tu najde nějaká Jablončanda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.7.12 21:11

Starnet je po jižních čechách pokrytí Starnet. My jsme na malé vesnici u Týna nad Vltavou a taky frčíme 16Mbps za 250kč/měs a naprostá spokojenost. Ne že by nebyl občas nějaký výpadek (tak jednou měsíčně na jednu dvě hoďky - u nás je to vidět hned protože počítač běží cca 18 hod denně :oops: ), ale rychlost, reakce zákaznické linky a v neposlední řadě cena jsou vynikající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
30.7.12 23:04
@kklarysek píše:
@A-lexa Máš pravdu, jsem se koukala na jejich ceník, mají 4Mb, 16Mb a 25Mb. Nicméně, my máme 8Mb, který nám jdou 6. A těch 25Mb je jen na pár místech v ČR.

Souhlas - 25Mb není zatím tak rozšířené (zastaralé ústředny) a také záleží jak daleko jste od ústředny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný