Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vybíráme jméno pro kocourka a nemůžem se dohodnout, tak vás prosím o pomoc. Máme v předvýběru jména Barnabáš (Bárny, Barnabášek, Bárnýsek), Jonáš (Jonášek, Jonýsek) a nebo Oliver(Oliverek, Olí). Starší syn chce Barnabáška, ale pořád to neumí pořádně vyslovit a to jméno komolí (Barnabáš byl můj nápad, ale když to tak komolí), manžel chce Olího a já Jonáška. Pomůžete s výběrem ![]()
Příspěvek upraven 23.06.13 v 18:05
Jelikož mám ve svém okolí děti se jménem Jonáš a Oliver, volila bych Barnabáše. A upřímně, líbí se mi ze všech variant nejvíc.
Dala bych Barnabáška, syn mu zatím může říkat Bárny, nebo Bárnýsek, to není tak složité a časem se určitě naučí i toho Barnabáše…
Mmch… nádherný kocourek ![]()
@Kočislava píše:![]()
![]()
![]()
ovšem Pan Kočka je taky super
![]()
![]()
![]()
Viď? A vyká se mu.
Sousedi si asi musí myslet, že jsem magor, když večer volám: „Pane Kočka, kde jste?“ ![]()
@Bunny puella píše:
Jelikož mám ve svém okolí děti se jménem Jonáš a Oliver, volila bych Barnabáše. A upřímně, líbí se mi ze všech variant nejvíc.
Děkuji ![]()
@tterka píše:
Dala bych Barnabáška, syn mu zatím může říkat Bárny, nebo Bárnýsek, to není tak složité a časem se určitě naučí i toho Barnabáše…
Mmch… nádherný kocourek
Děkuji, Barnabášek bylo první jméno co nás napadlo
Pro kocourka si pojedem až v srpnu, ještě je miminko
Olivera určitě nééé, mám syna s tím jménem:)Dala bych Barnabáše, taky to jméno mám v užším výběru pokud se naše peršanka dočká kamaráda:)
@Kočislava děkuji kocourkovi je na fotce teprve 5 týdnů, tak než půjde k nám ještě naroste ![]()