Výbuch žárovky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61094
14.1.15 21:36

Tak koukam ze ty halogenky bouchaj nak casto :think: taky nam takhle bouchla nastesti byl malej jeste v brise :lol: aele postylku uz jsme meli i strepy byly i v ni.. a co se narodil tak jsme se naucili ho krejt nez rozsvitime:-) kdyz jsem doma sama s malym tak ho beru sebou na ruce-je mu 8mesicu a rozsvicim a kreju ho telem nebo ho ja kreju a pritel rozsviti:-) od ty doby se to zatim nestalo.. nasim uz nekolik zarovek prasklo-tech samych ale zadna takhle nebouchla tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.1.15 21:49

To je strasnne, mne minulej tyden vybuchla v ruce žehlička na vlasy vybila v celem bytě elektrinu, a až sem se lekla, naštěstí mě nekopla, nějak jsem ji stihla odhodid, ale byla jsem cela vyklepana kedže jsem v 37. týdnu co by se asi stalo miminu, kdyby mě kopla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.1.15 21:51
@Lenuscha_a píše:
To je strasnne, mne minulej tyden vybuchla v ruce žehlička na vlasy vybila v celem bytě elektrinu, a až sem se lekla, naštěstí mě nekopla, nějak jsem ji stihla odhodid, ale byla jsem cela vyklepana kedže jsem v 37. týdnu co by se asi stalo miminu, kdyby mě kopla :(

Pravdepodobne nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.1.15 21:53

@Kofolová no prej muže prave.. kolegyna rikala že když jeji mama ji čekala tak se ji to stalo, tak museli akutniho cisaře protože mimco nemelo ozvy na monitoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.1.15 21:55
@Lenuscha_a píše:
@Kofolová no prej muže prave.. kolegyna rikala že když jeji mama ji čekala tak se ji to stalo, tak museli akutniho cisaře protože mimco nemelo ozvy na monitoru

Prej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
14.1.15 23:24

@Hanka79 Byla na stropě v lustru IKEA se třemi objímkami na žárovky. Takže trojnásobná pravděpodobnost opakování. Asi vyměníme i lustr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.1.15 23:58

Stalo uz dvakrat, ale s obyc zarovkou a vzdycky mi tam zustala objimka.. elektrikarem nic nezkazis, me rekl, ze nic nenasel, ale ze jak se klasicky zarovky rusi, tak je flinkaji a praskaji, ale ze toto jeste neslysel, aby se rozletelo i sklo.. tak mi ji vymenil za LEDku, ta pry prasknout nemuze.. a vesela prihoda nakonec: ta druha zarovka mi prdla ctrnact dni pred porodem, uz jsem myslela, ze pojedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
15.1.15 00:07

Ty jo 8o
Hlavně, že se vám nic nestalo a že to nebouchlo a něco dříve když jste na tom gauči byli i s kojencem.
Co tu čtu, tak raději halogenové kupovat nikdy nebudu, naštěstí je ani nemáme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.1.15 00:14

Kdysi davno mi bouchla normalni zarovka, rosila jsem kytky a na horkou zarovku se dostala kapicka vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.1.15 05:24

tady jsou zachycené nebezpečné žárovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
15.1.15 05:55

Nám takto bouchla žárovka v koupelně, zrovna když jsem se chystala do práce. Rána jak z děla, naštěstí jsem si zrovna malovala horní linky a měla zavřené oko, jinak bych si ho asi vypichla, lekla jsem se jak prase. Pojistky to taky tenkrát vyhodilo a navíc máme fleky na zdi, takové jakoby mastné kapky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
15.1.15 08:35

U nás to taky nebyla halogenka, ale tenhle typ (firmu už si nepamatuju) http://www.zarovky.cz/…0v-nr63-30d/ Kdyby to bylo rozpálený a pak prasklo, asi bych to přičítala vlhkosti v koupelně, ale ona bouchla okamžitě po rozsvícení, to se ani zahřát nestihla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61094
15.1.15 08:50

Tak tu nasi zarovku jsem v tom seznamu nenasla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
15.1.15 16:23

Taky nám bouchla halogena, všechny sem vyměnila za LED a je pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.1.15 13:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat