Vyčnívající podprsenka

2398
7.1.12 21:46

vyčnívající podprsenka

Holky, prosím o radu.
Příští týden máme jít na ples, mám krásné šaty na širší ramínka s velkým výstřihem, ale bohužel mi z nich občas vykoukne podprsenka. Nevíte, zda se neprodává nějaká lepící páska, kterou bych šaty k podprsence přilepila. A pokud prodává, zda opravdu drží.
Ještě mě napadlo šaty k podprsence přišít,ale sama to nezvládnu a manželovi v tomto moc nevěřím (ne že by mě píchnul,ale aby to bylo pěkné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
7.1.12 21:50

Já použila obyč špendlík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.1.12 21:51

našij si na šaty zespodu poutko, z jedné strany patent a podprsenku tam zahákni.
a jukni sem: http://modnipeklo.cz/…-pomocnicku/

je tam i odkaz na ty poutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.1.12 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
7.1.12 21:53

Nebo oboustranou lepící pásku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.1.12 21:56

Díky za radu, ale asi jsem se nevyjádřila úplně přesně - mě vykukuje podprsenka ve předu, ve výstřihu, ne ramínka. Ale ten špendlík (nejspíš zavírací) by mohl posloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
7.1.12 21:59

Taky mi to čouhalo vpředu, tak jsem to prostě přišpendlila a bylo. Jen jsem dávala bacha, aby špička končila venku, aby mě nepopíchala a bylo to, žádný větší problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.1.12 22:03

Pro odlehčení … manža mi říká,že je to v poho, že je to sexy - ale já bych se v tom sexy opravdu necítila, spíš lacině :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.1.12 22:15

jo aha, nechtělo by to spíš jinou podprsenku? to že to přišiješ tak riskuješ, že se to bude krčit jinde. Jak moc kouká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
7.1.12 22:20

Jednou jsem zkusila podprsenku k šatům přišpendlit a nedopadlo to moc slavně. Jak jsem křepčila na parketu, špendlík se otevřel a já si toho nevšimla. Teda všimla, ale až po čase, co mě začalo cosi píchat a škrábat. Pak už dlouho nedržel, otvíral se. Podpsenku jsem k nim přišila pár stehama a bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
7.1.12 22:21

Myslím, že je to výtečná příležitost k nákupu nové podprdy!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.1.12 22:27

:-(, nejsem nahoře moc obdažená a koupit si na sebe podprdu,aby to vypadalo,že tam „něco“ je, je umění. Mám užasnou, perfektní, jenže kupovaná v Lindexu, což je od nás 70km. Navíc tím,že tam „toho moc“ není, tak jsou i ty šaty nahoře volnější - ne moc. Ona nevykukuje pořád, ale musím si ji hlídat a upravovat, což je dost „trapná situace“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.1.12 22:28

Jo,a co je horší, tak mám jedno prso větší, druhé menší, takže zúžit šaty přes prsa není řešení, musela bych jen na jedné straně.
Nenavrhujte plastiku - do příštího týdne to nestihnu, navíc máme hypotéku na dalších 25let,a na plastiku z mateřské nenašetřím :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.1.12 22:33

Já si přišpendlovala košili mezi knoflíkama v místě, kde se rozevírala a byla vidět podprda:-) Takovým tím minizavíracím špendlíčkem hezky zevnitř, nic vidět nebylo. Asi bych to řešila podobně, jak už bylo navrženo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
7.1.12 22:35

Pod šaty (plesové, či večerní koktejlky) si podprsenku neberu :oops: Nenávidím to vykukování a stejně většinou mám ramínka špagetky nebo žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat