Znáte Bon Prix?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Znáte tento internetový obchod?
Ahojky,
má někdo osobní zkušenost s internetovým obchodem Bon Prix? Konkrétně se mi líbí některé šatičky (manža mi dal nějaké penízky k narozeninám
). Sice jsou tam komentáře, ale jak moc se jim dá věřit, že…
Díky, mějte se prima. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://modnipeklo.cz/…/07/bonprix/
Tady si přečti „návod“, jak tam nakupovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S_h_a_n_i_e píše:
Ahojky,má někdo osobní zkušenost s internetovým obchodem Bon Prix? Konkrétně se mi líbí některé šatičky (manža mi dal nějaké penízky k narozeninám
Díky, mějte se prima.). Sice jsou tam komentáře, ale jak moc se jim dá věřit, že…
Znám, některé oblečení je moc hezké a sedí, ale některé oblečení se neshoduje s obrázkem na netu. A taky pozor na velikosti. Mamka si objednala šaty ve své velikosti a přišly ji moc veliké, tak je reklamovala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MiskaM píše:S_h_a_n_i_e píše:Znám, některé oblečení je moc hezké a sedí, ale některé oblečení se neshoduje s obrázkem na netu. A taky pozor na velikosti. Mamka si objednala šaty ve své velikosti a přišly ji moc veliké, tak je reklamovala.
Ahojky,má někdo osobní zkušenost s internetovým obchodem Bon Prix? Konkrétně se mi líbí některé šatičky (manža mi dal nějaké penízky k narozeninám
Díky, mějte se prima.). Sice jsou tam komentáře, ale jak moc se jim dá věřit, že…
Takže je to spíš vabank, co. Bud se trefím, nebo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:
http://modnipeklo.cz/…/07/bonprix/
Tady si přečti „návod“, jak tam nakupovat![]()
Jo, super, díky, až teď jsem otevřela odkaz.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S_h_a_n_i_e píše:MiskaM píše:Takže je to spíš vabank, co. Bud se trefím, nebo ne…S_h_a_n_i_e píše:Znám, některé oblečení je moc hezké a sedí, ale některé oblečení se neshoduje s obrázkem na netu. A taky pozor na velikosti. Mamka si objednala šaty ve své velikosti a přišly ji moc veliké, tak je reklamovala.
Asi jo no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednala jsem si jednou a vše jsem bohužel vrátila..
Měla jsem asi 4 trika ( tuniky, halenky a podobně) a dvě podprsenky..
Z podprsenek se vyklubaly obr padáky - tak nevím zda jsem u toho nepřemýšlela, nebo to chce přepečlivé měření a zkoušení.
Trika přišla tak ,že dvě z toho nebyla mnou vybraná - takně ty by šli zpět tak jako tak..A zbytek se mi vůbec ,ale vůbec nelíbil..Potisk na trikách byl jak z utěrek, barvy příšerné..Celé to působilo hrozně nemoderně..
Asi je fakt ,že v mé velkosti 40 -42 to není líbivé až tak ,jako na vychrtlé modelce nafocené u moře.. ![]()
Ale chválím je ,že není problém zboží obratem vrátit - spolehlivě vracejí bez debat peníze - v tomto je to solventní obchod.
Naproti tomu objednávám pro starší dceru v Ottu a jsem spokojená jak s materiálem, tak barvami i velikostí..Zatím bez chybičky - trika, mikiny, rifle..Nic jsem nevracela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Objednala jsem si jednou a vše jsem bohužel vrátila..
Měla jsem asi 4 trika ( tuniky, halenky a podobně) a dvě podprsenky..
Z podprsenek se vyklubaly obr padáky - tak nevím zda jsem u toho nepřemýšlela, nebo to chce přepečlivé měření a zkoušení.
Trika přišla tak ,že dvě z toho nebyla mnou vybraná - takně ty by šli zpět tak jako tak..A zbytek se mi vůbec ,ale vůbec nelíbil..Potisk na trikách byl jak z utěrek, barvy příšerné..Celé to působilo hrozně nemoderně..
Asi je fakt ,že v mé velkosti 40 -42 to není líbivé až tak ,jako na vychrtlé modelce nafocené u moře..
Ale chválím je ,že není problém zboží obratem vrátit - spolehlivě vracejí bez debat peníze - v tomto je to solventní obchod.Naproti tomu objednávám pro starší dceru v Ottu a jsem spokojená jak s materiálem, tak barvami i velikostí..Zatím bez chybičky - trika, mikiny, rifle..Nic jsem nevracela.
Já právě nevím, zda do toho jít, ale zase .. kdyžtak to vrátím, no. Některé šatičky mají moc pěkné, ale co člověk pozná z fotky.
Všude radí o číslo mín. Normálně mam 38, ale teda do 36 bych se teda bála jít, nevim nevim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si občas objednávám věci z té kolekce Rainbow nebo jak se to přesně jmenuje,vždy tu nejmenší vel. 32-36 a vždycky mi přišly perfektní věci,stejné jako na obrázku,i material ok.A ségra si jednou objednala vel. 38 a bylo jí to moc veliký,i když je to její číslo odjakživa.
Příspěvek upraven 01.01.12 v 23:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych do toho nešla ![]()
Kolegyně si jednou objednala a byly to děsné hadry
Všechno vrátila. párkrát jsme si objednaly s kolegyněmi z toho obchodu, který už není a teď nevím název
a to bylo mnohem lepší a třeba šortky a trika co mám, tak kvalitní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě se nelíbil ani materiál, ale jak píší ostatní - je to zřejmě kus od kusu..
A je fakt, že poslat to můžeš zpět vždy - tak to zkus a uvidíš, zda to bude fungovat..A opravdu doporučuji menší velikost, mě přišly stany.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamak píše:
Já bych do toho nešlaKolegyně si jednou objednala a byly to děsné hadry
Všechno vrátila. párkrát jsme si objednaly s kolegyněmi z toho obchodu, který už není a teď nevím název
a to bylo mnohem lepší a třeba šortky a trika co mám, tak kvalitní
Nebylo to Quelle? Teďka se to myslim jmenuje www.halens.cz a taky jsme tam objednávali a super
tam to oblečení bylo kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MiskaM píše:kamak píše:Nebylo to Quelle? Teďka se to myslim jmenuje www.halens.cz a taky jsme tam objednávali a super
Super, mrknu tam taky na šatky. Normálně mě nakupování přes net nic neříká, ale některé ty šaty jsou nádherné.....asi jsem v sobě objevila novou úchylku…
To bude mít manžel radost… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MiskaM píše:kamak píše:Nebylo to Quelle? Teďka se to myslim jmenuje www.halens.cz a taky jsme tam objednávali a super
Ty stránky vypadají podobně, ale kurník. Já snad nevím i kdyby mě vraždili
Nějak na M?
Quelle to nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit