Nextové oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
a kolik vlastně byly ty slevy? No ještě, že bydlím daleko od Nextu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ještě že mi next nic neříká, bych se musela nervovat ve výprodejích
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jawsný ostatí pasuje jen ty jablíčkový trička mám 92 a 3-6 měsíců tak to musím vyměnit za 110 ![]()
představa tam bylo spousty ponožek nebot já peu tak že mně mizí z domu ![]()
pyžamka do budoucna budu snáhět stejný 1 v menším jedno ve větším at je mám stjný o zas bude fuška ![]()
- Citovat
- Upravit
no já se to dočetla muž souhlasil tka jedeme
já mám pouze 6 druhů oblečení ne že mám rifličky a tak já tam jela jen pro punčocháčky, mikiny 2 druhy mám jen 1 druh co jsem chtěla, pyžamka radost
a ještě na Niki 5-6 let čekalo na mně
a ted bych ráda ty 2 vyměila a budu spokojená no asi nikdo nemění tak nic ![]()
- Citovat
- Upravit
vše za půlku a víc a chlap tam řekl jak dyby to dávaly zadarmo
No zadarmo ne ale ta fleska stála jen 240kč tak to se dá a mám ji novou a vzhledemk k tmu žej eo to takový bllázinec tak se ji jednou zbavím a mám po děti rovnou 2× jenže než se člověk ototčil neměl tu správnou velikost no a já to vzala, že to třeba zázrakem do pu roku vyměním
))
mám čas Neli moc nerůst ![]()
Takový dodatek ten obchod vyčistili ty mařky za 20 minut a skládaly novou kolekci
tak to už na mně bylo moc a já tam jela pro 6 věcí co jsem chtěla tak zas tak náročná nejsem ![]()
Ale bylo to opravdu něco fakt to měli opravdu nafotit jo vlastně muž má foto mužu pak poslat a venku bylo odkladiště manželů ![]()
- Citovat
- Upravit
na chodove je tam toho este docela kopa, vcera som sa na to vyprdla pretoze to bolo sialene a vsetko co som chcela tam dnes stejne bolo a ludia uz neboli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hm tak čeká tam ta růžová stromečková mikina
toabycfh sedla do auta a jela pro ni 300 km ![]()
- Citovat
- Upravit
škoda že tu next nemáme nikde blíž, chovala bych se tam naprosto stejně a nakupovala do zásoby vše:-)) zkus to hodit na mmb třeba se to podaří vyněnit nebo prodat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marry11 píše:
http://www.halens.cz/…m408805.html mají ji tam?
tak myslim ze takuto som tam nevidela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.halens.cz/…m407771.html měli tam toto?To bud neměli nebo než jsem se otočila to bylo pryč ![]()
- Citovat
- Upravit
už mám inezrát těžcesložetě napsaný, vyfoceou tu modrou zajíčkovou http://www.mimibazar.cz/foto.php?… to je ona a je tedy asi dražší než ta růžová a ted babo rad kus za kus mařku z Brna ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky mám dotaz nebyl někdo v NEXTU na výprodeji a neudělal by výměnu za výměnu
Mám mikinu se zajíčkama takovou tu fleesovou foto můžu dodat a já bych je chtěla vyměnit za tu stromečkovou mikinu růžovou fleesovou
Nezbyla na mně co já vím kde mohla viset
.
Ale i tak mám pro sebe ukořistěny tyto zajíčkový 2 pro děti a 2 bych chtěla vyměnit ve velikosti 98 a 116
těžký ukol že?:)
a co punčocháčky neměl by někdo též na výměnu měli špatnou velikost ale i tak jsem je vzala že je třeba vyměním
myslím ty stromečkový punčošky s těmi růžovými 
Byla to naše haluz jet na výprodej do NEXTU zážitek na celej život tyjo za 5 minut b yl obchod vyčištěnej doslova a dávaly novou kolekci
Ale ukořištěno pyžamko 5-6 let a 1-1,5 roku síla nečekala jsem to overálky zbyly toa ponožky též.
A ještě mám na výměnu jablíčkový trička 2pack 3-6 m za 110
Asi mně téma vyhodí, ale pokus ti toho někdo všimne tak se ozvete nejlepe maminku z Brna z ruky do ruky