Jaké termoprádlo pro batole na hory - Outlast?

323
14.12.11 20:12

Jaké termoprádlo pro batole na hory - Outlast?

Ahoj maminky,

chci se poradit, jakou značku termoprádla koupit malému na hory. Začátkem března chceme zkusit do rakouských Alp, bude mít 1 rok a 14 dnů. Našla jsem si termo komplet s bodyčkem (určitě chci body, ne obyčené triko) za cca 1100 Kč značky Devold. Je to dost peněz… Babička ho chce dát jako vánoční dárek, ale i tak jsem chtěla najít nějakou levnější variantu. Na druhou stranu nechci šetřit na nesprávném místě. Na Mimibazaru jsem narazila na nový komplet s bodyčkem s materiálem Outlast (tuším český výrobce Dita), vyjde asi na polovinu. Máte s tím některé zkušenost? Nerada bych, aby malému byla zima.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
14.12.11 20:48

Devold mam já i deti a super!! urcite je to kvalita a investovala bych do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
14.12.11 20:52
kačka25 píše:
Devold mam já i deti a super!! urcite je to kvalita a investovala bych do toho.

Já bych do toho taky investovala s lehkým srdcem, kdyby to bylo aspoň na dvě sezóny. Budu kupovat vel. 80 nebo 86 a mám obavy, že mu to už příští zimu nebude :( Proto mě zajímá, jestli má někdo zkušenost s tím Outlastem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.12.11 21:03

Jasný to chápu, ale ten Devold je vlna a tamto bavlna. Měla jsem jiné materiály než vlnu a nestály za nic. To můžeš dát pomalu normálně bodýčko a punčocháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
14.12.11 21:10
kačka25 píše:
Jasný to chápu, ale ten Devold je vlna a tamto bavlna. Měla jsem jiné materiály než vlnu a nestály za nic. To můžeš dát pomalu normálně bodýčko a punčocháče.

Jasně. Však bych taky nerada koupila šunt :( Snad ještě někdo poradí…
Já už jsem ten Devold dneska na jedněch stránkách objednala, ale naši velikost neměli, tak jsem tím získala čas na další hledání a trochu mě to zviklalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
14.12.11 21:18

Devold je skvělý,nosíme ho všichni,i když dost drahý.Outlast má syn v pytli,tak jsem koukala,co to je,je to taková pleteninka,něco jako moira-polypropylen,ale přesně nepíšou,z čeho je, je tenší,ale v tom pytli je mu dobře,ani teplo ani zima,akorát…Na zimu ale kupuju Devold,ten je jistý,nedám na to dopustit.Body a kalhoty Outlast Dita jsme měli,ale nenosili,je tohrozně malé a úzké,pokud nemáte dítko jako žížalu,objednejte o několik čísel větší,u krku mu to vůbec nešlo zapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
14.12.11 21:21

ahoj, tak já se přidám do sledování této diskuze.

Pro prcka jsem si objednala na doporučení z naší diskuse taky soupravičku (u nás tedy kvůli nošení):
http://www.nosenideti.cz/…ouzek-74-80/
 http://www.nosenideti.cz/…dry-prouzek/

tak uvidíme, kdo co napúíše, jestli jsem udělala dobře:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
14.12.11 21:26

Takže má zkušenost - Outlastové věci jsou úžasné a příjemné, já osobně bych na takového maloše do Devoldu neinvestovala, počkala bych, až trošičku odroste, je to fakt hodně peněz na to, že tak malé dítě ještě nemá tak moc příležitostí se zpotit, apod. - nicméně

Devold je úžasný, ale třeba já i můj syn můžeme mít jen Devold double, ten dvouvrstvý, protože ten je směsový a nekouše. Pokud koupíš jen vlněný, tak se taky může stát, že to syn na sobě nesnese, že ho to bude kousat (i když takoví maloši většinou neprotestují, můj začal nadávat až kolem 3 let :-))

Merino vlna je super, ale fakt ne pro každého.

A kdybys kupovala outlast, tak určitě kup nejméně o jednu až dvě velikosti větší velikost, mají to fakt poměrně malé (má to sice být přiléhavé, ale v té velikosti, jakou by dítě mělo mít, to už má krátké rukávy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
14.12.11 21:29
dianda píše:
Devold je skvělý,nosíme ho všichni,i když dost drahý.Outlast má syn v pytli,tak jsem koukala,co to je,je to taková pleteninka,něco jako moira-polypropylen,ale přesně nepíšou,z čeho je, je tenší,ale v tom pytli je mu dobře,ani teplo ani zima,akorát…Na zimu ale kupuju Devold,ten je jistý,nedám na to dopustit.Body a kalhoty Outlast Dita jsme měli,ale nenosili,je tohrozně malé a úzké,pokud nemáte dítko jako žížalu,objednejte o několik čísel větší,u krku mu to vůbec nešlo zapnout.

žížalu nemáme, spíš vypasenější housenku :-D nechám si to kdyžtak raději dopředu přeměřit. Takže v tom Outlastu jste zimu nevyzkoušeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
14.12.11 21:32

a proč není merino vlna pro všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
14.12.11 21:32

Podle mne není outlast úzký, spíš krátké rukávy (děti mám vypasené dost), ono to prostě má sedět na tělo, ale to platí pro všechny tyhle věci.

My jsme vyzkoušeli minulou zimu, dobré to bylo, děcko fakt není zpocené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
14.12.11 21:33
fialína píše:
Takže má zkušenost - Outlastové věci jsou úžasné a příjemné, já osobně bych na takového maloše do Devoldu neinvestovala, počkala bych, až trošičku odroste, je to fakt hodně peněz na to, že tak malé dítě ještě nemá tak moc příležitostí se zpotit, apod. - nicméně

Devold je úžasný, ale třeba já i můj syn můžeme mít jen Devold double, ten dvouvrstvý, protože ten je směsový a nekouše. Pokud koupíš jen vlněný, tak se taky může stát, že to syn na sobě nesnese, že ho to bude kousat (i když takoví maloši většinou neprotestují, můj začal nadávat až kolem 3 let :-))

Merino vlna je super, ale fakt ne pro každého.

A kdybys kupovala outlast, tak určitě kup nejméně o jednu až dvě velikosti větší velikost, mají to fakt poměrně malé (má to sice být přiléhavé, ale v té velikosti, jakou by dítě mělo mít, to už má krátké rukávy).

super, moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
14.12.11 21:33

no protože kouše :-), mně jo, a syna taky, nesnese to na sobě - bohužel… takže já prostě dávám jen merino ve směsi s bavlnou nebo něčím jiným, tak jsem to myslela. Jinak je to super materiál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
14.12.11 21:37

jo takhle myšleno:-)
no je to složení takhle, takže příjemné by to mělo být:-)

Materiál: 70% merinovlna, 30% hedvábí.

jdu se taky mrknout na ten Outlast…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
14.12.11 21:39
Nanda píše:
jo takhle myšleno:-)
no je to složení takhle, takže příjemné by to mělo být:-)

Materiál: 70% merinovlna, 30% hedvábí.

jdu se taky mrknout na ten Outlast…:-)

já jsem vybrala tady:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat