Jak se obléct na vítání občánků?

235
9.12.11 11:15

Jak se obléct na vítání občánků?

Ahojky :mavam: Zítra máme vítání občánků, tak mě dneska napadlo, co vlastně na sebe? Je tu podobná diskuze, ale z roku 2008, tak jsem si dovolila založit novou, snad nikomu neva.
Zajímá mě jestli je rozdíl ve městě a na vesnici, přiznám se, že ráda bych splynula s většinou :mrgreen: Nechci být za exota :lol:
U přítele je to celkem jasný, nic než lepší svetr, rifle, popř. ležérní košili s krátkým rukávem nemá. U sebe nevím jestli si půjčit černé kalhoty, halenku nebo to přežiju v roláčku, riflích a podpadcích? Druhá varianta by mi byla rozhodně milejší :lol: No a u malé nevykutím vůbec nic - slavnostní kraječkomašličkový háv nemáme, nebylo třeba a docela to i nemusím :zed: pokud třeba zrovna nejde mimi na svatbu rodičů :)
Jak jste to měli vy? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
9.12.11 11:20

Tak tohle mě zajímá taky…u většiny kamarádek jsem viděla černé kalhoty, sukně, nebo šaty, ale my to máme taky v zimě,tak to vidím na džíny, svetřík a kozačky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
9.12.11 11:21

Já jsem ho absolvovala v džínách a hezkým tričku, manžel v kalhotách a svetru, malej měl manžestráčky a triko. Upřímně mi to nepřijde až tak slavnostní jako třeba křtiny :nevim: A ty maminky ve večerní róbě mi přišly daleko nepatřičnější. A navíc u nás na radnici bylo děsný horko, asi kvůli miminům a málem jsem tam vypustila duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.12.11 11:25

Myslím, že je to celkem jedno. Prostě trochu slavnostněji. Klidně džíny a pěkný svetřík nebo sukni. Hlavně ať je vám příjemně. A mimčo taky nějak hezky bílej svetřík nebo mikinku, záleží taky jak velký je mimi. Můj syn už pomalu seděl a pak tam byla maminka a měla mimi v zavinovačce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.12.11 11:25
Rafaela píše:
Já jsem ho absolvovala v džínách a hezkým tričku, manžel v kalhotách a svetru, malej měl manžestráčky a triko. Upřímně mi to nepřijde až tak slavnostní jako třeba křtiny :nevim: A ty maminky ve večerní róbě mi přišly daleko nepatřičnější. A navíc u nás na radnici bylo děsný horko, asi kvůli miminům a málem jsem tam vypustila duši.

A ty jsi to měla přímo v Plzni?

Příspěvek upraven 09.12.11 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.12.11 11:26

Co jsme byli, my tak normálně oblečený, já černý džíny, košilohalenku, manžel triko, džíny. Pak jsme si říkali, že jsme mohli být o fous lépe, hlavně manžel:-) Dítě mělo body a lehký kalhoty, háčkovanou čepičku. Ostatní byli tak různě, od fakt hodobóžových oblečků po normální typu my:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.12.11 11:26

proste slusne, nehrotila bych to ;-) Manzel treba dziny s kosili, ty sukni nebo spolecenske kalhoty a kosily nebo hezky svetrik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
9.12.11 11:27

Sindy, jj v Plzni na radnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.12.11 11:29

Já měla ryfle,k tomu halenku,kozačky,chlap byl obliknutý normálně.Neviděla jsem tam nikoho nějak extra vymóděného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.12.11 11:29

Malá bude mít tepláčky, bodynko a přes něj pohodlnou tuničku. Vpodstatě nic lepšího nemáme, má 7 měs. a rifličky ještě nevedem, svetříky nesnáší. Vezmu si na sebe ten rolák a rifle, odhaduju, že tady bude taky od každého něco, ale spíš ležérnějc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
9.12.11 11:31

já měla obyč sukni a tílko-bylo léto… syn bílé plátěné kalhoty a košili… manžel košili a sakra nevím,jakej měl spodek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.12.11 11:31
Rafaela píše:
Sindy, jj v Plzni na radnici :)

Já jsem totiž taky rodilá plzeňačka, teď tedy moravanka a myslím, že u vás chodí lidi celkově lépe oblíkaní, takže jestli jste tam byli v riflích, tak tady to bude vpoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.12.11 11:32

ja mela kalhoty cerne a tuniku,ale dziny bych si klidne vzala,hlavne at to vypada kapku spolecensky a slusne,doplnky delaj divy :lol: mala mela satky,muj mel cerne rifle a kosily,ale kdyz jsem tam pak videla ty exoty v laclacich a to zensky,v kapsacich a dokonce v monterkach chlapy,tak jsem si pripadala jak hvezda :pankac: to bylo sileny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.12.11 11:33

Tak byla dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.12.11 11:34
Brambůrka10 píše:
ja mela kalhoty cerne a tuniku,ale dziny bych si klidne vzala,hlavne at to vypada kapku spolecensky a slusne,doplnky delaj divy :lol: mala mela satky,muj mel cerne rifle a kosily,ale kdyz jsem tam pak videla ty exoty v laclacich a to zensky,v kapsacich a dokonce v monterkach chlapy,tak jsem si pripadala jak hvezda :pankac: to bylo sileny :cert:

Jako lacláče na dospělém? To ještě někdo nosí? 8o Jako u dítěte jo.. montérky? to si tam asi odběhli z práce ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat