Overal s tygrem z Tesco - jak vypadá?

14047
5.12.11 22:21

Overal s tygrem tesco, jak vypada

ahoj
mam pro vetsiho z dvojcat trojpack overalu s tygrem, jenze nemuzu jedno pyzamo najit a potrebuju poradit, ktere vlastne hledam :) (( mam tri deti, overalu hromady a nevim, ktere hledam)) mam modre s tygrem, pruhovane s tygrem a ted nevim, jak vypada to treti tygrovske, co vlastne hledam… kuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1723
5.12.11 22:32

tuším ,že bíle s tygrem,ale ruku do ohně za to nedám,máme jich taky dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.12.11 22:36

Já kupovala jiné tesco, taky po třech v sadě, a vždycky bylo jedno bílé s malým obrázkem na prsou (jen na jedné straně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
5.12.11 22:42

ja mam kominek 6-9 a 9-12 pro nejmensiho, pak 12-18 pro mensi dvojce a pro vetsiho mam prave jen 3kusy 18-24 a marne hledam to treti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pel
4861
5.12.11 23:11

My máme ten třetí overal se zelenými puntíky na bílém podkladu a se spoustou malých tygrů po celé ploše overalu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
5.12.11 23:15
pel píše:
My máme ten třetí overal se zelenými puntíky na bílém podkladu a se spoustou malých tygrů po celé ploše overalu… ;)

Přesně :palec: taky jsme tenhle trojpack měli ve velikosti 18-24 a tohle s puntíky bylo nejoblíbenější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
5.12.11 23:35

Tak nad tím teď tady přemýšlím a myslím že to s pel říkáme blbě… to puntíkaté zelené bylo do sady k zelenému s tygrem a pruhovanému (zeleno žluto oranžovopruhovanému).

Ty máš ale modré s tygrem a počítám že bílomodropruhované, tam bude to třetí něco jinýho, ale nevím co… myslím že jsme taky něco takovýho měli, ale to třetí si nevybavuju :nevim: Proč ho vlastně hledáš? Jestli se ztratilo, tak ti asi nepomůže vědět, jak vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pel
4861
6.12.11 08:38

Eliku, říkáme to dobře. ;) My máme jen jednu tuhle sadu z Tesca, ani žádnou podobnou nemáme, takže jsem si to určitě splést nemohla. Leda, že by to v obchodě někdo přeházel a vyměnil za jiné :think: , což se mi teda moc nezdá… :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
6.12.11 09:04

super dekuju, aspon vim, kdtere hledat, ted jeste ho najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
6.12.11 22:32
pel píše:
Eliku, říkáme to dobře. ;) My máme jen jednu tuhle sadu z Tesca, ani žádnou podobnou nemáme, takže jsem si to určitě splést nemohla. Leda, že by to v obchodě někdo přeházel a vyměnil za jiné :think: , což se mi teda moc nezdá… :roll: :nevim:

Tak jo pel, když to říkáš ty, tak to bude určitě pravda :lol: :palec:
My jsme jich právě měli hodně, takže v tom mám asi chaos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat