Overal s tygrem z Tesco - jak vypadá?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Overal s tygrem tesco, jak vypada
ahoj
mam pro vetsiho z dvojcat trojpack overalu s tygrem, jenze nemuzu jedno pyzamo najit a potrebuju poradit, ktere vlastne hledam
(( mam tri deti, overalu hromady a nevim, ktere hledam)) mam modre s tygrem, pruhovane s tygrem a ted nevim, jak vypada to treti tygrovske, co vlastne hledam… kuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tuším ,že bíle s tygrem,ale ruku do ohně za to nedám,máme jich taky dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala jiné tesco, taky po třech v sadě, a vždycky bylo jedno bílé s malým obrázkem na prsou (jen na jedné straně).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja mam kominek 6-9 a 9-12 pro nejmensiho, pak 12-18 pro mensi dvojce a pro vetsiho mam prave jen 3kusy 18-24 a marne hledam to treti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme ten třetí overal se zelenými puntíky na bílém podkladu a se spoustou malých tygrů po celé ploše overalu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pel píše:
My máme ten třetí overal se zelenými puntíky na bílém podkladu a se spoustou malých tygrů po celé ploše overalu…
Přesně
taky jsme tenhle trojpack měli ve velikosti 18-24 a tohle s puntíky bylo nejoblíbenější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nad tím teď tady přemýšlím a myslím že to s pel říkáme blbě… to puntíkaté zelené bylo do sady k zelenému s tygrem a pruhovanému (zeleno žluto oranžovopruhovanému).
Ty máš ale modré s tygrem a počítám že bílomodropruhované, tam bude to třetí něco jinýho, ale nevím co… myslím že jsme taky něco takovýho měli, ale to třetí si nevybavuju
Proč ho vlastně hledáš? Jestli se ztratilo, tak ti asi nepomůže vědět, jak vypadá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliku, říkáme to dobře.
My máme jen jednu tuhle sadu z Tesca, ani žádnou podobnou nemáme, takže jsem si to určitě splést nemohla. Leda, že by to v obchodě někdo přeházel a vyměnil za jiné
, což se mi teda moc nezdá…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pel píše:
Eliku, říkáme to dobře.My máme jen jednu tuhle sadu z Tesca, ani žádnou podobnou nemáme, takže jsem si to určitě splést nemohla. Leda, že by to v obchodě někdo přeházel a vyměnil za jiné
, což se mi teda moc nezdá…
![]()
Tak jo pel, když to říkáš ty, tak to bude určitě pravda
![]()
My jsme jich právě měli hodně, takže v tom mám asi chaos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit