Kde prodat věci po dceři - Mladá Boleslav
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde prodat věci po dceři - Mladá Boleslav
Ahoj holky, nevíte, kde prodat věci po malé v Mladé Boleslavi a okolí? Prodávala jsem na aukru a na MMB, ale radši bych vše odvezla třeba někam do bazaru, páč se mi s každým balíčkem nechce lítat na poštu. Věcičky máme krásné a nezničené, ale teď čekáme kluka, tak musíme většinu vyměnit. A jak je běžné, nemáme moc peněz, tak potřebuju něco prodat, abych měla za co kupovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Brunifid píše:
Máš to někde nafocené?
Zatím ještě ne. Rozbil se nám foťák, tak čekáme, jestli něco nepřinese Ježíšek ![]()
Taky čekáme do porodu, kdyby se náhodou ultrazvuk spletl.. Termín mám koncem února, ale první jsem rodila ve 34tt a teď se od 25tt otvírám, takže termín neberu jako aktuální…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak velké věci to jsou?
Držím palce, ať je všechno v pořádku ![]()
- Citovat
- Upravit
Brunifid píše:
A jak velké věci to jsou?
Držím palce, ať je všechno v pořádku
Díky ![]()
Jsou to zatím převážně bodýčka, overálky, dupačky, kabátky, pak jarní, letní atd. Nejsou ani flíčky ani dírky. Malá se narodila v listopadu, takže je hodně věcí vel.56 teplých. Byla malá, takže 62 měla na jaře, 68 v létě a 68 - 74 zase kolem roku na podzim a zima. Převážně značkové (George, Cherokee, Next…).
Teď jsou jí dva roky a nosí 86, je to prcek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, pidivěcičky, to je škoda, to nebude žádnej kšeft. Velikost 86 má ten můj koblížek teď ![]()
- Citovat
- Upravit
mám přeně opačný problém, čekám holku a nemám kde prodat věci po klukovi ![]()
Tak bych třeba něco vyměnila, což? a jssem od tebe kousek ![]()
aale jsem teprve ve 21 TT tak bych si to ráda nechala ještě potvrdit, abych se všeho nezbavila a chlapeček pak neběhal v růžovém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky tak jsem vám poslala oběma soukromou zprávu,,,uvidíte nakoukněte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to by mě taky zajímalo kde?:) mám taky po holčičce:)chci prodávat průběžně:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit