Nextové oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
28.12.11 22:24

ale měli i jakýsi jmenovky jsou krásný za 40 kč nvím to asi v olympii nemají tak mám na 2 dárky na příští rok :lol:

• Citovat
  • Upravit
12658
28.12.11 22:31
kasyjopea píše:
Tak to jsi měla štěstí, že jsi koupila, to co jsi si přála. Já chtěla právě overaly od 3m na chlapečka, 3pack a to už nebylo. A na dcerku - 2,5 roku jsem chtěla poožky a punčošky a nic… :) nevadí. V Benettonu na Arkádách jsem si zlepšila shopovací náladu :)
pata308 píše:
kasyjopea píše:
ahoj, taky jsem byla na Chodově. dnes odpoledne. Punčošky nebyly žádné, ani ponožky. Nejvíc zůstalo věcí do 1m věku. :( Bohužel. Arkády byly včera ještě víc vybrané.
ja som bola asi o druhej a mala ma kalhoty a triko a na prcka mam overaly, mikinu a triko a to som sa schvalne krotila :-DD aby som tam nenechala dva litre :lol:

ty jo to je divne, pozerala si uplne vzadu ?? som tam tie overalky na spanie pre kluka 3-6 mesiacov nasla niekolko , s lietadielkami :-DD
ponozky a puncosky som nesledovala tak to neviem vobec :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.12.11 22:38

marry tak ono kazdemu sa paci ine , mne sa v nexte extra pacili mikce na kluka :-)) aj kalhoty na kluka tam maju super :-D
som tam s nadsenim ulovila tuto mikcu a na dcerku triko „I am a big sister“ :-DDD ale ja mam rada jednofarebne veci len s obrazkom alebo jednoduchou vysivkou nie s potlacou po celom , takze tych tam mali fakt dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.12.11 22:41

aha tak to není můj vzkus já jsem nato aby tričko blo celý potištěný :lol: proč šetřit :mrgreen:

no jinak v létě vyprodávají asi co ted se rozjíždí že?mně se tam vůbec nic nelíbí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
175
28.12.11 22:46

Máš pravdu, s letadýlky tam měli, ale ty jsem koupila na Arkádách včera :) tuto velikost… :)

pata308 píše:
kasyjopea píše:
Tak to jsi měla štěstí, že jsi koupila, to co jsi si přála. Já chtěla právě overaly od 3m na chlapečka, 3pack a to už nebylo. A na dcerku - 2,5 roku jsem chtěla poožky a punčošky a nic… :) nevadí. V Benettonu na Arkádách jsem si zlepšila shopovací náladu :)
pata308 píše:
kasyjopea píše:
ahoj, taky jsem byla na Chodově. dnes odpoledne. Punčošky nebyly žádné, ani ponožky. Nejvíc zůstalo věcí do 1m věku. :( Bohužel. Arkády byly včera ještě víc vybrané.
ja som bola asi o druhej a mala ma kalhoty a triko a na prcka mam overaly, mikinu a triko a to som sa schvalne krotila :-DD aby som tam nenechala dva litre :lol:
ty jo to je divne, pozerala si uplne vzadu ?? som tam tie overalky na spanie pre kluka 3-6 mesiacov nasla niekolko , s lietadielkami :-DD
ponozky a puncosky som nesledovala tak to neviem vobec :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.12.11 23:00
kasyjopea píše:
Máš pravdu, s letadýlky tam měli, ale ty jsem koupila na Arkádách včera :) tuto velikost… :)pata308 píše:
kasyjopea píše:
pata308 píše:
kasyjopea píše:
ponozky a puncosky som nesledovala tak to neviem vobec :think: :think:

tak to jo , ine tam mali asi len tie do 1 mesiaca .. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.12.11 23:01
Marry11 píše:
aha tak to není můj vzkus já jsem nato aby tričko blo celý potištěný :lol: proč šetřit :mrgreen:no jinak v létě vyprodávají asi co ted se rozjíždí že?mně se tam vůbec nic nelíbí :nevim:

hehe jj no ja som zas minimalista, jeden pekny prvok na triku a dost :-D takze nova kolekcia mi ide celkom do noty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.12.11 23:18

pata taky se mně zdá a mně naopak já tedy ještě nekoukala moc přece jen drahý že co si budem povídat :lol: a přitom mně to nezaujalo to jablíčkový se mně moc nezdá tojen s 1 jablíčkem ale líbilo se mně to celý jablíčkový no co už ted :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5891
29.12.11 13:09

Taky jsem absolvovala jeden výprodej v brněnském Nextu letos v létě a nakonec jsem zhnuseně odešla s prázdnou, protože rvát se tam s fanatičkami fakt nehodlám :cert:
To si radši objednám sem tam něco z aktuální kolekce z Anglie, mám co si vyberu a neřeším nějaké výměny nebo prodeje :roll:
Zas tak svělý ten Next není, v Anglii běžná značka, to jen tady z něho maminy tak vyšilují :roll: Na mimina hezké věci, ale čím jsou děti starší, tím míň se mi líbí věcí, na můj vkus je to pro holčičky občas hrozně přeslazené, HMko nebo Lindex je praktičtější, pěkné a kvalitní věci má i Zara nebo Benetton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat