Nextové oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
kasyjopea píše:
Tak to jsi měla štěstí, že jsi koupila, to co jsi si přála. Já chtěla právě overaly od 3m na chlapečka, 3pack a to už nebylo. A na dcerku - 2,5 roku jsem chtěla poožky a punčošky a nic…nevadí. V Benettonu na Arkádách jsem si zlepšila shopovací náladu
pata308 píše:kasyjopea píše:ja som bola asi o druhej a mala ma kalhoty a triko a na prcka mam overaly, mikinu a triko a to som sa schvalne krotila
ahoj, taky jsem byla na Chodově. dnes odpoledne. Punčošky nebyly žádné, ani ponožky. Nejvíc zůstalo věcí do 1m věku.Bohužel. Arkády byly včera ještě víc vybrané.
aby som tam nenechala dva litre
ty jo to je divne, pozerala si uplne vzadu ?? som tam tie overalky na spanie pre kluka 3-6 mesiacov nasla niekolko , s lietadielkami ![]()
ponozky a puncosky som nesledovala tak to neviem vobec
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marry tak ono kazdemu sa paci ine , mne sa v nexte extra pacili mikce na kluka
aj kalhoty na kluka tam maju super ![]()
som tam s nadsenim ulovila tuto mikcu a na dcerku triko „I am a big sister“
ale ja mam rada jednofarebne veci len s obrazkom alebo jednoduchou vysivkou nie s potlacou po celom , takze tych tam mali fakt dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha tak to není můj vzkus já jsem nato aby tričko blo celý potištěný
proč šetřit ![]()
no jinak v létě vyprodávají asi co ted se rozjíždí že?mně se tam vůbec nic nelíbí ![]()
- Citovat
- Upravit
Máš pravdu, s letadýlky tam měli, ale ty jsem koupila na Arkádách včera
tuto velikost… ![]()
kasyjopea píše:ty jo to je divne, pozerala si uplne vzadu ?? som tam tie overalky na spanie pre kluka 3-6 mesiacov nasla niekolko , s lietadielkami
Tak to jsi měla štěstí, že jsi koupila, to co jsi si přála. Já chtěla právě overaly od 3m na chlapečka, 3pack a to už nebylo. A na dcerku - 2,5 roku jsem chtěla poožky a punčošky a nic…nevadí. V Benettonu na Arkádách jsem si zlepšila shopovací náladu
pata308 píše:kasyjopea píše:ja som bola asi o druhej a mala ma kalhoty a triko a na prcka mam overaly, mikinu a triko a to som sa schvalne krotila
ahoj, taky jsem byla na Chodově. dnes odpoledne. Punčošky nebyly žádné, ani ponožky. Nejvíc zůstalo věcí do 1m věku.Bohužel. Arkády byly včera ještě víc vybrané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kasyjopea píše:ty jo to je divne, pozerala si uplne vzadu ?? som tam tie overalky na spanie pre kluka 3-6 mesiacov nasla niekolko , s lietadielkami
Máš pravdu, s letadýlky tam měli, ale ty jsem koupila na Arkádách včeratuto velikost…
pata308 píše:
kasyjopea píše:
tak to jo , ine tam mali asi len tie do 1 mesiaca ..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marry11 píše:
aha tak to není můj vzkus já jsem nato aby tričko blo celý potištěnýproč šetřit
no jinak v létě vyprodávají asi co ted se rozjíždí že?mně se tam vůbec nic nelíbí
hehe jj no ja som zas minimalista, jeden pekny prvok na triku a dost
takze nova kolekcia mi ide celkom do noty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pata taky se mně zdá a mně naopak já tedy ještě nekoukala moc přece jen drahý že co si budem povídat
a přitom mně to nezaujalo to jablíčkový se mně moc nezdá tojen s 1 jablíčkem ale líbilo se mně to celý jablíčkový no co už ted ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsem absolvovala jeden výprodej v brněnském Nextu letos v létě a nakonec jsem zhnuseně odešla s prázdnou, protože rvát se tam s fanatičkami fakt nehodlám ![]()
To si radši objednám sem tam něco z aktuální kolekce z Anglie, mám co si vyberu a neřeším nějaké výměny nebo prodeje ![]()
Zas tak svělý ten Next není, v Anglii běžná značka, to jen tady z něho maminy tak vyšilují
Na mimina hezké věci, ale čím jsou děti starší, tím míň se mi líbí věcí, na můj vkus je to pro holčičky občas hrozně přeslazené, HMko nebo Lindex je praktičtější, pěkné a kvalitní věci má i Zara nebo Benetton.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale měli i jakýsi jmenovky jsou krásný za 40 kč nvím to asi v olympii nemají tak mám na 2 dárky na příští rok